Madonna u Izraelu

Madonna je u srijedu u 22 h po lokalnom vremenu sletjela u Izrael i požurila u hotel tako da je nitko nije uspio uslikati. Za to se pobrinula njena menadžerica, Angela Becker, koja se na glavnom ulazu obratila novinarima i ostalima da naprave mjesta i da se drže ograde, dok se za to vrijeme Madonna iskrala preko parkinga na 6. kat hotela 'David InterContinental' u Tel Avivu gdje je odsjela. Nije se obraćala medijima. Posjetila je konferenciju za kabaliste gdje je bila obučena u crnu sjajnu jaknu i crveni kačket.
Prema Madonninoj želji, zajedno sa obitelji i prijateljima je krenula u biblijski grad Mesad u Negev pustinji odakle će nastaviti put prema Jeruzalemu. Priča se da Madonna zajedno uz proslavljanje židovske Nove godine planira zajedno sa mužem i djecom 'pročistiti' duše. Rekla im je da se moraju skoncentrirati na loše misli te džepove sa kruhom (koji simboliziraju grijeh), isprazniti u rijeku koja će ih odnijeti.
Jedan od izvora je rekao : "Ovo je znak da se Madonna sve više okreće židovskim običajima. Bila je odlučna da Guy i djeca putuju u Izrael s njom, to joj mnogo znači i htjela je da to podijeli s njima."
Izvor je također izjavio da se Madonna jako predala toj židovskoj sekti da razmišlja da se potpuno preobrati na judaizam. " Trenutno ima jako mnogo posla pa i nema vremena da to učini, ali veoma je odlučna u tome da preuzme religiju i običaje".
Tijekom desetodnevnog putovanja Madonna i njena obitelj će pohađati religijske seminare i posjetiti sveta mjesta u Jeruzalemu. Policija u Izraelu je angažirala dodatnih 2000 policijaca zbog prijetnji ekstremista koje su nedavno upućene Madonni.




-Guy u društvu fotografa Stevena Kleina i Madonninog plesača Hipnosisa



Let your voice be heard

Glenn Ballard, producent pjesme 'Sing' koju pjeva Annie Lennox sa 23 ženska izvođača uključujući i Madonnu, je otkrio detalje o navedenoj pjesmi za web stranicu www.performingsongwriter.com.

"Zanimljivo je kako su sve pjevačice snimile svoj dio gdje su u to vrijeme boravile, nisu snimale zajedno u studiju sa Annie. Shakira je snimila u Puerto Ricu, Pink u Zurichu, Madonna u Londonu... Mislim da imamo 23 fantastična ženska vokala.

Na internetu još nije procurila cijela pjesma s boljim zvukom. Završili smo 'Sing' sa 3 i pol minute, koja će se naći na Annienom novom albumu. Postoje par verzija koje duže traju, uključujući i verziju od 10 minuta u kojoj ove fantastične pjevačice pjevaju zajedno uglas.
"

Sharon don't preach!

Sharon Osbourne, čija kćerka ima jedini hit koji je zapravo obrada Madonnine pjesme, je još jednom naglasila kako ne voli Madonnu.
"Ne sviđa mi se " - rekla je za Daily Mirror. "Nervira me, upoznala sam je par puta i bila je jako hladna i nepristojna. Nervira me godinama ... mnogo prije nego što je počela priča oko kupovine bebe."

14.09.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #