Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna nezadovoljna radom Warner Bros.-a?

Kako piše DotMusic, Madonna planira napustiti izdavačku kuću Warner Bros. jer u zadnje vrijeme više zarađuje na nastupima nego na albumima. Priča se da će za prelazak u Live Nation dobiti 100 milijuna američkih dolara. Zastupnik iz Live Nation-a je izjavio: "Madonna želi preći u izdavačku kuću koja će se bolje pobrinuti oko zarađivanja na prodaju albuma i singlova, misli da je pravi izbor Live Nation. Dobro zna da više zarađuje od turneja nego od ploča, pogledajte samo posljednju turneju, donijela joj je 194 milijuna dolara."

Prema riječima Madonnine glasnogovornice Liz Rosenberg, Madonna će otići u Live Nation tek nakon što za Warner Bros. izda novi studijski album i kompilaciju hitova.

Pomaknut izlazak CD/DVD Live Eartha

Izlazak izdanja CD/DVD koncerta Live Earth-a je pomaknut za 12. studeni, prije je bio određen za 25. rujan. Što se tiče Madonninog nastupa, na DVD-u će se nalaziti nastup 'La Isla Bonita' s grupom Gogol Bordello, a na CD-u live izvedba 'Hey You'.


Madonna planira kupiti kuću u Izraelu

Prema izraelskim medijima, Madonna je zainteresirana za kupnju jedne vile u izraelskom gradu Tel Aviv koja košta oko milijun dolara.


Post je objavljen 24.09.2007. u 09:57 sati.