OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

utorak, 10.04.2012.

INVAZIJA VANZEMALJACA NA RH

Brljam po internetu i naiđem na članak u kom piše da amerikanci imaju razrađenu taktiku u slučaju invazije vanzemaljaca. Taj amerčki narod nikad nije bio normalan pa tako ni sad. Oni se vječno nekog boje. Ako nisu Rusi onda su teroristi, ako nisu teroristi onda su vanzemaljci, ako nisu vanzemaljci...onda...već će oni nešto smislit da im pička ona materna bezobrazna. Ti amerkanci nikad mira nemaju pa iz dosade razrađuju taktiku u slučaju invazije vanzemaljaca. Vanzemaljci ka da nemaju pametnijeg posla neg se jebavat sa nama na Zemlji. Ako netko u Svemiru ima takvu tehnologiju da dođe do nas, e vala ima tehnologiju i da nas sravna sa istom tom zemljom....al dobro, u čovjekovoj prirodi je da se brani pa čak i kad grom udara (diže ruke u zrak ka da će mu to pomoć). No dobro, ako već do napada na te jebene Amerkance i dođe, oni imaju taktiku...a mi?...što ćemo mi ako nas napadnu? Mi nikad nismo imali taktike nizašto pa tako ni za invaziju vanzemaljaca. Mi probleme oduvijek rješavamo kad se pojave pa bi i u slučaju invazije postupili isto. Da nam prijeti invazija, shvatili bi (i to ne odmah) kad bi nam u podne neko govno na nebu napravilo veliku hladovinu koja se nebi maknula sljedećih 3 sata...a onda bi neko skužio da se nigdje ne događa 48-ma skupština HDZ-a i da se ne puštaju plavi baloni koji bi eventualno napravili hladovinu tako velikih dimenzija. Znali bi da nešto ne štima nakon 14 dana tako velike hladovine i kad bi pokrepivalo onih pola hektara zasađenih suncokreta u Slavoniji za kojih je izdvojeno 12 milijardi kuna poticaja. Seljaci, njih 600 vlasnika tih pola hektara polja suncokreta, izašli bi na ulice sa 600 traktora čija ukupna vrijednost prelazi vrijednost broda Matice koji se nadvio nad Hrvatskom i tražili odštetu jer se suncokret u ladovini ne okreće za Suncem neg svaki primjerak glavinja u svom smjeru što automatski znači manji urod a time i gubitke. Da je u pitanju brod Matica, shvatio bi seljak koji je za vrijeme prosvjeda ležao kraj svog traktora dok mu je u ušima udarao ritam turbofolka sa novog tač skrin aj fona a pogled sezao u nebo...isti bi se digao, i u duhu katoličke vjere rekao:
- LJUDI!!!! BOKVASJEBO, GLE NA NEBU SVEMIRSKOGA BRODA!!!!!!!
E tu bi nastalo sranje. Vijest bi se brzinom svjetlosti proširila Rvackom i po običaju do premijera Milanovića došla zadnja a on bi se nakon 6 mjeseci obratio narodu sa vrlo odlučnim priopćenjem:
- DA! VLADA JE VIJEĆALA I ODLUČILA – RADI SE O SVEMIRSKOM BRODU!!!!
Dakle od pojave hladovine do bilo kakve "reakcije" trebalo bi proći 6 mjeseci i 14 dana. Vlada RH bi počela sa pripremama za obranu od invazije. Ministar obrane bi Vladi podnio izvještaj da od 12 borbenih aviona MIG21 ne leti njih čak 13. Od kopnene vojske raspolažemo sa 12 000 vojnika od kojih je 11 000 na bolovanju a njih 1 000 bere šparoge po brdima Afganistana u sklopu NATO misije "Šparogom protiv koke". Od oklopne divizije raspolažemo sa 200 oklopnjaka proizvođača PATRIA al svih 200 je u leasingu, a pošto nismo redovito plaćali rate, uzela ih banka. Od raketa "zemlja-zrak" raspolažemo samo sa raketama "zemlja", bez ono "zrak", jer svaku koju lansiramo zbog neispravne opreme ekslodira na lansirnoj rampi (otud oni na bolovanju). Ostaje nam ratna mornarica koju sačinjava skupina od 11 posada osmerca bez kormilara čije je djelovanje ograničeno samo na morske površine a i veslači nisu dobili zadnje 4 plaće tako da je moral upitan. Suočen sa tim činjenicama, premijer Milanović bi se povukao sa svojih užim suradnicima, zaključao se u salu za sastanke i nakon 2 godine vijećanja donio još jedno odlučno priopćenje:
MI SMO BESPOMOĆNI, SVE JE U RUKAMA BOGA!
E tu bi došlo do preokreta. Hrvatski narod nije naučio biti bespomoćan neg se uvijek snalaziti pa bi se tako snašao i ovaj put. Narod bi tražio da se podjeli oružje kako bi se svako mogao pojedinačno braniti od invazije. Vlada bi to prihvatila i svakom stanovniku Rvacke podjelila po jedan kalašnjikov + bonus puškomitraljez. Narod bi uzeo oružje i odma ga prodao nebi li platio ratu kredita no tu nije kraj. U roku 4 dana nad Hrvatskom bi opet zasjalo Sunce i to samo zato što se riješenju eventualne invazije pristupilo na stari isprobani hrvatski način – UKRALI BI BROD MATICU!!!

Na tisuće brenera bi danonoćno radilo sve dok se u 4 dana brod Matica nebi pretvorio u hrpu željeza čija bi količina prekrila cijelu Sloveniju i pola BiH a to isto željezo prko raznih rođačkih veza uvaljivalo u otkupne stanice starog željeza po vrlo povoljnih 28 kn/kg. Zarobljene vanzemaljce bi pohrvatili tako da bi nas bilo oko 12 miliona na osnovu čega bi od Brisela tražili veći broj predstavnika u euro parlamentu. Suvremenu tehnologiju iz broda Matice bi imalo svako domaćinstvo u Hrvatskoj pa bi tako bilo normalno da se iz kauča teleportiraš u kladionicu i obratno. Jednom riječju...od eventualne invazije, narod u Hrvatskoj bi samo profitirao...stoga...vanzemaljci, navratite ako imate muda!
GREETINGS FROM CROATIA!

Post "INVAZIJA VANZEMALJACA NA RH"
  
pollcode.com free polls 


10.04.2012. u 13:19 • 10 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< travanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Obrana i zaštita od gluposti