ja napisa kakvi takvi prijevod a ti samo vako... Freš kaže da se radi o rižima... a to mi i nije baš nešto napeto riže volin a rižote pogotovo!... a za to i ne tribaju niki recepti :)))))
27.04.2019. (22:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja htjela napraviti visoku tortu, al' ispekla jako mekani biskvit, pa kad sam izlila kremu biskvit se pošteno sleg'o :I
I tak stalno: kad hoćeš mekano, ispadne kamen, a kad hoćeš nešto tvrđe za potporu, ono ispadne mekano k'o duša... nikako na zelenu granu :I
Tako sam nezadovoljna bila, da sam čak i poslije, kad mi je donekle uspjelo napraviti to što sam naumila - torticu s decentnom dekoracijom, išla sve namjerno pokvariti s trpanjem 'višaka'. Kič živi ispao.
FreshCaYg
Jesi mogla nać neki naš recept za rižu, mislin ono stvarno :)
27.04.2019. (22:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
..da...ustati.... biti svjetlo i razbijat tminu.. oklope i zlovolje, ,treba to htjeti i znati..
27.04.2019. (22:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
ja napisa kakvi takvi prijevod a ti samo vako...
Freš kaže da se radi o rižima... a to mi i nije baš nešto napeto
riže volin a rižote pogotovo!... a za to i ne tribaju niki recepti :)))))
27.04.2019. (22:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Biće ovo za crni rižot :))
27.04.2019. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ja htjela napraviti visoku tortu, al' ispekla jako mekani biskvit, pa kad sam izlila kremu biskvit se pošteno sleg'o :I
I tak stalno: kad hoćeš mekano, ispadne kamen, a kad hoćeš nešto tvrđe za potporu, ono ispadne mekano k'o duša... nikako na zelenu granu :I
Tako sam nezadovoljna bila, da sam čak i poslije, kad mi je donekle uspjelo napraviti to što sam naumila - torticu s decentnom dekoracijom, išla sve namjerno pokvariti s trpanjem 'višaka'. Kič živi ispao.
I još sam si poslije, isprovocirana koječim, i jer mi je svašta počelo upadati u vidokrug (kad YT poludi :))), zaprijetila sebi kako ću početi po blogu lijepiti cajke :I
27.04.2019. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
v, to nije tema posta
27.04.2019. (22:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
A znaš da ja nikad ne pogodim.... :al' vidim da se priča o hrani, pa pomislih kako bi možda ovaj put to moglo biti nešto za mene.
Ćorak, ha?
27.04.2019. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
stv arno ništa nisi razumila, ovdje je rič o duhovnoja hrani a ne pekinškoj patki
27.04.2019. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ae... zato ja stalno mučin :I
27.04.2019. (23:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Ko zna kakva bi bila torta od sipe
27.04.2019. (23:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
pa sipasta, kakva će bit
27.04.2019. (23:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
Don't get angry, think pink and get pink glasses......
The life will be better................
27.04.2019. (23:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
nice :)
28.04.2019. (07:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Blue
Baš tako! Lijepo rečeno, nema dalje. ;))
28.04.2019. (07:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pal MOOD
opet mi je nešto promaklo
28.04.2019. (08:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pal MOOD
aha, kako ne posjećujem prepotentne falškozmopolite, malo sam se informirao na anketnoj pričaonici. Sva sreća popih kavu inače mi bila bljutava...
Sarah c'est La fille de Vercingetorix.
28.04.2019. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Molim komentatore da se drže teme, kako skuvat rižot :)
28.04.2019. (09:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viviana
Tako treba! Ovo je pravi recept.
:-)*
28.04.2019. (20:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sarah
@ fala svima na podršci..tajni kod je znači..rižaaa;-)
28.04.2019. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...