Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • AnaBonni

  ne moraš biti jugonostalgičar da razumski shvatiš neke relacije izmedju onda i sada.................Imati Hrvatsku i nije sasvim dovoljno, jer, Hrvatska treba ljude, bolji život , mladost da ne bude uzalud ono, što je krvavo prošlo

  avatar

  08.04.2019. (22:40)    -   -   -   -  

 • geomir

  Bravo majstore!!
  A ja mislio da znan slikati!! :-)))

  avatar

  08.04.2019. (23:38)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Što je Pitija bila prema tebi...

  avatar

  09.04.2019. (06:11)    -   -   -   -  

 • Carica Univerzuma

  Jugonostalgija nema veze s ovom "situacijom" zvanom lopovluk stoljeća. Od brodogradnje do tekstilne industrije sve je po opaskom " privatizacije" otuđeno.

  avatar

  09.04.2019. (13:30)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Slažem se sa c4ricom kakva jugonostalgija? To su samo pamfleti velikih rvatina po kojima se nebi smijelo ništa prigovoriti protiv ovog lopovluka i bolesnog stanja u državi. Onaj tko Hrvatsku voli govorit će o problemima u njoj neće gurati stvarnost pod tepih, uz sve navedeno u postu još bih i dodao slučajeve obiteljskog i drugih oblika nasilja koji se još procesuiraju kao prekršajno a ne kazneno djelo. Evo još primijera konkretne privatizacije kino Grič denacionaliziralo to misle isto napraviti sa kino Europom privatizacija na sve strane kao da već nismo stranci u svojoj državi treba sve rasprodati stranom kapitalu ili privatizirati nekom našem. Mlađa sam generacija ( 85) nisam živio u socijalizmu ali još su mi zanimljivi likovi koji govore da u istom tom socijalizmu ništa nije valjalo. Moji su bili zaposlenici Toz-a imali redovite i dobre plaće a da je u tom sustavu bilo bogataša fino bi se istražilo na koji su način to zaradili.

  avatar

  09.04.2019. (13:45)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Ko je to sve uradio??
  Došli Marsijanci i napravili haos u zemlji, sada već bivšoj...

  avatar

  09.04.2019. (16:20)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  mene duša boli zbog silnih prirodnih resursa koje imamo i svega onoga što se upropaštava :(

  avatar

  09.04.2019. (20:09)    -   -   -   -  

 • borgman

  vjerojatno je taj "čuvar samoupravljanja" poslije na stranačkom uhljebljivanju, po inteligenciji i znanju postao barem direktor, a slobodno bi mogao biti i ministar.
  Nešto na tu temu je napisao TBF, sa puške, a netko pao s kruške . Kada se odradila prva i esencijalna pljačka, proglašavanjem društvene imovine, državnom...i time opljačkalo svako poduzeće koje je ulagalo u nekretnine, infrastrukturu i okruženje...onda je upravo taj "višak vrijednosti"...najveće pljačke, bio odskočna stepenica ostatku. Društvena imovina je gle čuda, imala Vlasnika, uknjižbe u zemljišniku, i sa jako malo truda se moglo znati što je čije...ali kako bi onda oni koji su pali s kruške mogli reći kako nešto što nije valjalo, ima toliku imovinu, koju je samo stvorilo? Pa su to, stvarno i opipljivo (sa čime niti u snovima nisu znali gospodariti, jer je jače od pizzerije i supermarketa), prigrabili pod državu , tada još u povojima, i u trenu postali država adolescent, sa umom djeteta od 1 mjeseca...i tako je ostalo.

  avatar

  09.04.2019. (23:38)    -   -   -   -  

 • brod u boci

  Eto što ti je naš čovo. Daš mu uniformu i neku oronulu kapiju a on odmah umisli da je veliki moćnik. Apropos brodogradnje, tom granom inddustrije bave se samo ozbiljne države. I ljudi koji znaju što je strategija, upravljanje i odgovornost.

  avatar

  10.04.2019. (07:13)    -   -   -   -  

 • Maybe baby...

  Ma unistili su svu industriju koju smo imali i lijepo od nje zivili...sad cemo ziviti samo od dugova i kredita...izvozit cemo ono dobro sta mozemo...trovat cemo se i uvoziti i lagano propadati ko zadnjih 30 godina...nista cudno...

  avatar

  10.04.2019. (21:26)    -   -   -   -  

 • bellarte

  Fotke za 5!...jos kad su iz onih vremena...

  avatar

  11.04.2019. (09:55)    -   -   -   -  

 • NF

  da kod nas je nebitno kako će proći izbori, nešto bitnije je kako će u europi proći lijeva opcija (ne socijaldemokrati), koje kod nas ionako nema. zbilja ni ja nisam slutio, koliko toga kod nas postoji za ukrasti i uništiti.

  avatar

  11.04.2019. (11:38)    -   -   -   -  

 • toma juda

  Uh, @Borgman je sve napisao. Njegov komentar se lijepo nadovezao na tvoj post. Ja ponekad imam osjećaj da sanjam neki čudan svijet, ali vrlo brzo shvatim da sam budan.

  avatar

  13.04.2019. (07:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...