Odakle tti imaš trešnje?? Pa kod mene ni jedna, u ovo vrijeme prošle godine nisam znala što ću s višnjama, a kamoli trešnjama. Sve ih dokrajčio onaj mraz u travnju... Ali, jako dobar recept... mljac ;)
19.06.2021. (19:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka- bas sam htjela pisati o tome kako su se na tvu zalili da je nevrijeme unistilo sav cvijet tresnje, a u Zadru nikad vise tresanja nego ovu godinu. I nikad jeftinije.od 15 do 20 kn. A ove nisu bas fobre za kolac...bolje su one gnjecave. Zvijezdo- hvala.
19.06.2021. (19:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni, moze. Ja ga pravim i zimi s marelicsma iz kompots. Mozes na zlice (sve po 12, mozda brasna malo vise ili na case). I bolje da ih isjeces na komadice. Ukusnije je.
19.06.2021. (20:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušnje draga, lipo se provedi....i ne postavljaj si toliko pitanja unaprid...ako je hodočašće onda će se samo otvarat i zatvarat.... i vratit ćeš se doma resetirana i napunjenih baterija. A kolač, bit će ti sutra sladak o slastan ko da je najbolja verzija samog sebe:-)
19.06.2021. (21:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slažem se! Nikada nema sigurnosti - uvijek je svaki novi dan - novi pokušaj. I trebaš biti koncentriran da bi sve uspjelo kako treba. Sterno Ti, kolač izgleda prekrasno! Sve se ipak odlično završilo. Uživaj sutra! Pusa!
20.06.2021. (00:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mene naučila Liza kuharica da se trešnje, ustvari višnje, al mislim da vrijedi i za trešnje, uvaljaju u brašno prije bacanja na smjesu. onda ti ne potonu skroz ;) Probala - šljaka. Nadam se da je na hodočašću prošlo sve okej :) Pozzić
20.06.2021. (21:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Konobarice- hvala ti na ovom savjetu. Covjek uci dok je ziv! Na hodocascu je bilo predivno. Jos sam pod dojmom pa njanka ne mogu pisati o tome. Nek se emocije slegnu.
21.06.2021. (10:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I hvala svima koji me komentirate. Puno mi to znaci. Ali uvijek sam u nedostatku vremena pa ne odgovorim svima. Ne zamjerite, ali znajte da vas citam i pratim.
21.06.2021. (10:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
kolač lijepo izgleda
19.06.2021. (17:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Odakle tti imaš trešnje?? Pa kod mene ni jedna, u ovo vrijeme prošle godine nisam znala što ću s višnjama, a kamoli trešnjama. Sve ih dokrajčio onaj mraz u travnju... Ali, jako dobar recept... mljac ;)
19.06.2021. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
Pozitivka- bas sam htjela pisati o tome kako su se na tvu zalili da je nevrijeme unistilo sav cvijet tresnje, a u Zadru nikad vise tresanja nego ovu godinu. I nikad jeftinije.od 15 do 20 kn.
A ove nisu bas fobre za kolac...bolje su one gnjecave.
Zvijezdo- hvala.
19.06.2021. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
ja bi ovaj recept ali s marelicama prepolovljenim....Može li tako ?
19.06.2021. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
Annabonni, moze. Ja ga pravim i zimi s marelicsma iz kompots. Mozes na zlice (sve po 12, mozda brasna malo vise ili na case). I bolje da ih isjeces na komadice. Ukusnije je.
19.06.2021. (20:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
hoću sutra mojim blizancima neka će biti vući dan a ti neka bude lipo i mirno na ghodočašću
19.06.2021. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
Hvala ti Anna! Kolac je jako jednostavan, a ukusan. U slast vam bilo!
19.06.2021. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Šušnje draga, lipo se provedi....i ne postavljaj si toliko pitanja unaprid...ako je hodočašće onda će se samo otvarat i zatvarat.... i vratit ćeš se doma resetirana i napunjenih baterija. A kolač, bit će ti sutra sladak o slastan ko da je najbolja verzija samog sebe:-)
19.06.2021. (21:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Slažem se! Nikada nema sigurnosti - uvijek je svaki novi dan - novi pokušaj. I trebaš biti koncentriran da bi sve uspjelo kako treba. Sterno Ti, kolač izgleda prekrasno! Sve se ipak odlično završilo. Uživaj sutra! Pusa!
20.06.2021. (00:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Tvoj komentar kod mene: i ja ponekad pomislim da je moj dan predugačak i da trebam malo ranije na spavanje. Pusa!
20.06.2021. (00:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
mljac :))* uživaj u vikendu
20.06.2021. (01:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Mene naučila Liza kuharica da se trešnje, ustvari višnje, al mislim da vrijedi i za trešnje, uvaljaju u brašno prije bacanja na smjesu. onda ti ne potonu skroz ;) Probala - šljaka.
Nadam se da je na hodočašću prošlo sve okej :)
Pozzić
20.06.2021. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
Konobarice- hvala ti na ovom savjetu. Covjek uci dok je ziv!
Na hodocascu je bilo predivno. Jos sam pod dojmom pa njanka ne mogu pisati o tome. Nek se emocije slegnu.
21.06.2021. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
I hvala svima koji me komentirate. Puno mi to znaci. Ali uvijek sam u nedostatku vremena pa ne odgovorim svima. Ne zamjerite, ali znajte da vas citam i pratim.
21.06.2021. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Pomalo samo... :) Sve okej. Nek je tebi bilo dobro
21.06.2021. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
jesi uživala...puse
21.06.2021. (19:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Da, da, poznato mi je to, dobro poznato, skoro mi se jednom kuhinja zapalila dok sam ja komentirala na blogu, samo na pet minuta sam sjela za komp....
21.06.2021. (23:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
Carapa- da, uzivala sam maksimalno.
Literula- nije smisno, ali umirem od smija ;-)*
22.06.2021. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
A što kada sasvim zaboraviš da se peče sve dok dim ne krene. Razlog opet blog. Glavno da je jestivo. A gdje se hodočastilo? Pozdrav
22.06.2021. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...