Komentari

zenasmarsa.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Julija pala s Marsa

    :-)

    avatar

    31.08.2018. (13:46)    -   -   -   -  

  • Moon pie

    Divnost...

    avatar

    31.08.2018. (13:48)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    U mojoj obitelji je žena starija od muža 15-ak godina i ta veza još dan danas fenomenalno funkcionira, uživaj

    avatar

    31.08.2018. (14:06)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Srela sam u životu dosta žena koje su pristajale na mrvice (pažnje, ljubavi, vremena) samo kako bi zadržale muskarca uz sebe, stvarajući si privid kako im je to dosta, jer kao uživaju u trenutku i sl. Šteta je to po meni, jer sam osobno mišljenja da svaka žena (i osoba općenito) u ljubavi zaslužuje puno više...odnosno, zaslužuje sve. Ja na manje od toga SVE nikad ne bih pristala. Priznajem, vjerojatno (pre)više volim sebe. (Što smatram i osnovnim preduvjetom za voljeti druge). Ali, to je samo moj stav.

    avatar

    31.08.2018. (14:08)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Tribala si napisat post, jedna moja prijateljica ima momka dvaes godina mlađeg, bla, bla, bla on oda okolo i banči bez nje, bla, bla, bla; ja mislin da bi se osnova krizni stožer za spas prijateljice, vako ti sve ove ode lažu i prtljaju, evo razvedenica je bila iskrena, zato je i ne vole ove druge ovde, dobro malo je i tvrdoglava, ali to bi podnile, iskrenost ne opraštaju :)))

    avatar

    31.08.2018. (14:59)    -   -   -   -  

  • jeka

    Pazi da ti ne pojede salamu iz sendviča...ostalo je sve ok.

    avatar

    31.08.2018. (15:11)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    zamisli,da Ivo Pogorelić otvori blog i piše o svojoj pokojnoj ženi Gruzijski koja je bila 24 godine starija od njega.......imali bismo suprutna iskustva, čisto paralele radi.......to, što mu je izgledala kao mama, nije bilo bitno

    avatar

    31.08.2018. (15:33)    -   -   -   -  

  • Julija pala s Marsa

    Fresh, blazene pedesete. Sve ti je jedno tko ce sto o tebi misliti. Razvedenica i ja imamo oprecna misljenja o ovoj temi, a svejedno se volimo. Mozda bas zbog iskrenosti.

    avatar

    31.08.2018. (16:00)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    E :)))

    avatar

    31.08.2018. (16:11)    -   -   -   -  

  • Regina

    Meni iskreno svejedno je li divan ili nije, mlađi, stariji, najzgodniji ili onako zgodan, ali mi je vrlo važno da je slobodan, ne mora mi ništa pružiti ali mora biti slobodan da može da mi pruži.

    avatar

    31.08.2018. (17:24)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Dok traje...traje a poslije kako bude....nema tu puno mudrovanja uživaj dok možeš...

    avatar

    31.08.2018. (18:34)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Ako si sretna, vrijedno je svega :)

    avatar

    31.08.2018. (20:06)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @Fresh- pa tko to mene (ne)voli?..hahaha
    @Julija-iskreno, nisam baš sigurna znamo li se (blogerski) od prije, iako mi je poznat tvoj stil pisanja pa ako si ti "ta" blogerica onda se mogu složit da si mi jedna od vrlo dragih ovdje koje sam uvijek sa užitkom čitala...No, moram priznati da kada čitam ove tvoje retke nekako me isti rastužuju (ovo je čisto subjektivan doživljaj) jer zaista sam mišljenja da zaslužuješ puno bolje i više (ovo su moji zaključci izvučeni samo temeljem onoga što si nam ovdje napisala, npr. da imaš osjećaj da on traži dalje, iako tvrdi da sve ima u tebi). Većini žena u ovim zrelim godinama nije problem pronaći mlađeg ljubavnika, čak štoviše mlađim muškarcima vrlo su privlačne jer nisu zahtjevne, nemaju neka velika očekivanja, pune su razumijevanja, mnoge dobro i izgledaju i sl. Ali, realno, to nisu veze koje imaju budućnosti, vrlo su rijetke one koje potraju. I o.k. kad se radi o nekoj fazi u ženinom životu, ako se zvijezde poklope zašto ne proći kroz tu simpatičnu fazu, koja ako ništa drugo malo godi suptilnoj ženskoj taštini. Ali, problem je kada se pojave emocije, one prave, duboke, gdje postoji želja za punim, predanim odnosom, onim koji isključuje treće osobe u vidu prijateljica s povlasticama ili bivšim ženama. Tad se treba zapitati da li je to zaista odnos koji u potpunosti ispunjava ili se u njemu biva radi mrvica pažnje, velikih riječi i pokojeg djela. Tad bi trebala, po mom, nastupiti na scenu ona ljubav prema sebi, koju sam spomenula. Nikada ne bismo trebali pristajati na manje od onoga što smo spremni i sami u nekom odnosu dati. Jer tada, koliko god mi sebe uvjeravali da smo sretni u davanju (sebe)..to je sreća slabog sjaja. Sorry na dužini komentara, ali eto, imala sam potrebu ovo napisati, ne samo radi tvoje priče, nego u zadnje vrijeme sam čula njih nekoliko u kojima se jednostavno ne mogu oteti dojmu da se žene baš nekako premalo vole, premalo cijene i pristaju na neke polovične odnose, žudeći za malo ljubavi, no bivajući u njima, na kraju nesretne. I to mi bude krivo,jer jednostavno mislim da to ne bi trebalo biti tako :-( Nadam se da nećeš zamjeriti na dužini komentara.

    avatar

    31.08.2018. (20:34)    -   -   -   -  

  • Julija pala s Marsa

    JR, sljedeci post ide kao odgovor tebi. Nisam osjetljiva na komentare, ne brini, niti zamjeram. Tocno znam kamo vodi ovaj odnos i ne zabrinjavam se oko toga. Imam previse godina da bi me ista od toga diralo. On bira svoj put, ja svoj.
    Znam tvoje misljenje o temi. Moje je malo drugacije. Leprsavije i ne previse ozbiljno. :-)

    avatar

    31.08.2018. (21:48)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    teško je razvdvojiti, razgraničiti želje i potrebe. Ja bih nekog samo za sebe, a u današnje vrijeme to je SF.

    avatar

    31.08.2018. (21:54)    -   -   -   -  

  • °•BlueRose°•

    To nešto je suština, ono što drži vezu živom. To nešto vas spaja.. kad ga srce traži.:)) ljubav ima više strana, iskreno pažljivo jer povratka više nema, zato budi kao stjena. Da ne nabrajam..slušaj srce a voli dušom..

    avatar

    31.08.2018. (21:57)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @julija- istina, ja sam u ljubavi, kao i u životu podosta ozbiljna..možda čak i preozbiljna, haha...Ali, svi smo mi ovakvi ili onakvi, al najvažnije je da smo prema sebi dobri:-) jer tek tad smo dobri i prema drugima:-) Pozz i veselim se postu...ovakve teme su uvijek aktualne i zanimljive:-)

    avatar

    31.08.2018. (22:31)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    sjajno je imati takav gard... živi onako kako ti govori tvoja nutrina :)

    avatar

    31.08.2018. (23:04)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    zivot je jedan i treba ga prozivjeti u sreci i veselju, bez nekih teskih ozbiljnosti kada situacija ne zahtijeva. cesto se sjetim one babe koja je rekla da je davala svima koji su tražili, a sad joj je žao što nije i sama nudila. ia ja sam u 50-tima... ima li on možda kojeg frenda? :-)

    avatar

    01.09.2018. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...