The boy is mine

Odlučeno je, Madonni je dopušteno da zadrži dvogodišnjeg Davida. Prije Madonninog odlaska u Izrael, Simon Chisale, osoba koja je provjeravala koliko je Madonnina obitelj pogodna za malog Davida, je proveo tri dana u njihovoj kući u Londonu. Izjavio je kako bio impresioniran što je Madonnina obitelj učinila za Davida da bi se osjećao kao kod kuće. Vidio je kako Madonna i Lourdes razgovaraju s Davidom na njegovom maternjem, chichewa jeziku. Madonna mu je rekla da David razumije nešto svog maternjeg jezika i da je ona uspjela donijeti neke turističke vodiče iz Malawija. "Rekla mi je da ima prijatelje u Malawiju koji ih povremeno uče chichewa jezik, i da je uradila prijevod svoje knjige ’The English Roses’ na tom jeziku."- rekao je Chisale. Također je progovorio protiv priča da je Madonna iskoristila status zvijezde da bi ubrzala usvajanje. "Ona je savršena majka, čak je u jednom trenutku pekla kolače dok su se djeca igrala. Drago mi je da David bolje živi, njihov ćilim je tako luksuzan, da je izgledalo kao da hoda po živoj ovci." - sa osmijehom je izjavio Chisale.

'Soundtrack of My Life'

Ovog tjedna će se na engleskoj televiziji ITV1 početi prikazivati novi show zvani 'Soundtrack of My Life'. Svaki će put nova zvijezda pričati o svojoj karijeri i privatnom životu i o tome kako su određene pjesme postale soundtrack njihovog života.
U prvoj epizodi Darren Hayes izvodi unplugged verziju Madonnine pjesme 'Ray of light'. Show se počinje prikazivati u četvrtak u 23:35 h na programu ITV1.

Djela Christian Samtmanna

Pogledajte kako je francuski umjetnik Christian Samtmann vidio Madonnu


Let her think about that

Priča se da se Madonni jako svidjela pjesma "Let me think about it", koju izvodi pjevačica Ida Corr i grupa Fedde Le Grand, da je poželjela da uradi remix koji će se možda naći na albumu. Poslušajte pjesmu, a ujedno pogledajte i video te grupe

Video "Let me think about it"

17.09.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #