Komentari

kakotikupus.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Annabonni

    šta si tija reć, miloga ti boga ?

    da je precjedni čilea po šukundidu negdi s mora i da smo mi ka ponosni bez obzira što bekniti našu rič ne zna
    i da je arđentina pluprijateljska zemlja koja nas je pobijedila zbog onih našijenaca koji su davno partili a i onih, koji su nas malo manje davno ostavili na cidilu ???

    Bome, nečemo se jdit : i papa franjo je iz arđentine

    ajmo malo za dušu....

    avatar

    15.12.2022. (14:07)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    tija san reč, da se triba osvistit a ne ka narcisi tražit olakotne okolnosti. a ako ćemo za dušu, ja san lokal patriota i to mi niko neće uzet! na koncu, moga san bit u njemačke oli amerike, ali nikad nebi bija svoj na svome, ma koliko me nekad tuga uvati. ende!

    avatar

    15.12.2022. (14:19)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Hahahaaaa...Leo Messi s mog škoja????...pa mi već imamo Olivera, a on je nedostižan:-)))

    avatar

    15.12.2022. (14:30)    -   -   -   -  

  • j.

    Ne znam, vele da nema do hrvatskog jala i da mi ne zamjeramo susjedu ništa toliko koliko uspjeh, tako da mi ta priča sa uspjehom ne stoji; pa i tu na blogu imamo slučajeva da se na ove koji su otišli van gleda kao na izdajnike naše stvari.
    Teško je ako nisi navikao gurati nos u tuđi pjat, tako da nemam pojma što bih mislio o Messiju. Možemo pričati o tome je li najbolji nogometaš svih vremena, ali nekako još o nogometu samo mogu misliti kroz prizmu utakmice u nedjelju; još uvijek nisam sasvim načisto da sam za to da Argentinci dobiju radi njega, jer čini mi se da Francuzi igraju takav j... lijep nogomet da bi grehota bila podržavati ikoga drugoga.
    Ovo što ćemo mi i Marokanci igrati u subotu, nadam se, isto će biti lijepa utakmica, jer će igrati oni kojih je na travnjacima bilo malo ili nikako, ljudi su se zaželjeli nogometa, a ovi glavni već jedva hodaju, jer smo i jedni i drugi toliki sivonje da ne znamo kalulirati, stavljati sa klupa lovrene, perišiće i ziyeche po nastavcima; nama se onda urušavaju svlačionice; to je sindrom malih - uvijek postoje velike ribe u malim barama pa im se ne smiješ zamjeriti; ili sam ja možda tek optimist; Mariano je neki dan stavio fotku utakmice naših i Maroka u kojoj svi sjede do stodvadesete minute i čeakju penale, samo za mene, moglo bi to na žalost biti i tako.
    Uglavnom, nogomet je još jednom prekardašio, mislim - nije kriv nogomet nego ljudi; kako vele Zagorci, čega je preveć, ni s kruhom nije dobro; ljude odnese taj turnir kao plima pa malo polude i onda kada se izgubi padnu u depresiju; sada se već tolike teorije oko tih penala i faula pletu da mi se čini kako su i ratovi ili pandemije obične dječje igre.
    Na kraju, niakda nisam emigrirao, tako da nemam pojma kako bi mi bilo negdje drugdje; mislim si da šume i rijeke i polja ne mogu biti baš puno nečiji, tako da bi možda mogao negdje naći nešto što bih osjećao kao svoje; jer recimo evo kada dođem u grad u kojem sam se rodio i proveo mladost, ja to više uopće ne osjećam kao nešto svoje - osjećam se u Zagrebu kao običan ekonomski migrant, otuđeni najamnik, nevoljaš od glave do pete, i samo gledam kako ću iz njega zbrisati, tako da mislim kako se puno više kao stranac ne bih osjećao u nekakvome ne znam, Corku ili Augsburgu ili Jeni. Ali kasno je sad, finili su Mare bali, sad je bitno da zbrinemo mačiće iza nas, i polako nestanemo u magli. Pozdrav :)

    avatar

    15.12.2022. (16:59)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    - e, ali taj messi šta je oša sa korčule na istu je doša sa mlečanima tako da nikako ne može bit naše gore list za razliku od jednog dragojevića :)))
    - ma daaa vjetre. u tome i jest kvaka, gleda ih se kao 'izdajnike' dok od njih ne dođe neka korist ka npr. porez na dohodak, a kad promine državljanstvo onda će bit otpadnici. međutim, za glasanje su svi dobrodošli, ako država u kojoj su priznaje dvojno državljanstvo. no, držmo se nogometa, pobjedio je bolji i jebemise koji su mu korjeni.

    avatar

    15.12.2022. (17:01)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Jesi je da jedan gol dva je da Alvarez

    avatar

    15.12.2022. (17:22)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Eto. Ko će kome nego svoj svome :))).
    I to je isto neka dijagnoza.

    avatar

    15.12.2022. (19:42)    -   -   -   -  

  • tignarius

    sad, više nemamo problema s perenosporom
    nema vinograda..:))
    (imam prijateljicu u MUP-u ...nevjerovatno puno "južnoamerikanaca" traži državljanstvo HR-a)

    avatar

    15.12.2022. (20:01)    -   -   -   -  

  • Demetra

    E da se vratimo u stoljeće sedmo koliko bi nas tek tada posvuda bilo. Dobit će zlatnu broncu i svi ćemo biti najsretniji narod.

    avatar

    15.12.2022. (22:01)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    - je, ali je messi doveja balun do prid gol i centrira
    - je, i to gruba :)))
    - tigi, meni osobno je drago zbog toga. općenito mi je drago kada stranci hrvatsku prepoznaju kao zemlju u kojoj će graditi svoju budućnost, a to za mene znači puno više od nogometa
    - ajmo demi sačekat subotu, zec je još u šumi. a da bi volija, bi! itekako

    avatar

    15.12.2022. (22:01)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    sve je moguće :'))

    avatar

    16.12.2022. (02:32)    -   -   -   -  

  • marival11

    Mogu tom Mesiju bit hrvati i baba i dida, i mater i čača, al dok igra za Argentinu - ja navijam za svoju reprezentaciju i moju zemlju Hrvatsku...

    avatar

    16.12.2022. (03:40)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Jebeš Messija. Argentina mi je oduvijek bila najnesimpatičnija reprezentacija. Navijam malo za ove malo za one ali uvijek protiv njih. Nekad onaj mali prljavi smrad Maradona, danas ova štakorčina Messi. Možda ih ne volim jednostavmo zato jer nećaci moje babe nestali tamo u vrijeme vojne hunte, izgubio im se svaki trag. Ogavna zemlja, fuj.
    Nego sad je razriješena misterija čudnovatog outfita gospodje Milanović na svjetskom prvenstvu. Onaj kompletić u Gafafijevom stilu je zapravo bio zamišljen za posjet Čileu, tamo se furaju na vojne hunte, mogla bi proć za nekog generala.

    avatar

    16.12.2022. (08:04)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Maradona je tako svojevremeno vukao korijene sa Krasice pokraj Rijeke. A Krasičari imaju karnevalsku grupu "Krasica pa Rio" što isto tako objašnjava mnogo toga na ovom prvenstvu.
    Elem, ono što je stvarno iz tih vremena peronospora i migracija... Tribidrag je preživio. Šteta što ga tamo u Amerikama prekrstilo. Al da nije, a tko zna bi li postao tako slavan.
    Peace Kebidž moj!

    avatar

    16.12.2022. (10:31)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    korjenovanje mi nikad nije išlo :))

    avatar

    16.12.2022. (18:34)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Daklen ne priznan taj drugi korijen kojenga šeici vade na ntu potenciju.

    avatar

    17.12.2022. (09:24)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    eto ti.. a dobro je, lakše je pri pomisli da nam je naše gore list puco penal :)))

    avatar

    17.12.2022. (14:10)    -   -   -   -  

  • Tot Kaša - ART

    Zanimljiva teorija...:)

    avatar

    18.12.2022. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...