Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Litterula

    Ovo mi je drago čuti: preferiram dugotrajno uživanje u planinskom okružju, vrijeme za razmišljanje i refleksiju. Planinarenje je za mene sličnije filozofiji, to jest procesu koji se događa u vama kad "filozofirate". Trčanje je... pa, trčanje je za održavanje kondicije, jurcanje i sport.
    Kad sam ja zadnji put bila na planinarskom izletu neki ljudi su jurcali po planini kao da se natječu tko će prvi stići do vrha i pronaći žig. Nas koji smo bili malo sporiji ostavili su daleko iza sebe. To za mene nisu pravi planinari, to su sakupljači žigova i osvajači planinskih vrhova.

    avatar

    15.12.2021. (23:05)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Slike su bajkovite kao i odabrani dan, ali Podkilavac mi se nametnuo kao misao---------a zašto ?

    avatar

    15.12.2021. (23:07)    -   -   -   -  

  • luki2

    Predivno! I ja puno više volim hodanje, nego trčanje - upravo stoga jer ima vremena za razmišljanje, razgledanje, postavljanje nekih pitanja samom sebi....Divne fotografije, ali me rastužilo da wuf NIJE SMIO ući u planinarski dom. :((((( Ružno....Četiri sata divnog druženja i nemjerljivih uspomena. Bravo! Ljubim!

    avatar

    15.12.2021. (23:16)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    magija prirode i druženja. :)

    avatar

    16.12.2021. (00:26)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Još jedan lijep post sa planina Kvarnera, ali mogli ste i na vrh Obruča ili Fratra, Suhi vrh je mada najbliži ali ne i manje nezgodniji jer ima puno škrapa i grota koja se miču i može nezgodno upasti noga. Inače Hahlići su samo one lokvice, ustvari kalići po kojima su nazvali i planin. dom Hahlić a gorje se zove Obruč, u zadnje vrijeme popularno nazvano Grobničke Alpe. Put "po čeki" je ostao u nazivu jer je pred dosta vremena na početku tog puta postojala čeka koja je izgorjela a "kolci" se zovu po postavljenim kolcima koji pomažu u orijentaciji kod guste magle koje sam se na ovom dijelu često nauživao kao i jake bure za vrijeme koje sam morao puzeći proći prijevoj jer me bacalo.

    avatar

    16.12.2021. (00:42)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Zanimljivo kao i obično, a pogledi su fantastični.:)

    avatar

    16.12.2021. (06:31)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    @Litterula: na svakom planinarskom izletu, pogotovo s više ljudi, uvijek će netko malo juriti i nije to loše, ali općenito kad ideš s nekim onda se uvijek prati tempo najsporijeg :) ima vremena za jurcanje

    p.s. počnem pisati komentar s ovim majmunima (@) na početku i onda pomislim kako bi bilo bolje da odgovorim ljudima na njihov blog, tamo gdje će zasigurno opet pogledati i to sasvim uskoro :) Uglavnom, dobit ćete komentare i odgovore na vaše blogove, tako mi to izgleda ljepše a i u ovo moderno doba (makar, stari blogeri će znati da je to bilo odvajkada tako, prije instača, Fejsa i Tik-Toka), komentar je komentar ;)

    avatar

    16.12.2021. (08:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vidim da ti je Hahlić već poznat teren :) i da, nije poanta planinarenja trčanje do vrha i ja uživam u laganom tempu tako je lijepše a i zdravije :)

    avatar

    16.12.2021. (10:44)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Lijepo, zavidim!...ali dobro, još malo pa ću i ja meditirat, pogled će mi biti prema tome po čemu ste sada hodali, samo da metalna ptica sleti... Za mene je brdo Brdo i nema te asane koja može laganu šetnju ili "zložnu hoju" kaj vele Janezi, na brdo nadmašit. Ove trkače isto razumijem, jer mene to nafiksa i po ravnom, a oni su očito neka malo jača kategorija pa im treba više i brže, samo naprid, moj naklon do poda! I vama, dobrom društvu, očito, zlato to ne može platiti, dakle bogati ste!

    avatar

    16.12.2021. (15:36)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: da, istina - danas je slanje česttki na žalost zaboravljeno, zato sam se i oduševila pisanom čestitkom - a ne elektonskim zapisom.:((((Hvala za pšenicu! Predivno je ispala! Ljubim!

    avatar

    16.12.2021. (22:11)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Za sada sam samo pogledao/odgledao te divne fotografije i tekstove ispod njih, sutra ću pročitati i sav ostali tekst. Dijelom se čini kao da "plovite" kroz neke mongolske ili tibetske stepe, krajolik je nestvarno fascinantan. Veoma je važno fotke pogledati u punoj veličini na velikom PC-monitoru. Čija je Belika, tvoja? Mora da je ponosna što vas je sve mogla pratiti na tom hodočašću.

    avatar

    17.12.2021. (00:41)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Onima koji nisu od planinarenja, preporuka da jednom barem autom prođu po toj grobničkoj dolini...ma kakva Austrija, Švicarska...predivan krajolik.
    Super je post, divne fotkice i stvarno mi je malo neshvatljivo da ne puštaju psa u planinarski dom...

    avatar

    17.12.2021. (23:29)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Sretan Božić !

    avatar

    25.12.2021. (19:20)    -   -   -   -  

  • marryjanes

    The post presented me with a wealth of information, allowing me to broaden my horizons
    [a href=https://wordleplay.io/ target=_blank]play wordle[/a]

    avatar

    09.08.2023. (05:56)    -   -   -   -  

  • marryjanes

    The post presented me with a wealth of information, allowing me to broaden my horizons
    play wordle

    avatar

    09.08.2023. (05:56)    -   -   -   -  

  • marryjanes

    The post presented me with a wealth of information, allowing me to broaden my horizons
    [play wordle](https://wordleplay.io/)

    avatar

    09.08.2023. (05:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...