Drag queen about Queen of pop

Transvestit Jodie Harsh koji često nastupa u londonskim klubovima Circus i Foreign i koji je postao jako popularan zahvaljujući svom izgledu i profesiji, u zadnje se vrijeme sve više pojavljuje u modnim magazinima i TV emisijama. Alter ego bivšeg studenta londonskog koledža mode, Jay Clarke je često viđen u društvu Gail Porter i Kelly Osbourne.
U intervjuu za Metro UK, na pitanje koju bi ličnost on volio intervjuirati, odgovorio je : "Madonnu, jer bih volio saznati kolika je kučka u stvarnom životu i kako bi reagirala na mene. Upoznao sam je na jednom partyju, upitao sam je da li je ona Madonna, odgovorila je da, a ja sam joj rekao da mi se užasno svidjela njena Reinvention turneja. Također sam joj rekao da ima godina koliko i moja mama, ali mislim da joj se to nije svidjelo. Bila je sa Demi Moore, ali sa njom nisam pričao jer je bila dosadna."

New English Roses


Četiri od dvanaest novih planiranih knjiga 'English roses', danas su puštene u prodaju, objavili su iz Puffin Books, serijskog izdavača u suradnji sa Callaway Arts & Entertainmentom. Ciljana publika ovog izdanja su tweensi, djeca od 9-12 godina, a ova izdanja označavaju i comeback izvanrednog ilustratora Jeffrey Fulvimarija. Kratki sažetak ovih knjiga:

1) Friends for Life
Ovaj naslov krije intimne detalje o English Roses - od omiljene hrane svake djevojčice do najsramotnijih trenutaka i njihovih tajnih zaljubljivanja. Posebni dodaci uključuju kvizove, savjete za učenje, modne dodatke, engleski riječnik i čak dio koji ispunjavaju čitatelji.
2) Goodbye, Grace?
Kroz razne nesporazume, English Roses vjeruju da se Grace seli. Uz pomoć dobre vile uvidjet će da ni daljina ne može oslabiti njihovo prijateljstvo.
3) The New Girl
Nicole misli da će se Leslie, koja se upravo doselila iz Londona u New York, savršeno uklopiti u njihovu grupu, ali ostale djevojčice nisu oduševljene. Kada na školskom natjecanju Nicole odluči nastupiti sa novom umišljenom djevojčicom umjesto s njima, English Roses se pitaju da li su zauvijek izgubile prijateljicu.
4) A Rose By Any Other Name
Charlotte je oduvijek sanjala o nastupu u školskoj predstavi šestog razreda. Međutim, njeni snovi su se srušili kada je muškobanjasta Grace dobila ulogu Julije, pogotovo što je Graceina tajna želja igrati Romea! Zajedno English Roses nalaze način da prevaziđu dramu koja se odvija u njihovim životima i na pozornici.
Svijet English Roses će se nastaviti online na www.myenglishroses.net, gdje će se tweensi moći igrati igara, kvizova, čitati horoskope, skidati screensavere i uživati u ostalim aktivnostima. Dijelu 'members-only' moći će se pristupiti pomoću tajnih šifri iz članskih kartica koje se nalaze u sve četiri knjige. Cijena pojedine knjige iznosi 9,99 dolara.

13.09.2007. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #