Groove Armada - Crazy for you

Na ovom linku možete skinuti obradu Madonninog #1 hita 'Crazy For You' koju su snimili grupa Groove Armada za album britanskog radija BBC Radio 1 koji obilježava 15 godina njegovog postojanja.

http://www.zshare.net/audio/3770658ff6d861/

Što nam je Mimi htjela reći

U intervjuu Fox News-a sa r''n'b divom Mariahom Carey, upitali su je što misli o "ratu" kojeg izazivaju po internetu njeni fanovi protiv Madonninih, a ona je odgovorila: "Molim? Zašto? Znate, mislim da sam išla u šesti razred kada je Madonna počela pjevati."










The Beat Goes On samo za testiranje fanova?

Postoje glasine koje govore da su Madonna i izdavačka kuća Warner Bros. namjerno pustili pjesmu 'The Beat Goes On' da vide mišljenja fanova o novom zvuku, dok druge glasine govore da ta informacija nije točna. Smatra se da je i pjesma 'Candy' također puštena za testiranje fanova.

Annie: Nisam britanska Madonna

The Scotsman je nedavno intervjuirao Annie Lennox. Na pitanje, poprilično besmisleno, da li je Annie britanska Madonna ili ženska David Bowie, Annie je rekla: "Ne! Nisam nitko od tih osoba. Kako mogu biti britanska Madonna? Tko je to? U kojem smislu bi mogla biti britanska Madonna? Ja sam samo ja."

23.09.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #