Komentari

eternalsunshineofspotlessmind.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Jedna kratka i slatka poetska :)))

    Jeste li bili na Interliberu? Što ste kupili? Što čitate?
    Osobno sam bogatija za 13 knjiga :)
    Što se tiče popusta u mom slučaju su bili minimalni (svega 2€ po knjizi) ali je ispalo da mi je WISH lista bila popunjena HIT naslovima koje nisu previše snižavali.
    Neovisno o tome (novčanik mi je trenutno na dijeti ha ha) jako sam zadovoljna i sretna :)
    U zadnje vrijeme biram naslove koji spadaju pod "modernu psihologiju" pa je i svih 13 knjiga u tim okvirima

    Želim Vam svima lijep vikend, gdje god bili, što god radili...
    Iiiii, ne zaboravite večeraš popiti jednu čašicu, jer ipak, MARTINJE je, a svim Martinima i Martinama želim sretan imendan!!!

    avatar

    11.11.2023. (11:58)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bila već drugi put!:)))) Nemam više gdje s knjigama:((( Ljubim!

    avatar

    11.11.2023. (13:08)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @luki2- ja sam onda još amaterka :)***

    avatar

    11.11.2023. (13:24)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    nisam.....ja sam provincija na žalost

    avatar

    11.11.2023. (14:08)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @Annabonni-što voliš čitati? Što te ispunjava?

    avatar

    11.11.2023. (14:25)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Bila. Našla samo jednu knjigu autorice koju sam tražila pa sam malo i razočarana. Došla isključivo radi jedne druge knjige pa ni nju nisu imali. A što se popusta tiče, ko da ga i nisu stavili. Mogli su i bolje po meni.

    avatar

    11.11.2023. (14:36)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @kejtoo-i ti si primijetila taj mali propust u popustima? Mogli su bolje, slažem se. Ja sam imala popis od 50-tak naslova, našla tih 13 što mi je sasvim prihvatljivo. Istina, nisu izašli sa svime. Također, neke naslove koje sam tražila, su ostavili u prodavaonicama ili web shopu. Takve su bile upute. :) "Da to je naše, ali nemamo, može preko web shopa ili u našem dućanu, imate isti popust". Ali nije to onda taj feeling.

    Bila sam prvi dan odmah u 10:00 na samom otvorenju, čisto zbog toga da ne ponestane knjiga i da pronađem što više naslova s popisa. Ne znam kakav im je protokol i politika, ako prodaju ponuđeno na Interliberu da li povlače ponovno te iste naslove iz dućana ili je bio princip "tko prvi, njegova djevojka". Ne mogu suditi o tome jer sam bila samo taj jedan dan

    avatar

    11.11.2023. (14:39)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Mislim da jednostavno nisu iznijeli sve što imaju, jer i ja sam dobila upute da odem do trgovine ili da naručim preko web-a. Na Interliber sam otišla samo radi popusta, al ako imaju i na web-u popuste kako kažeš, onda mogu i tam naručiti :)

    avatar

    11.11.2023. (15:23)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @kejtoo- imaju na web-u popuste iste kao na Interliberu i traju koliko i interliber :)))

    avatar

    11.11.2023. (15:38)    -   -   -   -  

  • Blumi

    živost u ljubavi prema knjizi, odlično, valjda je to oblik stvarnog života
    p.s.
    ne izlazim godinama, i to mi teško pada, ali eto, takav je život, neće me uvijek,
    trenutno nemam popust na sreću, ali dolazi naplata kamata na nesreću

    avatar

    11.11.2023. (15:40)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    odrasla sam s knjigama, biblioteka mojih pra roditelja je bila soba prepuna knjiga i vitrinamaaa sa staklom... za mene je to bio svijet sanjajućih knjiga... naslijedila sam jedan dio, a onda počela stvarati osobnu biblioteku... čitam filozofske, znanstvena, osobito ispitivanje djelovanja mozga i Brien Greenova i svemiru... antologije svjetske poezije, i sada želim nabaviti antologiju o rimskim i grčkim bogovima... suprege skuplja skao glumac ve o glumištima i kao politolog politološke teme... ove godine nismo bili na interlibru, bolest nam blokirala vrijeme....volim miris knjiga i držeći je u ruci osjećam dušu autora..... luki mi objavama daruje ideje što nam još nedostaje... ... ..

    avatar

    11.11.2023. (15:41)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @dražeN- ljubav prema knjizi je posebna :) jao nemoj o ovim kamatama :( Teško mi je to čitati :(
    @Dinaja- luki nas doista informira i to konkretno :) Žao mi je zbog bolesti :( Impresivna osobna biblioteka-imali su je i moji, u prošlosti su se nekako više cijenile knjige kako se čini, ali drago mi je kad vidim da se prošlost vraća(barem što se čitanja tiče), nekako nismo izgubljen slučaj onda-generacijski, mislim. Također obožavam imati knjigu u ruci i koliko god mi ljudi oko mene skretali pozornost na KINDLE, i dalje ga kategorički odbijam. Nadam se da ćeš si nabaviti navedenu antologiju, to je doista zanimljivo u svakom pogledu :)**

    avatar

    11.11.2023. (16:02)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Bila sam davno i poslije više ne, jer sve knjige čitam online kao e-knjige kao i one koje izradjujem drugim autorima, do sad sam ih izradila oko 160 knjiga (priprema za e-knjigu ili kompletna izrada za tisak).

    avatar

    11.11.2023. (16:08)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @shadow- meni je tamo baš neka pozitiva :))) Mislim da bih otišla i da nisam imala popis :))) Probala sam čitati on line ali mi nekako fali ta knjiga u ruci i ono djetinjasto izrađivanje "ušiju" u kutu stranice da označim gdje sam stala :) Volim si podcrtati neke zanimljive rečenice i odlomke i nekako napraviti svaku knjigu osobnom. To ne mogu on- line :(((

    avatar

    11.11.2023. (16:35)    -   -   -   -  

  • j.

    Moglo bi biti da je Zagorec, autor izreke "čega je preveč, ni s kruhom nije dobro" u stvari istu smislio nakon povratka s Interlibera :))); već nekoliko godina tamo se osjećam kao u mesnici Polako, ide to s godinama. I mene je držalo nekad... kada još valjda nije niti bilo Interlibera, ili je bio razbucan u nekoliko termina, ili što već, pa sam prtio budzašto kupljene knjige i teglio doma. Poslije su stigle selidbe, starenje, mijenjanje prioriteta i ukusa, nedostatak prostora. Što sam stariji, sve više shvaćam kako se knjigu zapravo ne može posjedovati; onih stotinjak ili nešto više imamo doma u jednoj polici; hajde - poličetini s koje povremeno nešto uzmeš pa listaš; ostalo odavna već posuđujem iz knjižnice.

    avatar

    11.11.2023. (17:16)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @j.- i meni je prijateljica rekla da bi mi se više isplatilo članstvo u knjižnici :) Skupljam ove "edukativne" to volim imati doma jer me uhvati neki problem i želim naći rješenje, a znam u kojoj se knjizi nalazi...Zbog toga imam želju određene knjige posjedovati...Za sve ostalo, knjižnica je itekako kvalitetna opcija

    avatar

    11.11.2023. (17:59)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @WORLD OF A DREAMCATCHER - da, tako sam nekad i ja voljela, ali me preuzelo ovo drugo.

    avatar

    11.11.2023. (21:28)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @shadow- praktičnije je, ne bježim od toga samo se još ne mogu naviknuti

    avatar

    11.11.2023. (21:54)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Moja baka i mama imaju abnormalan broj knjiga. Baka sad kuka kako bi najradije sve očistila jer joj ništa ne treba. Uvjerena sam da će i mama jednog dana. Mama čita strašno puno. Ja sam iz njihovog primjera naučila i odlučila da ne želim skupljati knjige. :)) Sve što sam kupila, pročitala sam i poklonila dalje.

    avatar

    11.11.2023. (21:55)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    De napisi mi neke knjigee .. jesi ti rekla popularna psihologija?! Gledala sam bas danas neke, otici cu do Znanja vidim da imaju oke popuste .. ali daj reci sta ti cisltas preporuci !! :))))

    avatar

    11.11.2023. (22:31)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Volim knjige u klasičnoj formi, makar ni digitalna nije loša, zbog mogućnosti trenutnog pronalaska određenog detalja o kojem želimo ponovno ili dodatno nešto promisliti, provjeriti...
    Nisam bila ja na Interliberu, bila su djeca u nekom školskom aranžmanu;
    čekam da se probude i ispričaju dojmove, čekam da vidim koje knjige su odabrale. Trenutno ništa ne znam. :)

    avatar

    12.11.2023. (07:57)    -   -   -   -  

  • matebalota

    Ljubomora me izjeda.
    Na Interliber, i Zg kazališta.

    Tiskana izdanja, drugačije ne mogu čitati. Bilješke na marginama. Bilješke u debeloj bilježnici. Čak oznake
    U knjizi vrijednih misli text markerom.

    Knjiga je zakon.

    avatar

    12.11.2023. (09:49)    -   -   -   -  

  • °•BlueRose°•

    Među knjigama prava je pustolovina. Možda nađeš nešto za sebe ali svakako zanimljivo je jer sve što se čita morao je netko proći. Život u knjizi.. mašti ili pjesmi uvijek ostaviš dio sebe otisnut u zauvijek. Uživaj u masi pa koja god da se kod tebe skrasi. Lp:)))

    avatar

    12.11.2023. (12:01)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    @Galaksija- znam kako je :))) Kod mene su knjige koje znam da ću otvoriti opet :)) Zbog nekih bilješki, životnih odgovora i slično. A ne bi mi bilo loše učlaniti se u knjižnicu :)))

    @Snaga Tvokuna- da popularna psihologija. Trenutno čitam Emocionalnu inteligenciju od Daniela Goleman-a, a nabavila sam Emocije od dr. Zorana Milivojevića, Kreativni čin-Rick Rubin, Utjecaj-Robert B. Cialdini...Knjige se kreću u tim okvirima.

    @Dvi, tri riči- zbog istog razloga je i meni izbor klasična forma :))
    Mislim da im je bilo super na Interliberu :)

    @matebalota-tako je, podcrtavanje, bilježenje, oznake. Treba se snaći poslije ;) Da mi koji smo u glavnom gradu smo sretnici radi toga što su sva događanja u našem fokusu. Sve nam je dostupno

    @BlueRose- život u knjizi, lijepo rečeno

    avatar

    12.11.2023. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...