Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • golden age

    gledah doku na History channelu, ostah zatečen, ugodno
    evo neću više kontaminirat prostor :))

    avatar

    26.04.2018. (09:26)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @golden H - Naknadna kontaminacija gotovog teksta nije moguća, stoga komentari ostaju dobrodošli. :) (bitke se vode prije klika objavi ;)

    avatar

    26.04.2018. (10:20)    -   -   -   -  

  • stara teta

    kaj se tiče "kontaminacije", automatski ako se dozvoli opcija komentara podrazumijeva se da su komentari dopušteni, he, he. a da ih ima svakojakih i to je fakat. u javnom prostoru valja biti spreman na svašta i ne pigat se zbog tuđih budalaština.

    a ovo s inovatoricom, bilo je nekoliko poučnih tv-emisija o hedy, ma svatko se na teveju ili internetu zadrži na onim sadržajima koji mu dopunjuju smisao života. nekomu su to nove cipele neke celebuše s naslovnica, a nekoga ipak zaintrigiraju bitnije i inteligentnije stvari.

    a da je bila zgodna i dobra glumica, i to jest!

    avatar

    26.04.2018. (10:29)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    respect za Hedy :) jedna od rijetkih koja je imala i look, i pamet, i talent...koliko je time bila ispunjena i zadovoljna zna samo ona :)

    avatar

    26.04.2018. (10:42)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    predivna je, gledala sam je u starim filmovima

    avatar

    26.04.2018. (10:46)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Da ne bi sve bilo idilično, ja mislim da je Heddy bila zgodna, evidentno jako pametna, što sam naravno znao jer gledam TV kalendar, pa sam tamo čuo a onda još pogledao, pa i ovo na Historyu, jedino mi je kao glumica bila malo kako se u mom selu kaže to much, u svakom služaju vrlo zanimljiva pojava, spremna na iskorake, kad se već educiramo nadodao bi da joj je u europskom dijelu njene karijere, jedan od omiljenih glumačkih partnera bio Zvonimir Rogoz

    Inače mislim da je anonimnost precijenjena, u biti dobro si to definirala, samooblikujemo se po nekim vanjskim tuđim mjerilima, odnosno to pokušavamo ne bi li se svidjeli onima koji nam se dopadaju, u biti se sve to svede na neko ašikovanje :)))

    Evo ja kad vidim ovaj avatarčić od Stare tete se usplahirim :)))

    avatar

    26.04.2018. (10:54)    -   -   -   -  

  • stara teta

    prorade ti zrcalni neurončići, valjda. blagi zaneseni pogled romantičara negdje u nebeske visine, čupava glava nalakćena na bucmaste ručetine (radne ruke, prosimlepo, od štihače do morta, vešmašine, bicikla do heknadla i mikropipeta, kuhača već rjeđe), zelenkasta sumaglica rane večeri i poza zetelebane šiparice. eto.

    avatar

    26.04.2018. (13:04)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne udvaraj mi se, znaš da imam curu, nemoj da naručim Da te Sarah be po noći plaši vizijom Vlade Košića i Željke Markić kako plešu foxtrot.

    avatar

    26.04.2018. (13:32)    -   -   -   -  

  • stara teta

    joj, kak si prepotentan, grincajg, pa ne petljam se ja s takvima ko ti, a za ove dvije kreature, sam nek tancaju, ona bi kao doktorica morala znat da je to za tak punomasne ljude opasno i da buju dobili infarkt obadva. a njega, ljubitelja malih diskretnih šeširića i lelujavih šlifera treba podsjetiti da je plesanje samo vertikalni izraz horizontalnih želja. ne petljaj u te prljavštine nevinu sarube!!

    avatar

    26.04.2018. (14:38)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sara be nije nevina, rodila je četvero unučadi tako da ne more bit nevina, osim toga ona mene više voli nego tebe, la la la
    La la
    La :)))

    avatar

    26.04.2018. (14:42)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Naučila sam dvije nove riječi - ašikovati i afanat se .... doduše, morala sam guglati što znače, ali sada se osjećam dvije riječi višom! :) Divota!

    avatar

    26.04.2018. (14:48)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Tja...bas mi stucalo:-)))) Dnevnik je pisala o drugoj glumici, a ne Sarah Bernardht;-)) I naravno da sam nevina:-P
    Šalu nastranu, Hedy je baš intrigantna, pomaknuta i ispred svog vremena...
    Dokaz kolko je inteligencija seksi.
    Jesam te jako skontaminirala?;-)))

    avatar

    26.04.2018. (19:00)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Wonderwoman. Inače ne koristim fejs, ne znam što je privlačno u tome, a svi ga hvale. :)

    avatar

    26.04.2018. (20:43)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Zanimljivo o Hedy, znala sam za ove podatke i da je inovatorica....Facebook me neće vidjeti! :)))) Nemam potrebe! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    27.04.2018. (01:52)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Bome pazim na neke stvari o meni da ne procure u javnost.
    Jedna od glavnih, promenljiva doduše,
    ali što se više menja, sve je više krijem je...
    ma odaću tu strašnu tajnu.
    Dakle, ne bih napisala svoju trenutnu kilažu na fejsbuku, blogu ili bilo gde da se neprijatelji ne dokopaju tog podatka:))

    avatar

    27.04.2018. (13:37)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Blog je zanimljiva interakcija. Probao sam još neke internet platforme, koje su neka vrsta društvenih mreža. Nigdje nije tako živo kao ovdje. Većina objava je suvisla i rezulatat je nekog promišljanja i potebe za kreativnim izražavanjem. Meni je pomogao realizirati želju za pisanjem. Komentari do neke mjere utjeću na, neću reći pisca, autora sadržaja, ali oni uvijek idu poslije. Ono početno je dobro uobličen i spretno prezentiran tok misli. :)

    avatar

    27.04.2018. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...