izgleda fino :))) baš me zanima kakva je knjiga. Pusa, javim se... danas je bio gust dan... imam goste sutra pa sam online u kasnim satima :*
23.07.2021. (01:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
To je moja spiza... u svim kombinacijama!..... Baš volin! Lp .:)
23.07.2021. (02:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E tu sam ti baš sušta suprotnost,pa ću prije bar nešto promijenitinego baš striktno slijediti recept.To vrijedi i za one koji su moji :)))
23.07.2021. (04:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Intrigantan naslov knjige
pročitala odlomak........spiza pet
23.07.2021. (07:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nije lose
23.07.2021. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja ću samo pomidore, može i trešnjice a i one veće domaće sa malo luka, soli i maslin. ulja, ostalo ne koristim.
23.07.2021. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bravo za pristup recenziji. prije svih drugih komentara:-)))
23.07.2021. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uvijek je dobro isprobati nešto novo i različito. Istost je tako dosadna ;)
23.07.2021. (15:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Knjiga mora da je dobra. Tjestenina je dobra na sve načine.Ugodan ti ostatak dana.
23.07.2021. (16:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobro je u svaki recept dodati nešto svoje:)))
23.07.2021. (20:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Malo prije sam se najeo i sad sam opet gladan.Baš lijepo, čestitam na serviranom jelu.Želim ti ugodnu večer.LP
23.07.2021. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Može samo bez paradajza, i da imaš repliku na mom aktualnom postu :)
23.07.2021. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lukiiii...porciju molim...obožavam...:-)Hvala na tragu ostavljenom u mom kutku...:-*
23.07.2021. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Lastavice: knjiga je odlična! Ljubim!
23.07.2021. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ti veliki paradajzi mogu biti problem, puste previše vode pogotovo ako nisu posve zreli.
24.07.2021. (00:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
izgleda fino :))) baš me zanima kakva je knjiga. Pusa, javim se... danas je bio gust dan... imam goste sutra pa sam online u kasnim satima :*
23.07.2021. (01:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
To je moja spiza... u svim kombinacijama!..... Baš volin!
Lp .:)
23.07.2021. (02:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
E tu sam ti baš sušta suprotnost,
pa ću prije bar nešto promijeniti
nego baš striktno slijediti recept.
To vrijedi i za one koji su moji :)))
23.07.2021. (04:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Intrigantan naslov knjige
23.07.2021. (04:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
pročitala odlomak........spiza pet
23.07.2021. (07:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
putujemo po ceskoj
nije lose
23.07.2021. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Ja ću samo pomidore, može i trešnjice a i one veće domaće sa malo luka, soli i maslin. ulja, ostalo ne koristim.
23.07.2021. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Bravo za pristup recenziji. prije svih drugih komentara:-)))
23.07.2021. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Uvijek je dobro isprobati nešto novo i različito. Istost je tako dosadna ;)
23.07.2021. (15:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sokolova
Knjiga mora da je dobra.
Tjestenina je dobra na sve načine.
Ugodan ti ostatak dana.
23.07.2021. (16:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Razmišljanja jedne žene
Dobro je u svaki recept dodati nešto svoje:)))
23.07.2021. (20:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Taango
Malo prije sam se najeo i sad sam opet gladan.Baš lijepo, čestitam na serviranom jelu.Želim ti ugodnu večer.LP
23.07.2021. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Može samo bez paradajza, i da imaš repliku na mom aktualnom postu :)
23.07.2021. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
Lukiiii...porciju molim...
obožavam...:-)
Hvala na tragu ostavljenom u mom kutku...:-*
23.07.2021. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Lastavice: knjiga je odlična! Ljubim!
23.07.2021. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Ti veliki paradajzi mogu biti problem, puste previše vode pogotovo ako nisu posve zreli.
24.07.2021. (00:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...