Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • TEATRALNI

    Zanimljivosti o specifičnom trileru

    avatar

    27.11.2021. (22:11)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na ovim divotama! Ljubim!

    avatar

    27.11.2021. (22:29)    -   -   -   -  

  • luki2

    Može rakija! :)))) Novi post kod mene! Ljubim!

    avatar

    27.11.2021. (22:33)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    9vo ću sutra na miru pročitati...

    avatar

    27.11.2021. (22:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki-Ovo je već apsolviran film a kad se radilo serijale sve stvarčice navedene ovdje su mi prošle ispod radara, zadnjih tjedana je ipak bilo vremena iako na knap da se bacim u potragu apropo nekih stvari o kojima se previše ne govori u javnosti :) a što ćeš, kad me nešto zaintrigira onda se aktivira i interes za detalje. Idem sad do tebe svratit na rakiju :)))

    -Shadow-Samo pomalo, znam opet ima poprilično teksta ali nije nešto ekstremno puno, ovo ne stane u kraću formu. E da, i ako ovo čita naša prijateljica ovdje će naći odgovore na neka pitanja o kojima se u linkanom postu vodila rasprava.

    avatar

    27.11.2021. (22:48)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Pregledam sve. :) Zanimljive nam stvarčice iznosiš.

    avatar

    28.11.2021. (00:14)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Uvijek nešto novo kod tebe, novi pogled, uvid...svaka čast! :)

    avatar

    28.11.2021. (05:12)    -   -   -   -  

  • sewen

    Ćaće se ne sjećam,al Povjerenika da. Dobro nam krene s tim filmovima pa stane. Kako je u susjeda sve nekako interesantnije. Jel možda manje ulažemo ili više nemamo dobrog kadra....nekad mi se čini da su naši svi ukočeni....

    avatar

    28.11.2021. (10:50)    -   -   -   -  

  • luki2

    Istina Teatralni za sve što si napiao kod mene! Ljubim!

    avatar

    28.11.2021. (11:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Galaxyi MayDay-Ovakvi komentari mi dođu kao šećer na kraju motivacija za dalje je sve žešča i intenzvnija,zahvaljujem :) a kad već izvučem neki novi pogled/nadopunu onda je red i da se natipka.

    -sewen-Ćaću bi pod obvezno trebao pogledat, mračan i kvalitetan triler u kojem briljira postava od samo 4 glumca moja miljenica briljira uz legendu hrvatskog glumišta Ivu Gregurevića. Što se 8.povjerenika tiče još se krvim da ga nađem online i besplatno preuzmem jer je sa dm-a pobrisan a što se tiče filma s političkom konotacijom tiče najbolji je koji sam dosad gledao. Tu se još ubraja još jedna ekranizacija romana iz 2007. "Kradljivac uspomena" ps primijer kako se za film i umjetnost općenito izdvaja malo je i to da je 8.povjerenik sniman 2016. a kino-premijeru je imao 2018. i malo noviji primijer "Djeca sa cnn-a film koji je imao početak realizacije od 2017-2019 a sad nedavno je tek imao premijeru u Sarajevu a u Zagrebu će tek početkom sljedeće godine. I da, "Svi" je generaliziranje i to ne stoji.

    -Luki-E sad o komentaru na koji post se radi?

    avatar

    28.11.2021. (12:49)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo da te pozdravim ...

    avatar

    28.11.2021. (16:06)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    baš čitam, pojavila se nova južnokorejska serija:

    "Najgledanija serija u 80 zemalja na Netflixu od 20. studenog je "Hellbound", južnokorejski horor u režiji Yeon Sang-hoa. Svrgnuli su tako s trona "Squid Game", koji je na broju 1 proveo 46 uzastopnih tjedana, a trenutno je na drugom mjestu. Drama Hwang Dong-hyuka još uvijek drži rekord najgledanije serije ove digitalne platforme sa 142 milijuna kućanstava koje su pogledale seriju u 94 zemalja svijeta.

    No, "Hellbound" se munjevito penje prema tom tom rekordu i čini se kako da su korejske serije trenutno na vrhuncu popularnosti.

    Serija je premijeru imala na Toronto Film Festivalu u rujnu, a na Netflix je došla nedavno.

    Radnja u bliskoj budućnosti prati demone koji počinju dolaziti na Zemlju, objavljujući ljudima kad će točno umrijeti, odnosno kad će po njih doći jeziva stvorenja koja ih vode u pakao. Događaji uzrokuju paniku i porast religioznosti, no ništa ne pomaže...

    Serija je prilično nasilna, no ništa nije spriječilo gledatelje da je gledaju. Baš kao ni sa "Squid Game", koja je postala globalni fenomen popularne kulture.

    Inače, objavljeno je i da je Netflix isplatio bonuse za producente i glumce "Squid Gamea", s obzirom na to da je serija imala budžet 19 milijuna dolara, a streaming platformi donijeli su više od 900 milijuna."

    izvor teksta i trailer:
    https://gloriaglam.hr/hedonizam/nova-korejska-serija-koja-je-oduse vila-svijet-5213

    avatar

    28.11.2021. (16:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pozdrav shadow :)) nisam nešto od toga ali di god ima natruhe paranormalnog pomalo me "vuče" iako mi nije prioritetno. A horore sam volio prije kojih 15 godina sad još samo mogu pogledati neke kvalitetne psihloške-njma dajem prednost nad onim krvavim, nemam netflix imao sam kratko vrijeme pa nije ispunilo moje istančane ukuse :D ali ću ga do početka sljedeće godine morat aktivirat imat ću dobar razlog za to-film strana produkcija sniman u Splitu a ima i naše ekipe u njemu (ne znam koji glumci su sve u "igri" jer nema puno informacija o dotičnom projektu osim datumu izlaska (točnije mjesecu datum se još ne zna) ) evo više informacija pa evo što gledat kad već imaš netflix, hvala za preporuku kad ga ponovo aktiviram bacit ću pogled i na tu seriju možda mi se i svidi.

    avatar

    28.11.2021. (20:42)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Za govnjara s Rajne koji cvili za nikad prežaljenom domovinom iz koje je ko pizda (što i je ) zbrisao kad se za istu trebalo borit. Smrade miljevački gubi mi se s bloga psihhijatrijo gerijatrijska retardirana goni se u pizdu materinu vucibatino neandertalska. Ne smrdi mi po blogu jer ovo nije tvoja privatna prčija preglup si da ovdje ostaviš iakav komentar ovo nisu teme za tebe a svoju impotenciju (mentalnu,kognitivnu,spolnu,intelektualnu) liječi negdje drugdje. I još jednom GONI SE U PIČKU MATERINU VUCIBATINO IMBECILNA RETARDIRANA NASTRANA !!!!!!

    avatar

    28.11.2021. (21:14)    -   -   -   -  

  • medlife

    Naletim kod tebe i shvatim da zapravo pojma nemam koliko ima naših dobrih filmova. Morat ću malo pogledati i obrazovati se haha :)

    avatar

    29.11.2021. (10:25)    -   -   -   -  

  • Euro

    Nisam stvarno u toku po pitanju hrvatskog filma..
    Dijasporska svakodnevica..Ali sad za nadolazece praznike
    budem doma i dam si zadatak da to malo vise pregledam.

    avatar

    29.11.2021. (15:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -MEDLIFE-Drago mi je da te ponovo vidim ovdje, šteta da češće nisi s nama no ok prvo prioriteti u reali. Da znaš da je ovaj blog i otvoren sa tim intencijama, tvoj komentar je pogodak u stotu u centar :) nije samo do baljezganja o filmovima previše sam zagrižen za ovo da ostane na razini neke usputne klasike bloganja popularizacija domaćeg sadržaja je zapravo prioritetna stavka bloga, jer situacija sa gledanjem istog najblaže rečeno nije blistava (iako zadnjih par godina ide nabolje po pitanju toga) samo se ti obrazuj dapače, svako novo znanje ne može bit za bacit :)

    -EURO-Bome da sam u dijaspori to bi me najviše spašavalo iako čujem da su u Doichlandu zakoni poprilično zajebani što se streaminga tiče. Eto uskoro će biti prilike da se malo aktiviraš po pitanju toga, bar ovdje na blogu preporuka (a ni linkova) ne fali.

    avatar

    30.11.2021. (00:02)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: ja već nekoliko godina imam ove lijepe, ekološke, male. Ljubim!

    avatar

    30.11.2021. (00:51)    -   -   -   -  

  • luki2

    O da, Marko je uživao i još nekoliko dana uživa, a onda ide u zauvijek dom! Ljubim!

    avatar

    30.11.2021. (21:46)    -   -   -   -  

  • Taango

    Ja ti volim na HRT3 pogledati neke stare filmove i vjeruj mi uživam i danas u njima upravo prekjučer gledao sam Moja draga Klementina i Revolveraš zaista uživancija.Hvala na tragu i LP.

    avatar

    30.11.2021. (23:42)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Poštujem tvoje poštivanje filma, strast da informiraš, da objasniš, da izraziš stav, da se svrstaš na stranu umjetnosti koja nas drži uspravnima, a ne praznim vrećama koje uspravno stajati ne mogu. Uspravno je ispravno. Tenks

    avatar

    01.12.2021. (18:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -TAANGO--Hvala tebi na dolasku, što se hrta tiče sve rjeđe ga gladam ciljano baš kad vidim u najavi kakav kvalitetan film a što se tiče trojke imam zamjerku što na neki domaći film uključe naraciju za sljepce. Znam, treba i njima biti prilagođeno ali ostaje činjenica da je to poprilično iritantno. Uglavnom gledam klasik tv na kojem ima sve i svašta od exyu klasika do najnovijih filmova. Pozdrav.

    -POTOK-Ovakvi komentari isto spadaju u poticajne zahvaljujem.

    avatar

    01.12.2021. (19:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    MRŠ U PIČKU MATERINU MRCINO MILJEVAČKA!

    avatar

    01.12.2021. (19:42)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Jedva sam se učantrala na tvoju stranicu.
    U pravu si, treba se vraćati starim dobrim filmovima, mada 2014 i nije bila davno.

    avatar

    01.12.2021. (20:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jebajga stvarno ne znam na što misliš meco pod tim da se jedva učantravaš na stranicu kad ju svi drugi uključujući i mene otvore bez problema. Da ipak nije do interneta konekcije? Kakogod za vraćanje na kvalitetne stvari generalno jesam posebno kad je film u pitanju (to sam radio i sa određenim predstavama) nešto što je nabijeno umjetničkom kvalitetom izvedbe, realizmom i ispunjava ono što je zapravo i poanta dramske umjetnosti općenito - da odašilje poruku i da bude korektiv društva. To konstantno govorim zadnje 3 godine koliko već aktivno blogam meni je to vraćanje tim više zanimljivo jer me sam film kao umjetnost zanima na jednoj višoj razini od one "pogledaj da ubiješ vrijeme" što se tiče 2014-e poprilično kvalitetna i zanimljiva godina bar meni i bar što se filma tiče, sve je to bilo nedavno imam dojam ko da je bilo jučer a ono što je paradoksalno je kako se u tako kratkom vremenu promijeni tako puno. Ovo je zadnje govorim općenito.

    avatar

    01.12.2021. (22:45)    -   -   -   -  

učitavam...