Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • TEATRALNI

    Zanimljiva kazališna večer...haha bar mi je fotke i video pozicioniralo kak treba mašala iako se nakrvih s uploadom puno je tu posla.

    avatar

    17.03.2022. (23:02)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo! Uživancija u kazalištu; diivan Festival svjetla - ma, ne može bolje! Naravno, predstavu uživu ništa ne može zamijeniti. Online je dobro, ali uživo je - savršeno! Ljubim!

    avatar

    17.03.2022. (23:13)    -   -   -   -  

  • Taango

    Super,sviđa mi se.LP

    avatar

    17.03.2022. (23:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Eto nakon komplikacija (koje su i bile očekivane bar podsvjesno) jer rijetko objavljujem videe ti kanali koje imam su mi isključivo za ovakve stvari da ih mogu dijeliti na blogu uspjelo je! volim kad mi post ispadne onako u milimetar kako sam ga vizualizirao u glavi, eto sad je donekle ispao, preko malih odstupanja se može preći. Ovo s festivalom svijetla mi je došlo kao izvrstan uvod ne vidi se baš svaku noć osvjetljen hnk ovakvim umjetničkim tonovima i bojama, i to još u večer predstave sve se nekako potrefilo i sve u svemu sviđa mi se konstruktivno iskorištena večer. Volio bi da se to online kazalište održalo jer i tako je bolje nego nikako ako se iz nekog razloga ne može pogledati uživo što je (drago mi je da se slažemo) najbolja stvar. Nažalost zasad je više nema na rasporedu pa oni koji nisu pogledali pitanje je kad će uspjet sljedeći put.

    -TAANGO-Drago mi je da ti se sviđa, inače rijetko stavljam tako puno svojih fotki i videa ali isplatilo se pozdrav.

    avatar

    17.03.2022. (23:35)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Divno i dobra predstava

    avatar

    17.03.2022. (23:48)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Jao, što me ovo razveselilo. :))) Ma briljantno! Jedva čekam pogledati snimku!

    avatar

    18.03.2022. (02:20)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Stvarno si kvalitetno proveo večer! I da, živa scena se ne može usporediti sa online prredstavom. Ali kad ne može drukčije, dobro je i to.
    Lipi ti pozdrav i hvala na ovome!

    avatar

    18.03.2022. (07:38)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    baš si lijepo iskoristio večer i naletio na Festival svjetla :) sviđa mi se sve :) a da nedostaje @Isabel - nedostaje

    avatar

    18.03.2022. (15:17)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Da, istina, živu atmosferu je teško dočarati u online varijanti,
    ali to će se vjerojatno vremenom koliko-toliko promijeniti,
    kad tehnika komunikacije još makar malo napreduje,
    pa će i oni od doma biti bar djelić žive izvedbe,
    mada, to ni sada nije toliko nemoguće.
    Inače, nije loša kombinacija kada
    je dio publike prisutan u živo.

    avatar

    18.03.2022. (18:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -U ZVIJEZDAMA-Kazališna adaptacija filmskog klasika koja je po svojoj kvaliteti u rangu s filmom, ali nisu to bile intencije konkurirati filmu nego samo prenijeti film u kazalište što je i uspjelo na repertoaru je od 2017, i od onda je izvedena više od 100 puta.

    -GALAXY-To mi se sviđa :) zar ih još nisi izvrtila? nema se tu (vremenski) puno za gledat a opet sve se vidi. Bez panike nije ovo jedna od stranica koje su u Doichland-u "ilegalne" :))

    avatar

    18.03.2022. (21:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Druga replika

    -SHADOW-Festival svjetla je poslužio kao "šećer na kraju" ili bolje reći kao uvod, baš se tako potrefilo da predstava i ovaj događaj budu na istu večer. Nisam dvojio treba li ovu fotku objaviti ovdje i u kontekstu je a i nešto je specifično što se ne može vidjeti svaki dan. Ako sve bude po planu (jebote kako to ironično zvuči od mene) onda u jedan dan u vikendu rezervirati i za to. Ima se još dosta toga razgledat po užem centru :) a Isabelči fali i to posebno na ovom blogu, svima nam fale njeni moćni dubokoumni tekstovi a koji izgledaju skroz spontano smišljeni i njene fotke koje su relaksacija i hrana za dušu a najviše mi fale njeni genijalni komentari, posebno ispod ovakvih postova. Sad bi ovdje polemizirali razmijenili ideje e to je bila uživancija i poanta komentara pod postovima. U onom linkanom postu je primijer toga a to je samo jedan u nizu uvijek se rado vraćam na to nadam se da je ok i da će nam se uskoro ponovo pridružit ovdje u ovoj ludoj kući zvanj blog.hr.

    -DRAŽEN :)-Da, ali i pored toga ne mogu prežalit što su sve tad dostupne predstave stavljene na "privatno" taj kanal i popis stoje ali sadržaj nije vidljiv, iako se govorilo da će se to nastavit dalje a kao razlog je navedena upravo rekordna gledanost. Naravno da je bolje doživjeti predstavu uživo, osim scene doživjeti i atmosferu kazališta što online i nije izvedivo ali sve u svamu izvrsna ideja jer bi rađe gledao i online (u situacijama kad ne uspijem u kazalište ili jednostavno kako se na dobre stvari volim vraćati da gledam kad god sam raspoložen) samo...negdje je očito zapelo sve što vrijedi-kratko traje :(( ps kazalište bez publike ne bi bilo kazalište, povezanost publike i glumaca je vjerovatno najslađa stvar kazališta.

    avatar

    18.03.2022. (22:07)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Šuška
    Sory na preskoku još i replike odvojim u 2komentara upravo zato da se ne događaju ovakve situacije i evo sad tek vidim da sam te izostavio vjerovatno postajem disleksičan :D da ovo je svakako (bar meni) konstruktivno provedena večer ulaznicu sam tempirao tjedan ranije jer ekipa masovno kupuje online a ja sam tu nefleksibilan kupujem isključivo fizički - na kasi sreća da sam i za ovu poziciju uspio kupit jer je praktički sve bilo puno. U principu sam odgovorio što mislim apropo online kazališta da je dobra alternativa ali ne samo to nego onda se i mogu redovito vraćati na predstave koje su mi posebno drage zapravo moglo bi se da taj koncept nije prekinut. Atmosfera kazališta i žive scene je nešto specifično događa se u trenutku jedna od najboljih stvari je onaj osjećaj kao da si dio tog vremena koje se interpretira kroz predstavu. Nakon svake pogledane osjećam se pozitivnije i ispunjenje. Predstave su u principu za mene neki oblik filma uživo. Hvala tebi na dolasku drago mi je da ti se svidjelo. Pozdrav!

    avatar

    18.03.2022. (23:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo još malo nadopune postu, pošto se predstava potrefila sa festivalom svjetla evo malo materijala na tu temu

    avatar

    19.03.2022. (20:04)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Polako se vraćamo na žive pretstave...potpuno je drugačiji dojam...

    avatar

    20.03.2022. (13:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Meca
    Ma, da za ovu se čak nisu niti tražile "kovid potvrde" iako se za pojedine predstave još traže (pretpostavljam za one koje ispune puni kapacitet) iako nam je to svima izuzetno iritantno kazalište ipak živi to je pozitivno.

    avatar

    20.03.2022. (15:55)    -   -   -   -  

  • mecabg

    TEATRALNI
    Očito su mislili da se coroni pretstava neće dopasti:))

    avatar

    21.03.2022. (07:03)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI - da, dobro si primijetio ovo: "uživancija komentiranja", a ne neka obveza ili tek "lijepo", "divno" ... nekad se komentiralo smisleno, komentirao se post, razvijale su se i diskusije, ali onda dođoše neki tamniji dani, ubojitija slova i sve se to preokrenulo u nešto - ne tako dobro ...

    voljela bih da se vrate oni lijepi pitomi blogerski dani

    avatar

    22.03.2022. (20:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Eto i mene prije nego se bacim u horizontalu, malo se bilo i vani da odgovorim brzinski.

    -MECA-Ni korona se nije dopala njoj zato je dočekana sa maskama,dezifincijesnima, i svom silom zaštite :))

    -SHADOW-Općenito odgovore na komentar(e) ne svaćam kao neku obvezu iako je po nekom nepisanom pravilu red. Više kao satisfakciju ako su kvalitetni i konstruktivni da se pokrene kakva kvalitetna i konstruktivna interakcija, to je ono što mi predstavlja zadovoljstvo a tiče se komentara. Ima dosta takvih blogera koji tako komentiraju ali Isabelči posebno izdvajam (iako to ne voli ali jebiga moram) jer je svaki njen komentar bez iznimke bio takav i fale mi ta vremena kad smo se tako nadopunjavali a rasprave bi otišle i u sasvim drugom smjeru ali ne nepovezanom-štoviše sve je uvijek nekako bilo povezano sa samom temom. Kako sam ti naveo u jednoj mail-prepisci više mi vrijede 3 takva sadržajna i kvalitetna komentara nego 100 onih "lijepo,divno krasno" što u principu budimo realni ne znači ništa. Ps ovo na što se situacija srozala u zadnje vrijeme bolje da ne govorim, previše mi je i samo razmišljati u tome, ali proći će i ta vremena, idealistički vjerujem da će se oni dani kad je sve bilo ne idealno ali u odnosu na ovo sad daleko bolje vratit. Vidim iz prve ruke da sam onda bio dlaeko motiviraniji za bloganje i dolazio s većim zadovoljstvom nego sad. Sad se trudim maksimalno distancirat, da ne nevodim ponovo iz kojih razloga. Ali eto bit će bolje...ništa nije vječno tako niti ovo s(r)tanje na blogu.

    avatar

    22.03.2022. (23:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A tebi sam maloumni izbjeglički mongoloidni retardirani imbecilu rekao da smisliš nešto novo, dosadniji si od proljeva budaletino primitivna ograničena, kad si već toliko malouman da ne znaš što znači riječ odjebi onda bar ne ponavljaj ko papagaj jedno te iste debilarije!

    avatar

    23.03.2022. (09:08)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Stvarno, kvalitet predstave uzivo i 'onlajn' ne da se ni porediti...
    Ja volim i balkon, posebno tek prvi sprat, 'iskosa', kad si dovoljno blizu da vidis detalje, a nisi previse sa strane da se cela predstava cini 'skrajnuta'.

    avatar

    23.03.2022. (20:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vlad
    U principu volim i ja balkon, ali ne kad je pozicija krajnje lijevo ili desno, vidi se i na snimkama da je malo scene "nevidljivo" kad sam na balkonu najbolja mi je sredina, i red i pozicija iako mi je parket najbolji, samo te ulaznice brzo planu. I većinu ovih sam tempirao tjedan-dva unaprijed navala je žešća posebno za hit predstave kao što je ova. Jedino su mi lože zadnji izbor-to ako baš nema ni jedna druga slobodna pozicija na njima se tek najlošije vidi. Ps ipak bi mi bilo drago da se online kazalište održalo ili bar da ima drami snimljenih na dvd u prodaji, nažalost sa dramskim predstavama to ne rade samo sa baletnim i operama.

    avatar

    23.03.2022. (22:05)    -   -   -   -  

  • sewen

    To je bila savršena šetnja s umjetnošću.

    avatar

    24.03.2022. (09:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Bit će toga još, i naravno ovakvih izvještaja, ove godine sam si odredio nadoknadit zadnje 2 koje je pojela korona ako se izuzme revizor od pretpprošle godine me ovakve stvari nisu vidle sad su i "covid potvrde" ukinute pa će biti još jednostavnije. Sljedeća je kafka na žalu na repertoaru

    avatar

    24.03.2022. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...