Dobro ti jutro, Lasto. Puno mi srce jer čitam s koliko topline brodiš mojim Splitom. Posebno sam nostalgična jer sam na privremenom "radu" na škoju. A bakalar banko mi je inače u top 3.:-))) Želim ti ugodno i veselo putovanje, ma di god išla.
23.10.2019. (06:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dnevnik jedne otočke
Dobro ti jutro, Lasto. Puno mi srce jer čitam s koliko topline brodiš mojim Splitom. Posebno sam nostalgična jer sam na privremenom "radu" na škoju.
A bakalar banko mi je inače u top 3.:-)))
Želim ti ugodno i veselo putovanje, ma di god išla.
23.10.2019. (06:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dnevnik jedne otočke, tvoj me Split očarao, a još bi ljepše bilo
da si nam se našla na putu :)
23.10.2019. (07:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Divlje srce
Da, Split je poseban grad, a rečenica kojom si završila post je ono što bi ja rekla:"to'eto" :)
23.10.2019. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Samo sto je te skure jebeno odrzavati,svake godine ih moras smirglati i farbati..
Pojede vjetar i sol
.
23.10.2019. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Divlje srce, razumijemo se odlično :)
23.10.2019. (07:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, znam to, ali ih volim!
23.10.2019. (07:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
volim škure................a ima ih kol'ko oćeš po Varošu
23.10.2019. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Slažemo se, Anaboni!
23.10.2019. (08:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
sjećm se kura na prozorima mog Zadarskog vremena... a bakalar na bjanko radim za Badnjak... :)
23.10.2019. (08:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, on jeste za Badnjak glavno jelo, ali može se lijepo
jesti i između.
23.10.2019. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
Lasto draga, i ja obožavam Split! Ti baš znaš uživati.
23.10.2019. (08:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Znam i ponosim se time, draga Šušunjara!
23.10.2019. (08:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijep pozdrav sa Splitom (još da su oni cvjetovi i plodovi kapara snimljeni iz bližega). Volim drvene škure, lani sam ih uređivao.
23.10.2019. (09:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Eh, sve je bilo u prolazu, gogoo...i meni je žao...
23.10.2019. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Biti u Splitu, a ne obidvati u Fife kao da nije ni bio :))
Teško mi je komentirati moj grad, ali uživam ga vidjeti drugim očima
;)
23.10.2019. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisa, to je Ivan znao i tamo nas je vodio :)
Evo, sad ga gledaš drugim očima :)
23.10.2019. (12:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MALI SUNCOKRET
Volim tvoje priče, tebe, bakalar na bjanko, a Split obožavam:-)
23.10.2019. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
MALI SUNCOKRETe, obostrana je ova simpatija :)
23.10.2019. (12:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Na pjaci je započelo puuuno ljubavi... :)
a zapravo, ka i svugdi! :)))
Volin Split..!
23.10.2019. (14:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisan EL DIABLO, kako ga ne bi volio?
23.10.2019. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
ČESTITKE za blog dana...Zasluženo...dobro da sam pri ručku:)))
23.10.2019. (15:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Modrinaneba, da znaš, i ja na ovaj bakalar odmah ogladnim!
Hvala ti!
23.10.2019. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Uf uf uf...ako su škampi na ribarnici 200kuna, koliko je porcija u prosečnom restoranu??
Mora da je uuuuuuuuuuu:))
23.10.2019. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Asti, bila Si mi u Graduuuuuuu......
23.10.2019. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Ne znam što je bolje, jela ili pitoma arhitektura... Jednom riječju, predivno. :)
23.10.2019. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...