rijeka mi je u redu, za razliku od opatije, koja mi je mrak, i srećom, rijeku sam uvijek prolazio, dok sam se u opatiji i okolici više puta zadržao i fakat uživao p.s. eh da, možda bi i rijeka trebala igrati s kustošijom, pa da i rijeka osjeti zadovoljstvo time da nekoga pobijedi
02.10.2022. (17:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjajno si to uobličio u paralelu sa nogometom; nedavno sam kod sebe napisao post koji se ticao teme da li je nogomet za sirovine. Postoje nogometni i uopće sportski navijači - uglavnom su to na žalost ljudi koji mnogo, mnogo više vole pobjede, a ne igru (pa kada Janica ode u penziju ne znaju više razliku spusta i super G-ja, a rukomet ih u borbi za peto mjesto ne zanima); postoje i oni koji će zapljeskati upravo nekome iz suprotnog tabora... samo se čovjek mora naučiti na poraze kao sastavni dio svega - nije to lako... Evo, nikad - kad si već spomenuo nogomet, neću zaboraviti onaj trenutak kojeg sigurno poznaju i svi ljudi koje nogomet uopće ne zanima, a to je onaj poraz Hrvatske od Turske u Beču (koji je počeo golom za izjednačenje u zadnjoj sekundi); svi plaču, a tadašnji selektor Bilić veli u mikrofon: e, ali kako ga je frajer zabio! ... To je čovjek koji voli igru, a ne samo pobjede... utoliko, volio bih biti i znalac o sirevima; ne radi toga da znadem puno, nego da u njima uživam. Ali, polako, doći će i to s vremenom. Pozdrav :)
03.10.2022. (16:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A što ja znam valjda bi se našlo i francuskih nisam nikad puno obraćao pažnju na zemlju proizvodnje (kupujem uglavnom domaće, provjereno ziher je ziher da je fino i kvalitetno) ps što se tiče topljenih sireva najbolji ikad mi je bio "Buco" od Belja koji nažalost već dugo ne proizvode iz ne znam kojeg razloga.
03.10.2022. (19:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
a vrijeme prolazi...
02.10.2022. (11:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
nisam ljubitelj sireva, a ti i tvoja drugarica uživajte
nadam se da kiša više ne lije
02.10.2022. (11:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Valja iskoristit svaku sekundu. Ne boj se, ni jedna se neće vratit...
02.10.2022. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
gle.........ja ti volim samo mozzarelu bez okusa i mirisa......Svi koji smrde n ovce, koze i štalu su izvan mog domašaja.
02.10.2022. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
Rasprave su dobre kad nisu nogometne, posebno kao ovaj horor u Indoneziji o kojem svi pišu.
02.10.2022. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
da, vrijeme je nezaustavljivo...
02.10.2022. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Da, vrijeme prebrzo prolazi..
02.10.2022. (14:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Ugodno je sresti nekoga.. a opet nekoga nije kad bi htio da me netko skrije. U trgovini često se događa, susreti ugodni ili oni drugi..!
02.10.2022. (16:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
rijeka mi je u redu, za razliku od opatije, koja mi je mrak,
i srećom, rijeku sam uvijek prolazio, dok sam se u
opatiji i okolici više puta zadržao i fakat uživao
p.s.
eh da, možda bi i rijeka trebala igrati s kustošijom,
pa da i rijeka osjeti zadovoljstvo time da nekoga pobijedi
02.10.2022. (17:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Toliko toga sam ostavila u Vali....a sad fali ovo, fali ono....
02.10.2022. (19:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Volim sireve, ali nikako one što imaju veze sa kozama, ovcama i smradom.
03.10.2022. (02:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Zanimljivi su takvi susreti
03.10.2022. (07:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Sjajno si to uobličio u paralelu sa nogometom; nedavno sam kod sebe napisao post koji se ticao teme da li je nogomet za sirovine. Postoje nogometni i uopće sportski navijači - uglavnom su to na žalost ljudi koji mnogo, mnogo više vole pobjede, a ne igru (pa kada Janica ode u penziju ne znaju više razliku spusta i super G-ja, a rukomet ih u borbi za peto mjesto ne zanima); postoje i oni koji će zapljeskati upravo nekome iz suprotnog tabora... samo se čovjek mora naučiti na poraze kao sastavni dio svega - nije to lako... Evo, nikad - kad si već spomenuo nogomet, neću zaboraviti onaj trenutak kojeg sigurno poznaju i svi ljudi koje nogomet uopće ne zanima, a to je onaj poraz Hrvatske od Turske u Beču (koji je počeo golom za izjednačenje u zadnjoj sekundi); svi plaču, a tadašnji selektor Bilić veli u mikrofon: e, ali kako ga je frajer zabio! ... To je čovjek koji voli igru, a ne samo pobjede... utoliko, volio bih biti i znalac o sirevima; ne radi toga da znadem puno, nego da u njima uživam. Ali, polako, doći će i to s vremenom. Pozdrav :)
03.10.2022. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Tim kućama stalno nešto fali... :))
03.10.2022. (19:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
A što ja znam valjda bi se našlo i francuskih nisam nikad puno obraćao pažnju na zemlju proizvodnje (kupujem uglavnom domaće, provjereno ziher je ziher da je fino i kvalitetno) ps što se tiče topljenih sireva najbolji ikad mi je bio "Buco" od Belja koji nažalost već dugo ne proizvode iz ne znam kojeg razloga.
03.10.2022. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Vrijeme ne možemo zaustaviti. Eh, sve brzo prolazi... ;)
04.10.2022. (15:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...