Elthon John i Madonna se pomirili

Madonna je sinoć prisustvovala dodjeli nagrada GQ Awards-a u pratnji sa Davidom Collinsom. Elthon John je također bio tamo, koji je prije tri godine vrijeđao Madonnu na sve moguće načine. Iznenadio je prisutne kada se popeo na pozornicu i obratio publici. Prije nego što je najavio Madonnu da preda nagradu Davidu Collinsu, rekao je: "Ovo je trenutak kojeg nikada niste očekivali", zagrlio ju je i našalio se da je napisao ogromnu listu isprika i da će se priključiti Kabali.



Elthon John je jednom prilikom izjavio da Madonna na svojim nastupima ne pjeva uživo i nazvao je jadnom kravom. "Madonna, kao najbolji izvođač uživo? Neka odjebe! Odkad je pjevanje na playback bilo uživo?"

GQ Awards Pics

Madonna dolazi na GQ Awards


Madonna & David Collins



Rezultati glasanja - kolovoz

Najbolja pjesma prema vašim glasovima:
- Get Together: 8 glasovađ
- Rescue Me: 2 glasa
- Fever
- You Must Love Me: 11 glasova

- You Must Love Me (1996.) [http://www.youtube.com/watch?v=qjibI5h7608]
'You Must Love Me', jedna od najljepših Madonninih balada ikada, izašla je kao prvi singl sa multiplatinastog soundtracka 'Evita' iz 1996. Madonna pjeva pjesmu 'You Must Love Me' u filmu 'Evita' kada sazna da je na samrti. Madonna je jednom prilikom izjavila da je 'You Must Love Me' jedna od pjesama kojom se najviše ponosi. Ovu predivnu baladu su napisali Tim Rice i Andrew Lloyd Webber, to je bila njihova prva suradnja nakon 13 godina. Spot je sniman u Los Angelesu, kada je Madonna bila u osmom mjesecu trudnoće. Režiser spota je Alan Parker, ujedno i režiser filma. Da bi sakrila stomak, Madonna u spotu je stalaja ispred klavira, te su se prikazivale scene iz filma. Singl je izašao u 10. mjesecu sa b-side pjesmom 'Rainbow High' koja se nalazi na soundtracku. U Velikoj Britaniji je zauzeo #10, Kanadi #2, Americi #18, Italiji #5, Brazilu #10... Singl u Americi je prodan preko 600,000 primjeraka i certificiran je zlatnom pločom. U svijetu je prodan u 1,100,000 primjeraka. Glazbeni i filmski kritičari su se klanjali Madonni na njenoj vokalnoj izvedni ove balade. 1997. godina joj je donijela još veći uspjeh. Na dodjeli Oskara je osvojila nagradu za najbolju pjesmu 'You Must Love Me' iz filma, također je uživo i nastupala. Pjesma je osvojila nagradu za istu nominaciju na Zlatnom Globusu, te je Madonna osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu.

Najbolja slika prema vašim glasovima:
- Femme fatale: 2 glasa
- Naughty: 2 glasa
- Disco Queen: 6 glasova
- Freedom: 10 glasova

05.09.2007. · Ostavi komentar (14) · Isprintaj · #