Eh da mi je još jednom pojesti bakinu pogaču! Pečem i ja kruh i pogaču sam pekla, ali, nije to 'ona pogača'. Zaista je miris toplog kruha divan. Dođem jedan dan u trgovinu (u kojoj kupujem svakodnevno sve potrebno pa me svi znaju) na pekaru....'finski kruh, chia sjemenke, raženi, bez E brojeva, bez glutena bez ovog onog...'... pitam ja pekaricu: 'imate li obični, bijeli kruh sa svim potrebnim otrovima jer ionako ne vjerujem da su ovi nevedeni imalo zdraviji od bijelog, pa kad se već trujem da i uživam u tome?! :)))))
14.01.2017. (10:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculice volim i taj, problem je što ja volim sve ili to i nije problem :):) suncokretice, ponekad se i ja tako osjećam, ono dajte mi baš onaj loš, takvog danas želim :)
14.01.2017. (10:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo je lijek za lijenost, a ne za dušu! Kome se da izaći van do trgovine po ovoj hladnoći i ledu? U takvim situacijama često doskočimo ovom jednostavnom receptu i čini mi se čak jeftinijem. ;)
14.01.2017. (11:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sjećam se mladosti, svitanja na cvjetnom placu i mirisa toplog kruha... i molitve... kruh naš svagdašnji i hvala ti na toj uspomeni u ovom divnom sunčanom zimskom jutru... uživaj... :)
14.01.2017. (12:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim miris starinskog kruha i sjećam se kad smo ga i kod kuće pekli. Nikad ne koristim od bijelog brašna niti svježi, obično drugi ili treći dan ili beskvasni, a inače mi je rijetko kruh u zadnje vrijeme. Naravno, i lijek za dušu je lijek.
14.01.2017. (12:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ekipa, uopće nije bitno od kojeg je brašna taj vaš omiljeni kruh, bitno je ugoditi sebi i napraviti ga "vlastitim rukama" kako to vole reći moje kćeri! Srdačan pozdrav svima :)
14.01.2017. (14:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prvo što sam korisno napravila je kruh, jedva, ali sam nastavila. Osobno više volim onaj s različitim brašnom, (tamne nijanse), a kako u kući svi vole bijeli, onda je bijeli, svaki dan, mali, bijeli, topli. Istina, topi hladnoću iznutra a ni nepce se ne može potužiti. Dobar tek:))
14.01.2017. (14:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha draga moja i meni se takav najbolje dopadne i da je ako je moguče još topli....ali znamo da to nije zdravo...a ako gledam što se sve prodaje i jede pa nije zdravo...kruh pečem sama doma...kupila sam ono mašino za kruh..ne jedem ga puno ali kada mi se zalušta tada je moj:)))
14.01.2017. (14:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... dobro jutro vam želim uz miris toplog kruščića :)
14.01.2017. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
miris nad mirisima :)))
upravo se pece i kod mene!
moj je, jutros, kukuruzni, sa maslinovim uljem.
14.01.2017. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Eh da mi je još jednom pojesti bakinu pogaču! Pečem i ja kruh i pogaču sam pekla, ali, nije to 'ona pogača'.
Zaista je miris toplog kruha divan.
Dođem jedan dan u trgovinu (u kojoj kupujem svakodnevno sve potrebno pa me svi znaju) na pekaru....'finski kruh, chia sjemenke, raženi, bez E brojeva, bez glutena bez ovog onog...'... pitam ja pekaricu: 'imate li obični, bijeli kruh sa svim potrebnim otrovima jer ionako ne vjerujem da su ovi nevedeni imalo zdraviji od bijelog, pa kad se već trujem da i uživam u tome?! :)))))
14.01.2017. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
mmmm....miris topline, zajedništva, miris maminog kruha,miris djetinjstva....
14.01.2017. (10:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
kaparoculice volim i taj, problem je što ja volim sve ili to i nije problem :):)
suncokretice, ponekad se i ja tako osjećam, ono dajte mi baš onaj loš, takvog danas želim :)
14.01.2017. (10:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro ti jutro Čuvarice pinkleca, uživaj u današnjem danu i lijepim uspomenama koje budi ovaj moj mali kruščić!
14.01.2017. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
dobro jutro, ovo bijelo jutro :) e, baš je za dušu :)
14.01.2017. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Gde je recept bio ovih dana kad sam bila zavejana ??:))
14.01.2017. (11:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Ovo je lijek za lijenost, a ne za dušu! Kome se da izaći van do trgovine po ovoj hladnoći i ledu? U takvim situacijama često doskočimo ovom jednostavnom receptu i čini mi se čak jeftinijem. ;)
14.01.2017. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Beskvasni?
Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
P.S. * Domaći kukuruzni kruh
14.01.2017. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
sjećam se mladosti, svitanja na cvjetnom placu i mirisa toplog kruha...
i molitve... kruh naš svagdašnji i hvala ti na toj uspomeni u ovom divnom sunčanom zimskom jutru... uživaj... :)
14.01.2017. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Volim miris starinskog kruha i sjećam se kad smo ga i kod kuće pekli. Nikad ne koristim od bijelog brašna niti svježi, obično drugi ili treći dan ili beskvasni, a inače mi je rijetko kruh u zadnje vrijeme. Naravno, i lijek za dušu je lijek.
14.01.2017. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
ja sam samo doša vidit šta dražen ovde radi :))
14.01.2017. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
I na njega oš malo finog domaćeg maslaca.... :)
14.01.2017. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ekipa, uopće nije bitno od kojeg je brašna taj vaš omiljeni kruh, bitno je ugoditi sebi i napraviti ga "vlastitim rukama" kako to vole reći moje kćeri!
Srdačan pozdrav svima :)
14.01.2017. (14:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Prvo što sam korisno napravila je kruh, jedva, ali sam nastavila.
Osobno više volim onaj s različitim brašnom, (tamne nijanse), a
kako u kući svi vole bijeli, onda je bijeli, svaki dan, mali, bijeli,
topli. Istina, topi hladnoću iznutra a ni nepce se ne može potužiti.
Dobar tek:))
14.01.2017. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Budi mi dobro, nema garancije!
14.01.2017. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
haha draga moja i meni se takav najbolje dopadne i da je ako je moguče još topli....ali znamo da to nije zdravo...a ako gledam što se sve prodaje i jede pa nije zdravo...kruh pečem sama doma...kupila sam ono mašino za kruh..ne jedem ga puno ali kada mi se zalušta tada je moj:)))
14.01.2017. (14:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Tako je mila moja modrina, što će nam život bez gušta :):)
14.01.2017. (15:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mmmmm, obožavam to!
14.01.2017. (20:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lasto, može li kruh biti loš, osobito bijeli :):)
14.01.2017. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Kruh naš svagdanji daj nam danas ...sutra je tvrd :)))))
14.01.2017. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Diablo, sutra ćemo ga tostirati :)
14.01.2017. (23:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Aha fini je kruhek.. i ak još imaš kaj namazat na šnitu..il deti kaj zmed dve šnite.. makar domače masti luka i češnjaka..
15.01.2017. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mek, mast je prva liga, danas je postala posebna delikatesa :)
15.01.2017. (11:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...