Komentari

zbogom-pameti.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • važno da si živa

    Svi pravi životi su lijepi i teški

    IVO ANDRIĆ

    avatar

    27.07.2019. (19:17)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo prvo da ti napišem, ne brini za operaciju ja sam prošle godine operirala srce tj, ugrađivala 4 premosnice, jasno, prije toga su mi uzeli venu iz desne noge. Sve je ispalo i više nego dobro, osjećam se kao nova hehehehehee.
    Sad prelazim na tvoju preslatku, precakanu, premilu lutkicu. Nemam riječi kojima bih opisala kako je slatka. A tek njen bazen hehehehee, njoj sigurno ne smeta što nije plav.
    A pesek, opet...presladak sigurno se igra s tvojom predivnom lutkicom malenom.
    Želim ti sve naj naj naaaaaaaaaaaaaj...svima tvojima a melenoj daj pusu na slatku bušicu hehehehe.

    avatar

    27.07.2019. (19:29)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    sve je lijepo: i život i dijete i cvijeće..........a i ti ćeš preživjeti i tu operaciju u to sam 155% sigurna...........Belu igraj doma

    avatar

    27.07.2019. (19:40)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    čuj ti, Živa-živahna, nikakva bela tamo gore ne dolazi u obzir, jesi razmela ?...biti će sve OK i brzi oporavak , jer biti ćemo u mislima sa tobom i čekati te ovdje...tu si potrebna, a treba i Mia dobiti još braće , bratiće, sestrične...lijepi pozdrav !

    avatar

    27.07.2019. (19:42)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Slatka je.... podsjetim se djetinjstva svojih nećaka. Baš uživa. Ovo cvijeće mije predivno, baš lijepo... Sad je pogotovo jako dobro doba za uživanciju u bojama. ;)

    avatar

    27.07.2019. (20:10)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    (čitam redovito, budiš u meni previše toga zato ne komentiram, i na nevjerojatan način pružaš mi veliku utjehu, hvala ti)

    avatar

    27.07.2019. (20:22)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Najprvo Velika Ti HVALA kad sam pročitala samo so suze krenule...kažu da je to dobro...kad suze teku...ponekad se osuše i lakše dišem dalje onda me netko spominje na to prokleto bol što jo doživljam i preživljavam več od 12.2017 i opet krene sve od početka.
    To je tako kako Si mi napisala...UVEK sam bila dobra prema svojima...sve jim dala, kupovala...na kraju te baš svoji oni tvoji najbliži bace kao smeče...ako Ti zajeclam mama i sin sam Ti sve rekla.
    Operacija če biti ok...Držim prstiče za Tebe...jer si divna žena...hrabra...najbolja baka i moja je bila ali jo več dugooo nemam više...punooo mi fali sada se sigurno vrti dole kad vidi što so mi napravili...ali optimista sam...okrenula sam list, tu sam živa i dišem dalje...jer Želim...možda sada iz inata njima i nekima...Veliki Ti Pozdrav Tebi i maloj slatkoj uničici prava je princeska, ljubni jo umjesto mene!!!

    avatar

    27.07.2019. (20:49)    -   -   -   -  

  • isabel

    Hajd ne zeki, belu igraš doma, a malena s ovim lunjanjem uokolo
    me oduševila skroz i jesi zeznula si , barem nas i to debelo,
    zaista sam mislila da če osvanuti onaj veliki bazen sa lojtrama
    da se uđe u njega, ok, 1:0 za tebe
    super si ti i mi te puno volimo, da znaš.

    b.s. beš mi sve po spisku ako vaš Leo nije skroz isti kao
    naš novopridošli 2-mjesečni čupavac Pan, skroooz.:-))

    p.s. hoćeš li da se mijenjamo , mi vama tamo plavi pravokutni malo veći od ovog vašeg bijelog,a vi nama tog bijelog?.-))

    avatar

    27.07.2019. (21:28)    -   -   -   -  

  • D-A-S

    Ma sve ce biti u redu..ne brini. Kada nam je rodni list pozutio pa ga ne mozemo izbijeliti i dobio rupuce..hihi..zato ga mozemo i moramo krpati.
    Lani imala tri op.u prvoj.povadili pola organa..pa drgua..pa alergija..pa nije dosta pa i treca pa opet alergiha..tako da kad me vide i pitaju sta mi je kazem da me je izgrebala macka haha..A mislim da jos narkoza lagano djeluje..sva sam neka munjena. Tak ce i tebi biti..biti ces jis veselija.
    Drzi se..druge nema.
    Lp.pusa

    avatar

    27.07.2019. (21:42)    -   -   -   -  

  • jeka

    Sretno draga blogerice, napiši još koji post za svaki slučaj :-P

    Nismo mi samo tijelo, a sudeći po živahnosti tog oklopa vjerujem da će to biti samo još jedna od operacija koju ćeš nam opisati pred kraj kolovoza :)
    Laku noć *

    avatar

    27.07.2019. (23:38)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Kineski rižini rezanci su fakat posebna priča, i rado ih pripremamo, iako dosta rijetko. Radimo baš slične kombinacije kao i ti, iako, prednjači piletina pohana u sezamu i ..., pa razno povrće i sve to u woku. Nije lako izmiješati priču o hrani, ovako preslatkoj djevojčici, "bazenu", pesu koji osvaja na prvu, ... i operaciji koja te čeka, pogotovo kada insinuiraš i umiranje, ali dobro, sasvim je istinito da je ta opcija uvijek otvorena, pa i u trenutku bezazlenog ispijanja koktela, pisanja posta ili sasvim opuštenog spavanja. I da, ne znam zašto bi bazen trebao biti plavi, možda zato što bi onda voda izgledala plava kao more, koje također nije plavo, ali kada se nebo u njemu ogleda nama izgleda plavo. Eto, kako god, zapravo je pomalo i parodično da je život miks totalnih trivijalnosti, veličanstvenog bujanja života kod najmlađih, čarobne prirode, ljubavi kao univerzalnog ljepila sveg dobrog, ... i nas koji, ovisno u kojem smo životnom dobu, i stanju, proživljavamo lakše ili teže trenutke. Ja ti od srca želim što više ovakvih lijepih trenutaka, a proći što se mora, mora se, pa kako god ispalo, a tu ti šaljem najbolje želje, upravo kako bi mogla ostvariti i uživati u ljepoti koju nam opisuješ. Sretno, moje su misli i dobre želje s tobom ;)
    P.S. Lako je, pogotovo kad nije teško :)))

    avatar

    28.07.2019. (00:30)    -   -   -   -  

  • Just me

    Krenut ću od rezanaca....jučer ovaj moj muških krene u Lidl po mlijeko. Samo mlijeko!!!! Lidl prek ceste. Nema ga 45 min. Ja zovem sva u panici, kad evo njega...kineski rezanci,kineski "nešto smeđe", kineske kutijice nečeg....oko isusek :))))
    Bazenčić....tak smo se i mi a u nedostatka drugog i moji. Malena je uuuuuf...preslatka tak sfrkana( moja najmlađa je isto bila ko maskota za mišelinke)
    A sad bela....to ne znam kartati ali dogovor je da iduće proljeće skupa sadimo i pijemo. Pa s obzirom da mi se još gore neće ajd ti budi dole. Kad prođe tvoja i moja operacija onda bumo skupa na to kaj piješ jer ja od pive dalje ne znam :)))

    avatar

    28.07.2019. (08:41)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Draga blog prijatelice, sve ce biti uredu, svasta si prosla pa ces i ovo sto slijedi, nase pozitivne misli, molitve i tvoja nepresusna snaga i ne prepustanje ponekad okrutnoj sudbini ce uciniti da sve prođe u najboljem redu. Sretno ti zelim od srca. Pozdrav.

    avatar

    28.07.2019. (09:17)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    09. 08. je dobar dan... sretan dan... dan nad kojim bdiju anđeli... :)

    avatar

    28.07.2019. (10:14)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Na životnom putu, uz one nama najbliže i najvažnije (su)srećemo i mnoge druge, razne, ljude, koji nas na ovaj ili onaj način (ne)dodirnu. Ti si jedna od onih osoba koje dopiru i do najzadnjeg atoma (svog čitatelja (čitaj:mene)) pa čak i onim, otpisanim neuronima u stanju si udahnuti život. Iako se ne poznajemo osobno, dodirnula si moj život na gore opisan način. I zato ti hvala. Sredi tu operaciju i vrati se što prije. Ima nas i ovdje kojima uvijek zafali četvrti za belu.

    avatar

    28.07.2019. (10:26)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo iz KA, a drugi put uz zaštitara naruči i spasitelja za bazene sa onom daščicom i dalekozorom, nikad se ne zna kod ovako velikih bazena. Kod mene glicinija nad terasom za hlad, uz drugo cvijeće, a sutra ću u berbu plavih bobica borovice, tal. ginepro , niz. genever, po kojoj je gin i dobio ime. Brz oporavak nakon operacije, preporučam Good doktora.

    avatar

    28.07.2019. (11:19)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ajme, predivnog bazenčića i male plivačice :) pesek je na 2. mjestu :)

    avatar

    28.07.2019. (11:21)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    lisn tu mi kerfuli, aj šel sed dis onli vans....nemisli o pizdarijama nego kako ćeš dogodine maloj kupit veći bazen. jasno! a jebate, narast će.
    i baj d'vej, dobar ti je ovi vok, obečava :)))

    avatar

    28.07.2019. (12:08)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    teuta - hvala ti od srca hrabro srce, sve što je teško nije lako tako da tebi također svaka čast na borbi koju si prošla a koju u stvari i dalje prolaziš - Leo je tu a mala je otprhnula u svoje toplije krajeve ;-))

    AnnaBoni - hvala ti od srca što vjeruješ da sam jača od situacije

    Čuvarica pinkleca - pinklec.... ok, ok ha ha ha - ima da to odradim i nastavim ovdje gdje sam stala- kristalno jasno sam primila do znanja.... hvala ti dragi moj pinklec od srca...

    Pozitivka - bome, sve raste kao sumanuto zbog puno kiša ove godine i jednostavno se ne mogu maknut jer mi je pre lijepo ovdje u tom šarenilu

    Dnevnik toka misli - stvarno ti hvala na ovim riječima- jako sam ponosna što tako utječem - to i je smisao mog pisanja .Samo hrabro dalje, ne daj se jer vjeruj mi većina toga nas pokosi onoliko koliko mi dozvolimo

    modrinaneba - to sam htjela čuti od tebe !!! BRAVO!!! ma zaboravi taj inat zbog tih zločestih ljudi, ne zaslužuju da uopće izgubiš sekundu svojih misli na njih
    - moraš ići dalje zbog SEBE , pokaži si da se voliš i samim tim pozitivno radiš sebi a ostatak svijeta je ne bitan- bitni su ti samo ljudi uz koje se osjećaš lijepo . Vjeruj mi, imaš misiju na ovom svijetu kao i mi svi koji smo ovdje pod istim nebom. Jako si me razveselila doista
    Budi ono što jesi...
    predivna modrina neba



    isabel - joooj isabel ha ha ha znači pali ste na moju navlakušu ha ha ha - genijalno - a gle... nikad se ne zna što može osvanuti jednog dana - ništa nije isključeno. Leo ti je stari dječarac od 10 godina.Svi misle da je beba tko god ga vidi ha ha ha .Što se zamjene tiće više nije potrebno jer mala je otišla u svoj bazen koji joj ja ne mogu priuštiti -(more) ha ha ha

    D-A-S - puno hvala na riječima ohrabrenja i bravo što ideš dalje. Ja si iskreno ništa ne mislim - što mora biti biti će , protiv toga ne možemo . Idemo u nove pobjede, želim ti brz oporavak i puno,puno budućeg zdravlja i sreće

    jeka - hvala ti - sudeći po svim prijašnjim tako bude najizglednije ha ha ha tek se zahuktavam , bilo bi glupo da sad stanem kad je napeto

    Grunf - ha ha ha u pravu si što se tiče plavog - što se tiče ove moje klope ispalo mi je fenomentastično doista - pre,pre fino ( valjda zato što sam prvi puta to radila ) . Doista sam full smirena zbog operacije-uživam u prirodi i to je super. Hvala ti od srca na tvojim lijepim željama i mislima - imam puno posla još tu pod ovim nebom, ne može to ostat ne završeno ha ha ha

    Just me - napali nas kinezi ha ha ha gle, onda nema druge nego da te pokvarim i pokažem ti da nije piva samo dobra . Nisam ti ni ja puno toga znala ali imam super učitelje KLINCI sve znaju o dobrom alkoholu ha ha ha - a ja ti volim djecu slušat ipak oni idu s vremenom ha h ha

    Riba Luca - puno ti hvala od srca, ovo je jedan izazov više kod mene i nema predaje

    Dinaja - hvala ti od srca ... vjerujem u to

    dnevnikJR - ajme.... hvala za ovako velike riječi... toliko povratno dobijem od svih vas i ispunite mi svi moje srce radošću i snagom . To je predivan osjećaj .... hvala tebi i da- čitamo se :-))

    p.s. nikad nije isključeno da se nebi mogli srest na nekoj beli ;-)))

    gogoo - dragi gogoo hvala ti od srca, ova moja dr je mlada i divna, ja joj VJERUJEM i s time sam već odradila 99% u svoju korist
    -znaš kako smo počeli brinuti o ovom imanju od kako je baka postala ne moćna tako smo i dosta toga porušili od starih voćki i svega još nečega, a ujedno smo nešto i ostavili i puno toga posadili . U glavnom, ima jedno malo drvce ( pa nije ni drvce- jedna malo jača grana ha ha ha ) za koje mi je baka rekla da nek ne dam da joj unuk potrga. S obzirom da sam ljubitelj svega zelenog i samo neka raste ni ja mu nisam dala da mi to zatuče iako nisam znala što je to a i baka je zaboravila kaj je to posađeno- i ove godine nakon 2g ne znanja sam doznala što je to jer je dalo plod... BOROVNICA- ajmeeee, nitko sretniji od mene ha ha ha ;-))

    shadow-of-soul - hvala ti ;-))

    kako_ti_kupus - ha ha ha nasmijao si me do suza- pišem ti i smijem se bome si mi uljepšao ovo vani sivo jutro- hvala ti do neba!!
    Ispalo ovo super od voka iako nikad nisam radila sa staklenim rezancima ... u stvari to inače rade moj hausband ili mali klinjo- ja sam dobila inspiraciju jer su kozice bile na akciji ;-)) i da, ova mala bu narasla...viš o tome nisam razmišljala... - ak bu rasla kak se deblja nadrapala sam s bazenom ha ha ha
    hvala ti još jednom što si me nasmijao do suza ;-)))

    avatar

    29.07.2019. (09:37)    -   -   -   -  

  • isabel

    nije draga maltezer, mališu nam je darovao naš šumar iz svog legla,patuljasti
    šnaucer kaže, rođen 17.svibnja ove godine, jedini bijeli od njih 6-oro
    bebača, kaže da se oni ne linjaju uopće pa g ami samo malkoc češljuckamo, premali je još za neke šizi-bizi frizure, mislim one na ćubi.-))))a ono za lajakanje, bogme istina, već sad ga se dobro čuje
    pa princ kidne pod stol na verandi, stvarno.

    p.s. pošto smo se upoznali i sa njegovom mamom, malena ,isto tako nekako teška kako ti kažeš, tako da niti ovaj švrćo neće biti teži, za sada
    lagan ko perce pa se pribojavam ne držati ga na oku da ga ne pokupi štogod leteće puno veće od njega stoga strogo pazimo na njega
    volimo te puno

    avatar

    29.07.2019. (13:06)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dok su psići ovako mali treba paziti da im se ne stane na nogu jer se vole smucati oko nogu i stolica. Borovnica ti je jako zdrava, ja ju često koristim u ovo doba, odlična za anemične. Borovnica (Vaccinium) spada u vrijesovke, brao sam i nju u Gorskom Kotaru, a u džin ,brinjevec i klekovaču se stavljaju bobe borovice, (bez 'n') koja se još zove kleka, brinje, smrekva črna, šmrč... (lat.Juniperus communis) , bodljikav grm sličan šmriki u primorju. Bobe borovice berem u rukavicama, sušim i stavljam u jela.

    avatar

    29.07.2019. (14:56)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    isabel - napisala sam ti na tvoj post za malu bijelu pahuljicu ;-*

    avatar

    29.07.2019. (17:53)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    molim. i drugi put :)))

    avatar

    29.07.2019. (18:27)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    gogoo -hm..... ove moje nemaju trnje.....a jesu borovnice ha ha ha imam i kupine bez trnja....
    kažu za borovnice da su pune C vitamina i imaju dosta antioksidansa

    avatar

    29.07.2019. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...