Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Pozitivka

    Što pomišljam? Nikad nije kasno, netko se pronađe prije, netko kasnije, ali svi imaju jedan cilj. ;)

    avatar

    04.01.2017. (09:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    a čuj neradnicima je uvijek sve prerano ili prekasno, oni drugi gledaju svog posla i nešto i naprave, dakle nema to veze s godinama

    sve najbolje u novoj i tebi

    avatar

    04.01.2017. (09:56)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    volim slike Erika Johanssona... svatko je sam svoj majstor... :)

    avatar

    04.01.2017. (12:04)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Meni su cool takvi likići i likice. :o

    Navodno neki dedek završio 10 fakseva, između ostalog i pravo i medicinu. Cool likić. :)

    avatar

    04.01.2017. (12:16)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro ovo na kraju, poznato mi čak i iz utrka. Neka se ostvare ciljevi bilo kada, ja bih recimo 70. rođendan volio slaviti na Grossglockneru. Sretno u Novu!

    avatar

    04.01.2017. (12:36)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Sretna nova.

    avatar

    04.01.2017. (14:18)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Hvala ti Gorkiću za ovako lijep post! Starost ne mjerim godinama, već odustajanjem od igranja u životu. Nema većeg gušta, nego prelaziti svoje granice. Pozdrav!

    avatar

    04.01.2017. (18:45)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Sa mnom je nekada davno vozački upisala žena od 67 godina. Sve je riješila od prve. Paralelno s vozačkim upisala je i tečaj engleskog jezika. Spremala se na daleka putovanja.
    Nikad nije kasno za ostvariti snove. Nema dobne granice.
    Jedino što nisam odobravala toj gospođi jest razlog zbog kojega to sve nije napravila ranije(ne kažem da je morala). Na pitanja zašto to nije prije napravila izgovor joj je bio pokojni muž, Kako je pričala, nije joj dozvolio. Da li nam partner može zabraniti takve stvari?Vjerujem da ne.

    avatar

    04.01.2017. (19:02)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Nikad nije prekasno da se nešto postigne...

    avatar

    05.01.2017. (09:19)    -   -   -   -  

  • odmak

    Želja,volja, zdravlje-čak ne treba biti ni bogzna kakvo zdravlje.
    Pozdrav.

    avatar

    05.01.2017. (09:42)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ja sam očito kontra cijelog svijeta.
    Te moje sreće kad sam završila fakultet u 24-oj, i odmah neku trć-prć specijalizaciju ... Ne pada mi napamet se gnjaviti u devedesetoj sa školom.
    I s ljubavlju je malo čudno, ono kad sam imala 17, a On prodje deset metara od mene, srce mu u grlu, leptirići, ma koji leptirići, kondor leti u želucu.
    Poslije je ta ptica sve manja, a i želje prelaze u poštovanje, slaganje , srodne duše i slične tandrmoljke...
    Vjerojatno griješim, ali neka, da iskoristim ja prije devedeset pet, a poslije što bude ...
    I ne moram napraviti taj fatalni prvi korak, samo skočim u vodu i plivam ... dok me grč ne ulovi;)

    avatar

    05.01.2017. (10:05)    -   -   -   -  

  • LOKALNA RIBA

    tko uopće odlučuje o tome da li je za nešto prerano ili prekasno? treba svatko raditi što želi ako ima volje i mogućnosti. i koga je uopće više briga šta "društvo" misli??

    avatar

    05.01.2017. (11:01)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Nikada nije kasno, život se živi dok smo živi.

    Jedino, potrebno je znati u kojoj brzini voziti u određenim godinama. Jer tijelo puno može i puno podnosi ali, nažalost, nje nepobijedivo i vječno, nesalomljivo.

    Zato treba duh izgraditi.

    avatar

    05.01.2017. (12:21)    -   -   -   -  

  • travelology

    Meni je to ok svi imamo svoje razloge zasto nesto nismo napravili u zivotu ranije pa odlucili to kasnije. I mislim da je uvijek dobro sam sebi postavljati neke nove izazove. Ali cini mi se da to sto vani stariji zavrse faks cesto dolazi zato jer fakulteti starijima daju studij u pola cijene ili besplatno, cini mi se da je tako u aus.

    avatar

    05.01.2017. (12:39)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Nikada nije prekasno, a ni prerano za ostvarenje određenih, željnih ciljeva. Za sve je važna upornost. Sretno u novoj.

    avatar

    05.01.2017. (16:59)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Meni je to simpatično!

    avatar

    05.01.2017. (20:41)    -   -   -   -  

  • kamena

    srce je važno, a ne godine... ako nije srce vruće, sve je nemoguće... i ja sam relativno kasno počela s planinarenjem, pa što (mi) fali :) ... sritna ti Nova!

    avatar

    06.01.2017. (08:02)    -   -   -   -  

  • durica

    hm, moje mišljenje i osobni stav je jednostavan, smatram kako čovjek može i smije raditi sve što god želi dokle god time ne ugrožava drugoga, ili zajednicu, isto tako vjerujem kako je život sam po sebi učenje i usvajanje raznih vještina, znanja i iskustava, prema tome: ne bi trebale postojati diskriminacije bilo koje vrste, pa ni one dobne, u bilo kojem poledu, no, medalja ima dvije strane, tako, recimo, evo, iz osobnog iskustva, sjećam se kako mi je bilo jako neugodno pred prijateljima kada mi je mama bila trudna s najmlađom sestrom, jer imala sam četrnaest godina, ili, recimo, hipotetski, kako bi se osjećao neki klinac da mu baka u nekoj dobi odlući biti punkerica, jer je to oduvijek željela, ali nije smijela ostvariti u mladosti, meni bi tako nešto bilo simpa, no da li bi i njenim bližnjima bilo jednako, i, da li bi na taj prizor svi gledali blagonaklono, ili bi je izrugivali, pitanje je, ajmo reć da za neke momente u životu postoji određeno prikladno vrijeme, neke se ludosti mogu učiniti u mladosti, i nitko ti ih neće zamijeriti, iako se u načelu potpuno slažem, samo promišljam i o onim ostalim poslijedicama koje utjeću na druge, moji su roditelji dugo bili hipiji i tako su živjeli na taj način, no, zbog toga je i mene okolina gledala kao neko svjetsko čudo i nisam se uvijek ugodno osjećala u društvu koje tako nešto nije razumjelo i prihvaćalo, i, iako i dalje smatram kako je važno samo kakav si čovjek u duši i prema bližnjima, čitava stvar je mrvicu kompleksnija, jer, sve što u životu radimo ne radimo samo sebi, već to utjeće i na naše najbliže, pa bi u tom kontekstu možda bilo potrebno napraviti i neke kompromise. recimo, moj zbor je nedavno imao nastup u Kaliforniji, ali ja sam odlučila ostati doma s obitelji, jer, ne bi bilo fer prema njima otići i ostaviti ih same dok se šepurim tamo, isto tako puno nekih želja koje imam i koje bih voljela ostvariti jednostavno nisam u mogućnosti, jer sada imam druge obaveze koje je potrebno zadovoljiti, dakle, od kada nisam sama ne mogu misliti samo na sebe. ako budućnost dozvoli, možda ću ih nekad uspijeti ostvariti, no, za sada su na čekanju :)

    avatar

    07.01.2017. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...