lijepo, baš mi se sviđa, iako je sladoled kod ovakvog vremena malo šaka u oko, pa ću se eto, ja ograničen, zadovoljiti pustom kavom s mrvicama čokolade ;)
06.02.2023. (14:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja bih stao na kavi, možda zapravo čaju (pisat ću o toj dilemi ovdje jednoga skoroga dana); sladoled bih možda (ako bi već bila kava) ukrao iz tvoje kupice, jednu žličicu-prije nego bi se snašla i uspjela usprotiviti, takav sam, ne bi se naljutila, a i ako bi - pomirila bi se sa time, siguran sam, i to bi sasuo u kavu, ovu svoju, nesuđenu, i tako bismo onda možda mogli imati i temu za razgovor - o kavama, čajevima i ljudima s kojima ih srčemo, jer - moje je osobno iskustvo - puno su manje vrijedne od društva u kojemu smo; što se tiče ćevapa ili onih nekih sirnica i drugih đakonija koje se kod tebe znadu zateći, to baš nisam potpuno siguran (to o vrijednosti i usporedbi), ali kada čovjek bolje razmisli - ne pamtim niti jedno jelo koje sam pojeo sam, baš niti jedno, tako da vjerojatno onda - i za jela važi isto to o čemu sam palamudio u vezi kava :))
06.02.2023. (18:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
divan ambijent za uživanje u sladoledu...
06.02.2023. (06:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
sličan interijer je u beču u mojoj omiljenoj slastičarni nedaleko katedrale
06.02.2023. (07:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, onaj pravi!
06.02.2023. (09:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
NF, oni imaju restorane u drvetu, a ja to volim!
06.02.2023. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
i meni je drvo za ambijent br 1
06.02.2023. (09:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TiFiT
Divan ambijent. Vjerujem i odličan sladoled :)
06.02.2023. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Dolazim, prvo kavu sa šlagom onda sladoled...izgleda mamljivo!!!
06.02.2023. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Nešto mi na ovu buru ne pada slajo na pamet....samo da je nešto toplo...izvana i iznutra:-)
06.02.2023. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
AnnaBonni, daje poseban štimung
06.02.2023. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
TiFiT, najbolji u gradu!
06.02.2023. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Modrina - neba, sve po redu!
06.02.2023. (12:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Morska iz dubina, vjerujem ti. Moji su mi slali snimke,
bura otkida.
06.02.2023. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Prekrasan ambijent
06.02.2023. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, baš su mu posvetili pažnju
06.02.2023. (12:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Dapače! Otvorila Si mi želju!
06.02.2023. (14:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
lijepo, baš mi se sviđa, iako je sladoled kod ovakvog vremena malo šaka u oko, pa ću se eto, ja ograničen, zadovoljiti pustom kavom s mrvicama čokolade ;)
06.02.2023. (14:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Potok
Nema nikoga da se oblizuje?
06.02.2023. (15:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sewen, sigurna sam!
06.02.2023. (16:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dav gindo caffe, meni sladoled prija 365 dana u godini.
Zimi smanjuje učestalost upala grla.
06.02.2023. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Potok, pa nisam slikala sebe i prijateljicu, a mi smo
se oblizivale. U ovo doba dana nema mnogo gostiju.
06.02.2023. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
ja bih stao na kavi, možda zapravo čaju (pisat ću o toj dilemi ovdje jednoga skoroga dana); sladoled bih možda (ako bi već bila kava) ukrao iz tvoje kupice, jednu žličicu-prije nego bi se snašla i uspjela usprotiviti, takav sam, ne bi se naljutila, a i ako bi - pomirila bi se sa time, siguran sam, i to bi sasuo u kavu, ovu svoju, nesuđenu, i tako bismo onda možda mogli imati i temu za razgovor - o kavama, čajevima i ljudima s kojima ih srčemo, jer - moje je osobno iskustvo - puno su manje vrijedne od društva u kojemu smo; što se tiče ćevapa ili onih nekih sirnica i drugih đakonija koje se kod tebe znadu zateći, to baš nisam potpuno siguran (to o vrijednosti i usporedbi), ali kada čovjek bolje razmisli - ne pamtim niti jedno jelo koje sam pojeo sam, baš niti jedno, tako da vjerojatno onda - i za jela važi isto to o čemu sam palamudio u vezi kava :))
06.02.2023. (18:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
U pravu si, j, važno je društvo. Ovdje nikad ne dolazim sama.
Kava je samo izgovor i pomoć za druženje. I evo, slobodno
uzmi od moje kupice!
06.02.2023. (18:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Ako se zove Gelateria, mora imati sladoled.:)
06.02.2023. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Gvirkam da li ima kolača... ne vidi se.
Sve si pojela:))
06.02.2023. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
izgleda top, a sladoled može i po najvećoj hladnoći :))))
06.02.2023. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...