skaska

srijeda, 16.05.2007.

TRI AMERIKANKE

- Cista na jajniku! - rekla je prva.
- U jebote! - dodala je druga.
- I što ćeš sad? - upitala je treća.
Tri minute kasnije neki je avion udario u njihov ured na sedamdeset i osmom katu, mislim da je bio sedamdeset i osmi, ali nisam sigurna.
- Situacija je nestalna onoliko koliko se trudi dokazati suprotno! - izgovorio je Kinez otpirujući plavičasti dim nakon što je progutao veliki gutljaj mineralne.
- Glupost! - polubijesno ga je poklopio Gorki. - Pričaš kao da je riječ o ženi. Kad je riječ o luđacima ništa nije pod kontrolom!
Gorki i Kinez uvijek bi poslije šest ispijali crno pivo na terasi kafića "Semafor". Kinez je u posljednje vrijeme prešao na mineralnu, jer mu je proradio čir na dvanaestercu.
- Grozno. Da ne povjeruješ! - komentirala je konobarica Marica. - Ja to ne mogu ni na televiziji gledati. Odmah se sjetim onog pedera koji se šleperom zabio u nas. Sve zbog cuge. Pederčina! Poslije je murja po cijeloj Ilici tražila semafor i šleper. Razvalio je, kretenčina, pola zgrade. Tri smo mjeseca čekali doma. Na neplaćenom. A oni su tražili semafor...
- Ha, ha - nasmijao se kratko čovječuljak iz kuta koji se tu našao prvi put.
- Trebalo je promijeniti ime, za svaki slučaj... - Kinez se pridružio smijuckanju.
- U što? - konobarica mu se unijela u lice.
- Ja mislim da su naštimali da zeleno traje kraće - izjavi Gorki i pokaže na semafor ispred terase po kojoj je rupetina bila krštena. - Zapravo, siguran sam.

- 14:00 - Komentari (13) - Isprintaj - #