Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • FreshCaYg

    jebate kad saznamo komu smo dužni šta će bit tarapane

    avatar

    18.08.2018. (08:57)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ka da istebe progovara karl marx :))))

    avatar

    18.08.2018. (09:05)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Marx je bija buržujski sin besposličar :))))

    avatar

    18.08.2018. (09:45)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    je li taj tvoj direktor imao stranačku iskaznicu HDZ-a ?

    avatar

    18.08.2018. (10:21)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    nije, bio je jugonostalgičar porijeklom iz bosne, sinovi su mu svaki vikend bili na cajkama, i obožavali Balaševića, ali to sve skupa baš i nije presudno, jednako smo podmićivali hadezeovce i esdepeovce i sve ostale

    avatar

    18.08.2018. (10:36)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Puno toga u našoj lijepoj državi nema veze s zdravom pameti. Ono u što državljani mogu sigurno vjerovat je to da nas pljačkaju i vlast i oporba i politička bagra u pričuvi.
    A tko jebe naše kokoši... nisan svatija... jeli misliš na ove sa Bloga ?

    avatar

    18.08.2018. (10:56)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne delim ljubavne savete niti uzimam kredite.
    Tako da ovim povodom izjavljujem,
    nisam nikome ostala dužna ni dolariće, bome ni nešto drugo ;)

    avatar

    18.08.2018. (10:58)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Mek, jebeš državu u kojoj ne vlada porezna uprava, niko se u normalnom svitu ne boji ni vlasti ni oporbe, nego porezne :)))

    nisam mislio baš na ove s bloga, ali ako i to znaš možeš reć :)))

    avatar

    18.08.2018. (11:00)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Meco što da kažem nego, blago tvom muškarcu ;)))

    avatar

    18.08.2018. (11:02)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Pa nije Porezna autohtona zaštićena vrsta, već izvršitelji mudrih vladajućih elita. Jebote, postoji li uopće statistika koliko je ova država, od 91. stvorila milijonera.

    avatar

    18.08.2018. (11:14)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ne postoji, dapače dok nije bilo oiba, plaćanje poreza je ovisilo samo o dobroj volji odnosno neznanju pojedinaca, a sada je potrebno samo malo više truda, firmu o kojoj sam gore pisao, naime u dvadeset pet godina, kao uostalom i druge, niko nikada nije kontrolirao, o njenom vlasniku da i ne govorimo, propast je počela 2000. kad je ukinuta financijska policija, nakon toga je svak mogao raditi što mu se prohtjelo, i uglavnom i sada može, rezultat toga je Agrokor, a cijela privreda nam je takva, svako toliko, Slavko Linić otpiše, nekoliko desetaka milijardi dugovanja, a ta dugovanja su pokradena lova, ništa drugo

    dakle statistika ne postoji, i nemohuće ju je utvrdit, moglo bi se nešto napravit od uvođenja oiba, ali kao da to nekoga zanima :))

    avatar

    18.08.2018. (11:21)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Je sav dug Juge se prilipija Hrvatskoj - tako san čula. Sav otpad iz Krškog iđe Hrvatskoj. Teorija zavjere je to.

    Jebate šta si ono pita? Kokoši je... domaći pivci, a ako i nema onda iđu u tuđe dvorište!!!

    avatar

    18.08.2018. (11:34)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    "gospodarske" teme me posebno živciraju jer su sve samo ne gospodarske, poslovne, ekonomske, nema tu ni e od ekonomije grrr preskačem diskusije jer "blago" šiznem vođena proživljenim "poslovnim" iskustvima uff
    idem se smiriti u moj mali zeleni raj (kad sam već ovdje:) a ne u plavom)
    p.s.
    trava usred kolovoza zelena, malte ne engleska, k'o da ju uzgajamo (ni traga žutoj, sparušenoj tipično ljetnoj u Slavoniji) pa zakoniti malo malo kosi :)

    avatar

    18.08.2018. (12:03)    -   -   -   -  

  • Mekon

    ee.. moj Freš, nisu porezni zakoni ono što ubija našu privredu, već politika 10% mimo institucija. Pa vidi koliko je to od ukupnog državnog proračuna. A podmiruju se na taj način sve razine i staleži.

    avatar

    18.08.2018. (12:22)    -   -   -   -  

  • geomir

    Komunista, komusve!!

    One prve, sve na Goli otok!! :-)))

    avatar

    18.08.2018. (12:38)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    tarapana ko u Severininoj pjesmi ( kud je mene prebacilo, biće sam previše krvi izgubila iz prsta :))))) )

    avatar

    18.08.2018. (13:26)    -   -   -   -  

  • tignarius

    "ukinulo" financijsku...
    kad su počeli čeprkat po ZAMP-u

    a što se tiče papirnatog smeća koje nazivamo novcem, jednom sam linkao "alternativnu" povijest novca
    samo da znaš imam položen ispit iz Političke ekonomije kod prof. Dragičevića..:))))

    Anne,
    otpala bi ti tipka kad bi navela nekog lopova iz KPJota!!!!!!!!!?????

    avatar

    18.08.2018. (16:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Srce bi je izdalo :))

    avatar

    18.08.2018. (16:14)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    Cmokići!

    avatar

    18.08.2018. (18:38)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    da li su direktori jedini krivi što puno njih loše živi, a preostali na tuđi račun?

    avatar

    18.08.2018. (19:20)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nisu /))

    avatar

    18.08.2018. (20:30)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    Nego kome drugome ili da li se ikome drugome među blogerima koji objavljuju na blog.hr osim FreshCaYg može postaviti jedno dugačko pitanje koji slijedi i očekivati kratak mudar odgovor? Naravno da ne može. Zašto? Jer je izvršena blaga okupacija ili invazija ili agresija koja odvrača ljude tvog kova. Ali da ne duljim:
    Policijska uprava zadarska kazneno je prijavila iznajmljivača apartmana za kazneno djelo povrede ravnopravnosti zato što je otkazao rezervaciju gostu zbog njegovog spolnog opredjeljenja. Članak 125. Kaznenog zakona glasi:
    “Tko na temelju razlike u rasi, etničkoj pripadnosti, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju, bračnom ili obiteljskom statusu, dobi, zdravstvenom stanju, invaliditetu, genetskom naslijeđu, izražavanju rodnog identiteta, spolnom opredjeljenju ili drugim osobinama uskrati, ograniči ili uvjetuje drugome pravo na stjecanje dobara ili primanje usluga, pravo na obavljanje djelatnosti, pravo na zapošljavanje i napredovanje, ili tko na temelju te razlike daje drugome povlastice ili pogodnosti glede navedenih prava, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.”
    Hoće li policijske uprave diljem Hrvatske kazneno prijaviti direktore hotela u zemlji jer daju pogodnosti mlađoj djeci? Čitajući ovaj članak padaju mi na pamet brojni primjeri gdje se ljudima na temelju nekih od navedenih osobina daju povlastice ili pogodnosti glede prava na stjecanje dobara ili primanje usluga, čak i izvan ugostiteljske djelatnosti.
    Hoće li Policijska uprava zagrebačka podnijeti Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv odgovornih osoba u Etnografskom muzeju zbog davanja povlastica djeci do pet godina starosti ili osobama s invaliditetom u obliku besplatne ulaznice? Hoće li tražiti zatvorsku kaznu za ravnateljicu Tehničkog muzeja Nikola Tesla jer je posjet besplatan za djecu do 7 godina i osobe s invaliditetom?
    Nevjerojatno, ali čini se da je čak i Dinamo zagazio u kriminal, naime, s obzirom na obiteljski status također dijele pogodnosti u vezi s kupnjom ulaznica. Zagrebačko gradsko kazalište Komedija daje pogodnosti osobama s invaliditetom, koga ćemo zatvoriti za tu povredu ravnopravnosti? Znamo i da Croatia Airlines i Hrvatske željeznice dijele popuste i pogodnosti ljudima glede prava na primanje usluga s obzirom na dob…Sve je to stavljanje u neravnopravni položaj skupina koje su navedene u ovom zakonu.
    Osiguravajuća društva određuju visinu premije za osiguranje od automobilske odgovornosti, između ostalog, i na temelju dobi osiguranika. Ne određuju ga na temelju spola jer je to izričito zabranjeno posebnim pravilnikom, međutim ovdje bih na trenutak pitao nešto u vezi pojmova “ravnopravnosti” i “diskriminacije”. Naime, kao vozači, mladi muškarci imaju veću statističku vjerojatnost sudjelovanja u prometnoj nesreći u kojoj će biti odgovorni za štetu nego mlade žene, i zato su osiguravajuća društva naplaćivala veće premije mladim muškarcima nego mladim ženama, ceteris paribus, prije što su to HANFA i Europska unija zabranile. Zato mladi muškarci sada plaćaju manje premije, a žene veće, nego što bi bez tih “antidiskriminacijskih” propisa, pa je moje pitanje: jesu li sada zbog toga žene diskriminirane ili ne?
    Ako je diskriminacija stavljanje osobe u nepovoljniji položaj po nekoj od osnova iz citiranog članka Kaznenog zakona, moramo priznati da to čini svaka osoba na ovom planetu. Ako ćemo diskriminaciju dovesti u vezi sa stjecanjem dobara ili primanjem usluga, morat ćemo zatvoriti direktore svih hotela i prijevoznika kao i ravnatelje svih kulturnih i sportskih ustanova u zemlji.

    avatar

    18.08.2018. (20:41)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Bit će to strašno, trebalo bi i srušit sve sudske presude donesene uz olakotne okolnosti :))

    avatar

    19.08.2018. (14:10)    -   -   -   -  

  • Elyca

    znam da će sad novi tekst .... ajde više...jesi li popio kavu?

    P.S. tip koji je kupio kuće u centru grada i ima 4 ili 5 luksuznih apartmana kaže da je renovira svoj stan di živi...i da je zato mora dignit kredit...(viruješ li mu? )

    avatar

    20.08.2018. (08:30)    -   -   -   -  

  • Demetra

    E sad da je vratiti sve to što su pospremili u švici i kojekuda svi koji su se domogli izvora bilo bi za sve što lijepoj ovoj treba, ali tko bi to mogao pitanje je za milijun dolara (fotokopiranih) Pozdrav tebi

    avatar

    20.08.2018. (09:49)    -   -   -   -  

učitavam...