ova kisela repa i ono na ciganjski, mljac, mljac, no prema onomu u sredini sam vrlo skeptična! kakvi te šejtani spopali! ni sejtan ni šejtan, sve je to prazno i gladno. često me tvoji postovi inspiriraju na vječnu temu: što kuhati danas. pa te se rado sjetim :) :)
16.12.2020. (13:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Može i yaprak dolma. Sarmak znači saviti, smotati i na Bliskom istoku i u Turskoj je većinom bezmesna ali stave dosta raznih začina, pa i pinjole, orahe i drugo. Zimi nam treba zimska hrana.
16.12.2020. (15:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aaaa... sve šta volin... crveno i ljuto! :)) A taj ciganski... mora biti bili? 3X :)... Zašto nekad ne bi napisala npr. kako se spremaju ta tvoja jela.. zanima me i taj luk kako ga čuvaš u teglama, samo u ulju? i marinirani patliđan oli balancane!
16.12.2020. (23:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
A ja gladnaaaa...
16.12.2020. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tko zna zna
16.12.2020. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Predobro :))
16.12.2020. (11:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Za mene grah i repa, kaj bi drugo
16.12.2020. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
ciganski grah.......sutra planirano
16.12.2020. (12:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
ova kisela repa i ono na ciganjski, mljac, mljac, no prema onomu u sredini sam vrlo skeptična! kakvi te šejtani spopali! ni sejtan ni šejtan, sve je to prazno i gladno.
često me tvoji postovi inspiriraju na vječnu temu: što kuhati danas. pa te se rado sjetim :) :)
16.12.2020. (13:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Može i yaprak dolma. Sarmak znači saviti, smotati i na Bliskom istoku i u Turskoj je većinom bezmesna ali stave dosta raznih začina, pa i pinjole, orahe i drugo. Zimi nam treba zimska hrana.
16.12.2020. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
njam
16.12.2020. (16:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Zanimljiva i po izgledu ukusna jela.
16.12.2020. (23:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
aaaa... sve šta volin... crveno i ljuto! :))
A taj ciganski... mora biti bili?
3X :)... Zašto nekad ne bi napisala npr. kako se spremaju ta tvoja jela..
zanima me i taj luk kako ga čuvaš u teglama, samo u ulju?
i marinirani patliđan oli balancane!
16.12.2020. (23:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jekatisine
Prava zimska.
17.12.2020. (10:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...