Komentari

penetenziagite.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • Annabonni

  čuuuuuuj, što je s tobom ?

  ja jesam malo "out of health " ali te ne kužim....valjda zbog toga

  avatar

  26.12.2021. (11:53)    -   -   -   -  

 • litterula

  Trenutno hodam po balkonu svaki dan po malo, onda ću sići na dvorište pa nakon toga preko mosta u grad. I vježbam vježbe za koljena.
  I ideje za većinu postova koje sam napisala u zadnjih 16 godina navrle su dok sam hodala.

  avatar

  26.12.2021. (13:03)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Vjetre dragi, najprije hvala...na toplini srca koje je uvijek jača od ikoje struje. Hodanje, šetnja kroz prirodu, svjedočim vlastitim životom, je ljepota samog života. Srce ljubi takve otkucaje, pluća zahvalna na svakom udisaju i izdisaju, mozak, pročišćen od nebitnosti i nepotrebnosti, otvara prostor za ljepotu uvida u sve što nas okružuje ali i beskonačnost unutar nas samih. Nevažno je da li je to 5 ili 20 kilometara dnevno, važno je da postane obaveza i ljubav prema samom sebi. Jer istina je, čuvaj se pa ću te čuvat. Veliki pozdrav iz Vale koja svijetli:-))

  avatar

  26.12.2021. (13:39)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Bez dobre šetnje nema zdravlja, naši preci su puno hodali jer su morali ali to ih je i držalo a ne prežderavanje. Sretni blagdani.

  avatar

  26.12.2021. (16:14)    -   -   -   -  

 • carstvo snova

  Ja ču Ti odkrito reči zašto nisam pisala, jer za Božič ima nekih koji su tako slatki sa posti i komentari a drugo jutro opet svađe....vračam se opet nakon Nove...a doči ču u posjetu:))) Tebi Hvala!!!

  avatar

  26.12.2021. (18:36)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Meni nema boljeg od dobre šetnje. Sretan Božić!

  avatar

  26.12.2021. (23:15)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  volim tvoja razmišljanja :) genijalan! ugodni blagdani!

  avatar

  27.12.2021. (00:13)    -   -   -   -  

 • Dvi, tri rici...

  Mene strasno ljuti sto iz svih medija vriste da smo najgori. I sto je najgore od svega, kazu nam da smo najgori u svemu bas. I jos gore od najgoreg: mi sami za sebe kazemo da smo najgori i kako onda i kuda s takvim rejtingom?
  Ajme..
  Imam psa, on me tjera u setnje.

  avatar

  27.12.2021. (19:54)    -   -   -   -  

 • Liv Liv

  Koliko je ovo istina. A kako hodati sa agorafobijom? Sad ti meni reci. Šta je jače, ljubav prema zdravlju ili strah?

  avatar

  27.12.2021. (20:53)    -   -   -   -  

 • Regina

  Hm, a, sve se nekako spremam da krenem, a krenuti je izgleda najteže, posle to već nekako ide :)
  Ali istina je kako se tijelo opusti i relaksira a brige nekako umanje šetajući se.

  Što se spama ili nesporazuma tiče, nikad se ne nerviram nešto posebno, uglavnom iskoči neko razumno objašnjenje kad tad.
  Pozdrav :)*

  avatar

  28.12.2021. (10:30)    -   -   -   -  

 • Aneta

  Ma znala sam da si ti neki fenomen! ;)
  Ja svaki dan pređem oko 10.000 koraka, u potrazi za tim čamcem :))

  avatar

  28.12.2021. (18:02)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  sretni tebi blagdani, sa i bez spama :)

  avatar

  29.12.2021. (19:12)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  uvijek sam radije hodao nego se vozio (osim biciklom), ali ozbiljno sam se počeo planski gibati tek oko 40-te, čisto da održim zdrav razum-živio sam tada na Tajvanu i uglavnom sjedio pred kompjuterom na poslu...biciklom sam jurcao naokolo i tamo u tropima, ali nije bilo dovoljno, pa sam dodao trčanje. I dan danas pretrčim pet-šest polumaratona godišnje, da razbijem monotoniju onih svakodrugodnevnih, kraćih trčanja od desetak do 15 km. Trčim noću, tako da sam nightrunner, i vidim svega i svačega, znam mačke i pse i ježeve i lisce i kune na rubu raznoraznih gradova od
  Azije do Evrope. Trčanje mi je meditacija, kao i tolikima, hodanje ima sličnu ulogu...naravno, kad sam blizu brda ili doma na otoku, ne treba mi trčanja, preferiram dobro hodanje-to je najprirodnija ljudska djelatnost. Ljudi, hodajte, puzite, skačite po granama, stijenama, štogod, vrijedi za zdravlje tijela a i te kako i uma.

  avatar

  30.12.2021. (00:24)    -   -   -   -  

 • marija67

  POZDRAV SVIMA, VOLET ĆU PODIJELITI SVOJE SVJEDOČANSTVO SA SVIMA,.. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala dok nisam upoznala dr. Alabu, čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kada sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. uvjeravao me da je njegov rad 100% dobar i kada sam ga probala bila sam presretna jer se moj muškarac vratio u moju kuću... Sada je moj muškarac jako poslušan i više me voli. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da povratite ljubav i usmjeriti vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com ...... Možete mu poslati i Whatsapp i viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. Živjeli.. 😘 😘

  avatar

  31.12.2021. (12:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...