Slično - malo manje, više nalik pecivima, imali smo i mi jutros... a ja sam si radila kanapeiće :)) Kruh se više peče ako nam se ne da ići van na snijeg i led
05.03.2018. (12:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećam se ukusnog domaćeg kruha iz krušne peći, a ovi iz trg. centara su mi nejestivi. Uzet ću ti kus od one torte sa kestenima i bademima (dobro si me sjetila, još imam u zamrzivaču pire od pravih maruna, morat ću pojesti), jer ovdje u kruhu ima bijelo brašno i šećer, kvasac, mast i mlijeko što ne koristim.
06.03.2018. (12:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro jutro :)
05.03.2018. (09:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dobro jutro! Dobaci mi jedan kruščić, a ja ću tebi fini sir i eto
nam marende!
05.03.2018. (09:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Za dobar sir sve dajem :)
05.03.2018. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Uvek se zaletim na onu tvoju tortu, a ono kruščić:))
05.03.2018. (09:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
reci, je li kada pečeš kruh u pekaču ?
Ja bih ga kupila a trebam nečije iskustvo jer zbog alergije na gluten moram nešto promijeniti.........Fala
05.03.2018. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
pravi
05.03.2018. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
ovo je idealno za bruskete sa malo pesta napolitano
05.03.2018. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
ovo je stvarno preukusno :)
05.03.2018. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ane, nisam nikada pekla u pekaču, ali na netu ćeš sigurno pronaći prave recepte za takav kruh!
Ekipa, topao i hrskav, samo danas u vašem gradu :):)
05.03.2018. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
da, kruh naš svagdašnji... u tijesto utkana molitva...
volim okus sveže ispečenog kruha... :)
05.03.2018. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Jedem domaći kruh vrlo profesijonalno, Aj dobro znam ga i ispeć, di si našla ovaj kalup za Francuze :)
05.03.2018. (11:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
maaa, savršeno jedino je problem
to oko dizanja!.:)))))
05.03.2018. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Slično - malo manje, više nalik pecivima, imali smo i mi jutros... a ja sam si radila kanapeiće :))
Kruh se više peče ako nam se ne da ići van na snijeg i led
05.03.2018. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Frešiću, pogledaj u Milleru:)
Diablo, pa valjda to nije problem:)
V, vidim da se vodimo istom logikom, lakše je ispeći kruh nego otići na plac:)
05.03.2018. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ovaj kruščić mami i sada da ga se jede, bez obzira na doba dana! Predobro! Pusa, vole Te L+B+G
05.03.2018. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Ovaj kruščić baš slastno mami a ona saharca gore još više:)))
05.03.2018. (22:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Sjećam se ukusnog domaćeg kruha iz krušne peći, a ovi iz trg. centara su mi nejestivi. Uzet ću ti kus od one torte sa kestenima i bademima (dobro si me sjetila, još imam u zamrzivaču pire od pravih maruna, morat ću pojesti), jer ovdje u kruhu ima bijelo brašno i šećer, kvasac, mast i mlijeko što ne koristim.
06.03.2018. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ekipa, za svakog po nešto :)
06.03.2018. (19:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Kruh sam kupila gotov,
ali sam tortu sa kesten pireom napravila. Imala sam ga u zamrzivaču...:))
06.03.2018. (23:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Kako si zadovoljna s tortom?
07.03.2018. (07:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Draga umjetnice, kod tebe uvijek sve miriše i prekrasno izgleda. Bravo, pozdrav
07.03.2018. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lijep pozdrav mila moja!
07.03.2018. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Bok mala... pa Ti si prava Pepeljuga... fort si pri šparhetu... morti i spiš v zagrijanom roru...ha ... Pozdrafček... !
07.03.2018. (12:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Bok prijatel, to bi moral biti fajn veliki šparet da ja stanem nutra :):)
Pa gde si nam ti nestal?
07.03.2018. (13:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Pozdrav Tebi u prolazu i Hvala!!!
07.03.2018. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...