Komentari

odazivotu.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • O-da životu!

    Hvala dragoj blogerici iz Zagreba koja me dočekala i podržala, mene i naš autobus iz Rijeke. Prvi put smo se vidjele u subotu, ali se srca poznaju.

    avatar

    07.09.2020. (12:23)    -   -   -   -  

  • Euro

    bravo

    avatar

    07.09.2020. (13:06)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    moje mišljeeeenjnjee jeee, da je ovo bija festival smanjene inteligencije

    avatar

    07.09.2020. (13:46)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Tko samo plaća ove gluposti. Sad mi jasno da je to festival Istrijana. Rezultati slijede kroz deset dana.

    avatar

    07.09.2020. (13:56)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Nisam za ovakve manifestacije : želja za "slobodom" se ne stvara na takav način --------i nije nikakva sloboda živjrti bez maske......Lakše je, naravno, ali je puno teže ugroziti sebe i drugoga nepoštivanjem propisa...........Neke stvari se u životu MORAJU poštovati upravo, da osiguramo slobodu sebi i drugima......Maska nije BRNJICA !

    avatar

    07.09.2020. (14:52)    -   -   -   -  

  • .

    Svaka 'priča' uvijek ima (barem) dvije strane, slušati i pričati samo svoju jako je sebično.
    Ja ne paničarim - uvijek kad izlazim masku i rukavice navlačim zbog drugih, ne zbog sebe.

    avatar

    07.09.2020. (15:19)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Najiskrenije više ne znam što mislit. Kompletna ta situacija mi ide na jetra. Konstantne vijesti o novim slučajevima, neki dan vijest o mladima na respiratorima (21,27 i 35 godina) zanimljivo kako nije bilo slučajeva zaraze kad su izbori bili aktualni, a i ona teorija da "visoka temperatura ubija virus" a u najvrelijem dijelu godine pandemija se opet razbuktala. Po tramvajima svaki drugi bez maske! u nedjelju sam u prolazu pored crkve sve krcato a 95% njih bez maski na pola metra jedni od drugih. Nije situacija za zajebanciju, a s druge strane ne znamo jesu li te vijesti kojima nas već mjesecima zasipavaju istinite, zapravo jesu li točne informacije o broju zaraženih. U svakom slučaju više se sigurno neću zakucat u stan i ne izlazit na ulicu to su žešće pizdarije...ta "ostani doma" kampanja (ili kako to već nazvat) socijalna distanca i nošenje maski na zatvorenom prostoru da, ali ne i zabijanje u 4 zida. Propisane mjere se treba poštovat u svakom slučaju a to su nošenje maski i socijalna distanca.

    avatar

    07.09.2020. (17:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    I ja sam bila sa kćeri na Festivalu Slobode. Strahovite su to informacije, i ja zaplakala na svu onu djecu umrlu od nedobivanja prave skrbi u pravom trenutku, jer je korona-protokol bio važniji od dječjeg života. Da odrasle uopće ne spominjemo.

    Jako bih rado da su oni koji najžešće pljuju i vrijeđaju i osjećaju 'pravednički gnjev onih koji su ugroženi nama preglupima da shvatimo korist maski, mjera itd'
    (nas koji mislimo da je stvar jako, jako preko svake mjere netransparentna - jer po meni, nije maska ko maska problem, ako te štiti, i u to vjeruješ, kako te onda smeta da je ja nemam, tebe tvoja štiti, ali baš ti smeta što ja ne želim biti zaštićena!?...i zar baš svako mora pobožno i sa dubokim naklonom neupitno štovati alopatsku medicinu !? I nakon što je imao devastirajuća iskustva sa njom na osobnoj koži!?!? :-O WTF!?!? ) po i na blogu,
    , a to su @Freš i @Kupus
    (koji mi je, ah tako ljubazno i kuturno napisao da mu je ŽAO ŠTO ME JOŠ KORONA NIJE DOHVATILA, zato što drugačije mislim od njega, pokazavši to svoje pravo lice ljubavi prema drugima) ,
    dakle žao mi je da oni nisu bili na Festivalu i poslušali sve te priče, brojeve statistika, mišljenja drugih ljudi, mišljenja stručnjaka, imena i prezimena djece umrle zbog nedostatne lječničke skrbi u 'NOVOMNORMALNOM'.

    (boldam samo da se lakše čita)

    I ne mogu jebeno vjerovati da je u upotrebu standardnog Hrvatskog jezika ušla kovanica u duhu jebene Orwellove '84!!!!
    Pa tko se može pomiriti s tim, zar vam to nije ultrazabrinjavajuće, ili se vaši mozgovi uopće nisu u stanju osvrnuti na to, shvatiti dubinu problema? ljudi, probudite se, ne budite glupani, dok se još svašta može popraviti!!!!!!!!!

    Pa koliko nonšalantni i indolentni smijete biti, vi, kvazištovatelji ljudskog života!?

    Ali, ne.

    avatar

    07.09.2020. (18:47)    -   -   -   -  

  • tajna neba

    Ovo je bio najobičniji dernek neobrazovanih i neukih primitivaca...toliko ljudi će se naći u Hrvatskoj koji će tvrditi da je čovjek nije bio na mjesecu, da je u Jasenovcu ubijeno 100 ljudi, da se Franjo Tuđman i dan danas svaki dan karta s Napolenom....i da djecu ne rađaju mame nego ih rode donose...Cetinski - je li to onaj kojem je mater dugo ležala u istražnom zatvoru zbog milijunske pljačke...

    avatar

    07.09.2020. (20:38)    -   -   -   -  

  • Just me

    Draga moja hvala Tebi i ekipi...bili ste genijalni :). Čak je i kčer rekla da se skroooz " opičeni ". Sretna sam što sam bar na tren bila dio tog skupa bez obzira na osude. Tuđe mišljenje poštujem i ne vrijeđam kao što oni vrijeđaju nas. Mir , ljubav , zdravlje i sreću svima.

    avatar

    07.09.2020. (22:03)    -   -   -   -  

  • builderica

    Svaka ti čast i potpisujem sve napisano, a vrijeme će sve reći, pametnije je od nas...Povjest je puna zabluda...Svaka istina na kraju uvijek ispliva na površinu...Mnogi tada ostanu zaprepašteni od čuda...Veliki pozdrav i svako dobro želim.

    avatar

    07.09.2020. (22:05)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Festival slobode. Slobode gluposti. Buntovništvo bez razloga. Pijuni nedozrelih nerealiziranih . Iskoristili su vas oni koji stvaraju kaos da bi mogli realizirati svoje interese. Koji imaju veze sa slobodom malo sutra. Strah me vaše gluposti i zla kojeg ćete proizvesti. Pogrešno shvaćena demokracija u kojoj je glupost i neukost izjednačena sa znanjem i razumom. A da predsjednik ima zrno pameti i da mu namjere nisu prljave, ne bi rekao da vi imate pravo prosvjedovati protiv maski.Jer zna da potiče stvaranje kaosa. Jer mu odgovara. Jer nemate pravo prosvjedovati protiv maski. Jer je to glupost. Jer onda i ja mogu tražiti da moje dijete ne nosi masku kad vi dođete k njemu. Ili predsjednik. Na operaciju. Zvijer je puštena s lanca. Bojim se da nema nazad. Vi ste opasni za opstanak civilizacije.

    avatar

    07.09.2020. (22:41)    -   -   -   -  

  • druga strana

    festival gluposti. vi ste pijuni, iskoristit će vas za stvaranje kaosa i za rasterećenje mirovinskog fonda. i socijalnog

    avatar

    07.09.2020. (22:49)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Podržavam tvoj stav i razmišljanje... A ovi koji imaju "mišljenje" kolektiva, da nekažem Orwelovski... To je njihov problem, kud bi svijet došao da svi isto misle, svijet je tako lijep jer je šaren i različit...

    avatar

    08.09.2020. (08:38)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ispravak netočnog navida! blogerici lili nisan reka da želim da se razboli od korone nego da je očito riječ o nekom pametnom virusu kad je nju mimoiša.

    avatar

    08.09.2020. (11:14)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Čini se da su neki samo čekali da nam stave brnjice. Na žalost, nisu im još stavili lisice, pa još mogu drugima soliti pamet tipkajući po blogu a sve iz straha da ne pandrknu od corone jer se samo od toga u zadnjih pola godine može umrijeti. Tko ne ulovi coronu, ostat će za sjeme. Baš me zanima čega se to boje kad ionako cijeli dan vise na blogu? Da im tablet i smartphone ne poberu virus?

    avatar

    08.09.2020. (21:16)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @kojotica, 'Tko ne uhvati coronu ostat će za sjeme.' Hvala trebalo mi je duhovitosti danas :)))

    avatar

    08.09.2020. (23:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...