Komentari

iskrenitrol.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Iskreni trol

    Sa stilom vas , veselo, pozdravljam!!!!

    avatar

    18.05.2016. (13:33)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Obožavam tvoju mamu mada je ne poznajem. Osobe koje prkose godinama i zadanim normama ponašanja zaslužuju titulu kraljice. Bitan je duh i stav,a samo o nama ovisi kako ćemo se prezentirati. Iskrenost i originalnost se primjećuju odmah, baš po tvojoj staroj izlizanoj omiljenoj jakni :)

    avatar

    18.05.2016. (15:47)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Volim estetiku svud oko sebe, ali me kod odjevanja smeta ne poštivanje dress coda na nekim mjestima gdje se to očekuje.
    S 35 god koje spominješ mora se vrlo lijepo izgledati tako kako si sebe opisala ; bilo bi prestrašno, da si u7 modernim pohabanim trapericama i doksicama ako radiš s ljudima.
    Biti decentan znači u svim godinama života isto.

    avatar

    18.05.2016. (16:11)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ne znam. još nisam u tim godinama :):) možda kad budem imala 80+

    avatar

    18.05.2016. (16:53)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Gurmanka, hvala ti, ako i postanem roditelj pa da budem u pola kao kaj je ona nama bila - bila bi savrsena.
    @annaboni - jasno, jasno , i sama sam za to da se uvijek i sa svakom godinom trrba drzati nekih postulata , kako u odjevanju tako i samom ponasanju. Al kuzis, mene je od tih klinki , jutros, djelilo samo par sitnica i puno iskustva okej. Mene nekad mori dali se i ja ,jos uvijek, oblacim premladenacki a to kod mene nikada i nije bilo ni vulgarno ni tras ni neukusno, ali je mladenacki ajmo rec! Dali su 35te vrijeme krenuti u potpunu klasiku?!
    Lion, e vis.....tak i ja nekak mislim. Mama moja, tek je prije dve godine prestala nositi kratke sosice i haljine , a mogla bi sad i dalje da je pitanje samo njenje figure i stava.....al eto, kao, na pragu 60tih, nije to vise za nju,zakljucismo. I neki dan sam joj dala svoj koznjak, koj je totalna klasika,nek si ima ......i super joj stoji. Cekat ce mene, opet, za koje desetljece!

    avatar

    18.05.2016. (18:41)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne nose godine odjeću, nego mi.
    Prava elegancija je nositi bundu kao da je stari kaput,
    a stari kaput kao da je bunda...
    Sve ostalo su samo varijante...

    avatar

    18.05.2016. (21:35)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    punk not dead! long live rock!

    avatar

    19.05.2016. (08:20)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Jeee... veliju da odjelo ne čini človeka... a ja velim baš obratno.. itekak ..
    Gledim po Gradu te današnje mlade.. mužki kak tak.. oni su i navek bili šlamperaj.. njim se to opraštalo.. No.. današnje pucke.. curičke.. ženskice.. ti vrapca.. hodiju pohabane kak da su z Karitasa došle.. Praf za praf.. svaka se oblači kak more i kak joj se dopadne.. veli se.. treba bit v ..trendu.. Ali ja se snebivam kolko teh mladih ženskic hodi v ofucanim trapericama i još gorše.. v smrdljivim tenisicama.. Istini za volju .. na vsakih sto mladih ženskih..samo buš jene visoke pete videl.. zapraf.. onih devedesetdevet nit nezna hoditi v štiklami.. Navek je bilo i bu dobro videti žensku lepo oblečenu.. i mladu i starešu.. No.. kak se reče.. kriteriji za lepo su potpuno zgubleni.. ne postojiju više.. Škoda.. velka škoda.. ipak je lepo videt dobro oblečenog muškeg..a pogotovo ženskicu svih dobi .. Al.. nema ih gdo više podučit..

    avatar

    19.05.2016. (08:21)    -   -   -   -  

  • Euro

    sve dok ti odgovara taj stil ne daj se....

    avatar

    19.05.2016. (13:04)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Ma kakvi! Ja se tek pred par godina oslobodila crne i tek sam krenula uživati u svoj šarolikosti životnih boja- na svim poljima!
    Pozdrav tebi i tvojoj maci motivaciji-super ste!

    avatar

    19.05.2016. (14:33)    -   -   -   -  

  • neukrotivacarolija

    život je prekratak da bi ga trošili na oblacenje dosadne i monotone odjeće, da bi furali stil koji su nam nametnuli drugi i da se bi se uopce pitali kada da promijenim stil jer kao ja sam:
    1. izvan trenda
    2. vise ne smijem furat taj stil jer su mi godine visoke
    3. jer mi je neugodno..
    furas kaj ti pase i ides dalje za iste pare.
    carpe diem, zivot je jedan i neponovljiv

    avatar

    19.05.2016. (14:48)    -   -   -   -  

  • korak

    dobro. ali tko to odlučuje što je monotono a što ne. ima mnogo sumornih boja ali bitan je i oblik, kroj te neke nosive stvari. moda današnjice dala je moditifikovani dress code pa više nije jedino do košulja i pantalona, obično crno bijelih, kao nečega općeg prihvatljivog i poželjnog, i kao - na konju si kad se tako znano natrpaš!
    zatim, mnogo gore je u životu kad odjelo tebe nosi umjesto da ti nosiš isto. hrpa garderobe svakodnevno proguta ljude na cesti. zatim, ima ljudi koji nisu u mogućnosti to sve da isprate.
    ja sam uvijek za pristojno i kulturno na radnom mjestu. sve drugo mi je malo u stilu onih kako su naviknuti... a meni to em preozbiljno em tužno.

    avatar

    19.05.2016. (15:25)    -   -   -   -  

  • neukrotivacarolija

    monotono, samo od sebe se vidi da nekaj ne stima kad se obuces, al monotno je stvar iz glave. zivjelo sarenilo :)

    avatar

    19.05.2016. (15:46)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ako imaš ogledalo :-))) stani preda nj i vidi kako ti se sviđa vlastiti izgled, samo to je mjerilo!
    Žena sam 70+ a nosim nekada i crveno, ali češće zagasite boje ili nježne, kako sam volila i u mladosti! Normalno da pazim da ne ističem nedostatke, što ne znači da i u tome treba bit strog. Nije mi lipo vidit staru ženu koja na silu želi izgledat mladoliko, napr. noge deformirane a suknja iznad kolina, ili lasteksice, a pozadina ko FAP,ali ako je sačuvala zdrav izgled, nek se oblači kako joj odgovara.
    Ima i mladih koje se ponašaju kao da se ne vide, ali njihovo pravo.
    Ako netko kaže da se oblači samo radi sebe, laže, jer bi nas u tom sličaju većina hodala u pidžami!

    avatar

    19.05.2016. (15:55)    -   -   -   -  

  • SokyCastello

    znaš ta, nikad nisan ima stila, nikad mi nije bitno bilo šta je na meni, nikad nisan zna složit boje, jebi ga taki san, uvik san bija čist i ispeglan i to je moj maximum.....hm, aj i čist i to je bilo upitno, a sad.....sad mi ni puno važniji stvari nije bitno tako da uopće nisan kompetentan pričat o ovin stvarima....eto ima i takvi...

    avatar

    19.05.2016. (17:37)    -   -   -   -  

  • j.

    Ono što nam godine donose jest veći broj mogućnosti kako biti zadovoljan i - nadasve - kako to zadovoljstvo pokazati i prenijeti na druge.

    avatar

    19.05.2016. (18:33)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Ovaj post budi snažnu nostalgiju za vremenima kada mi se apsolutno fućkalo što drugi misle,
    naravno, osim svih onih pred kojima sam htio ostaviti već neki dojam,
    a to su zapravo svi koje sam primjećivao ;)
    P.S. Što se promijenilo?
    Suštinski,
    ništa.

    avatar

    19.05.2016. (19:19)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Ako si mlada duhom, ne vidim ozbiljan, ni zreo razlog da se ozbiljno brineš oko ovog pitanja i dopustiš si postati ono što okolina od tebe očekuje da budeš. Okolina se pokazala i pokazuje, neprestano, kao izvor svake gluposti. Pa zašto ju onda imati za savjetnika? Ok, ako radiš "ozbiljan posao, s ozbiljnim ljudima", tu vjerojatno postoji neki dress code, pa ga treba više-manje (ili više) poštivati. Ali kad nisi na tom ozbiljnom poslu, ni s tim ozbiljnim ljudima, pa pusti tada da budeš ti. :)

    avatar

    19.05.2016. (20:34)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    E, baš mi 'sjeo' post u pravo vrijeme! Naime, jučer sam obukla na traperice i neku majicu na patent, sportsku (jer mi je to najpraktičnije za posao) koja je - šarena, osnova je ljubičasta boja a ostalo je u nijansama od roze do tamne, ima ona i uzorke, nekoliko različitih šara...uglavnom - baš je šarena. Moji dečki doma su me ispljuvali skroz - da je ružna, da mi ne priliči... Kolegice na poslu, uglavnom mlade cure su rekle da je super i da mi baš dobro stoji. E, sad nisam baš sigurna da li su iskrene a moji dečki su 'konzerve' pa ni oni nisu mjerodavni. Meni se sviđa ali nisam zaista sigurna da li se priliči mojim godinama (46 da ne kažem almost 47) da nosim nešto takvo?

    avatar

    20.05.2016. (06:58)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Svima veliki pozdrav u ovaj sunčani petak!

    Hvala vam na vašim zapažanjima i mišljenjima.
    @meca - jep, u pravu si, upravo to što pišeš i je stil ( trendovi su prolazni ) ; znati nositi ono što volimo nositi i u čemu se osjećamo fino.
    @kupus - uvijek biram rock no nikada mi stil odjevanja nije pratio glazbene preferencije.
    @euro - nedam seeee
    @o-da - viš, prema tvojim napisima nebi nikada rekla da si furala crno ( osim , ako poradi nečega baš nisi imala potrebu )
    @neukrotiva - apsolutno točno
    @korak - a nitko ne odlučuje sem nas
    @sjećanja i osvrti - u osobama poput vas uvijek vidim divljenje i pomislim si, često i izgovorim, eeee kamo sreće da ću i ja tako. Svakako se slažem da svakak godina nosi svoje te da trebamo ići u korak s time no da; ne treba zanemariti svoj duh i karakter.
    @ćaća - u moru životnih ti promjena; slobodno napravi i taj odmak......nađi i ispolji svoj stil.
    @ j kao jako lijepo rečeno
    @ kalorijski - tvoj stil se vjerujem ipak promjenio nakon zbačenih količina kila. Ili si samo konfekcijski broj zamjenio manjim.
    @ izvorni - ma ja nikako ne robujem okolini, čisto sam se zapitala, a time i vas, dali je potrebno naći neku dobnu granicu kada treba mijenjati svoj stil a realno duhom i nutrinom se nismo promjenili. Znaš kako mnoge žene, čim rode; dugu kosu ošišaju na kratko
    @ suncokretica - vjerujem da ti stoji super, boje svima stoje samo mnogi nisu naučili nositi ih. Kod mene upravo sve pršti bojama , NEboje , crnu i bijelu, najmanje nosim.

    I gdje mi je nestao komentar od onog nekog Stefana kaj me ispravio u gramatici?!! Hej Stevice, hvala ti na zapažanju. Izađi iz kisele nastambe danas, lijep je dan.

    avatar

    20.05.2016. (08:57)    -   -   -   -  

  • durica

    i ja sam primjetila kako su večinom svi mladi u gradu isto furaju, i cure i dečki. kad sam ja išla u gimnaziju svako je imao neki svoj stil, a nije bilo tolko te robetine dostupno, nek smo si šivali, prepravljali, kopali po maminim i bakinim oramarima, ali, željeli smo, u tim nekim buntovnim tinejđerskim godinama biti orginalni, svoji.
    kao da je stil negdje isčeznuo.
    naiđe se u gradu na neku zanimljiviju kreaciju, ali to onda odskače, jako se istiće i djeluje, u toj masi svega istoga, pomalo, hm, nepripadajuće ovdje.
    kaj se tiče godina i stila odijevanja, kod mene to nikada nije bila dilema, postoje određeni bontoni i kodeksi, profesionalna pravila, vrijeme i mjesto, mislim, ne buš išla planinarit u štiklama, ili igrat odbojku na pijesku u poslovnom odijelu, isto kad ne ideš u pareu na posel, makar je plus četrdeset.
    imam sreću pa mi moj posao dozvoljava svakojake kombinacije, nemam tih strogih pravila, ali drugačijje se odijevam za posao, drugačije za večernji izlazak, a srugačije za park s djetetom ili izlet.
    i stil se promijenio s godinama, sada kupujem i nosim ono što mi paše, dobro stoji, u čemu se osjećam ugodno, ono kaj bum nosila godinama, više pazim na kvalitetu materijala, kako se pere i da li se pegla, i radije imam jedan dobar komad koji bum iznosila, nego pun ormar robe koju ni ne stignem staviti na sebe, je, priznajem, malo je udobnost preuzela stil, ali pokušavam kombinirati, volim spajati nespojivo, nosim tenisice na fine haljine i balonere, i nije neobično da se mijenjamo vremenom, bitno je samo da se dobro osjećamo uvijek i sada. na kraju krajeva, ipak je to samo ono izvana, odjeća, nebitno, zapravo, mada može razveselitit :)

    avatar

    20.05.2016. (09:44)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Bitno je da nije vulgarno i nakaradno. Joj što mrzim te fore tipa: za žene preko četrdesete nije duga kosa. Zašto ne bi bila ako je njegovana i uredna i dobro pristaje? Duga kosa nije ni za koga bez obzira na dob ako je neuredna i zapuštena. Pa onda: nakon te i te godine žene bi trebale nositi bluzice, suknje malo preko koljena, hlače na crtu i kostimiće. Moje mišljenje je da se svog stila ne treba odreći nikada. Ne možemo vječno nositi crnu rokersku kožnu jaknu sa šiljcima i zakovicama, ali možemo nositi jaknu koja krojem podsjeća na nju ili nekim sitnim detaljem. Protiv toga sam da zrele žene pokušavaju izgledati kao djevojčice, ali sam i te kako "za" da se kroz njihov stil provlači dašak mladenaštva. Poznajem žene treće životne dobi koje su duhom djevojčice i djevojke koje su duhom starice.

    avatar

    20.05.2016. (12:02)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Ma samo htio apostrofirati odnos mene i drugih kada je u pitanju moje odijevanje kroz život, jer to mi se čini bitnijim od klasificiranja samog odijevanja. Naravno, nakon što sam smršavio volio sam i na sprovod otići, jer će svi vidjeti da mi je odijelo par brojeva preveliko, a ja ću još nehajno nadometnuti da je zapravo bilo još veće i da sam ga dao suziti, ali više se nije moglo ;)
    P.S. Sama obleka je sukladno tome gdje sam. Na poslu prema poslovnom kodu, u svečanim prilikama svečano, u kući, kod frendova i na izletu komotno.

    avatar

    20.05.2016. (14:18)    -   -   -   -  

  • andriano01

    Budi pristojna...nismo skupa čuvali ovce....moja zadaća je učiti ljude pismenom životu...a moj veliki ured je sunčan, prostran, plodan...velike stvari se rađaju u njemu...evo, baš danas vidim intervju u jednom našem tjedniku kojeg sam nekidan dao...dakle; izašao sam...a ti?

    avatar

    20.05.2016. (20:45)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Uvijek mi je bilo zanimljivo da mi se netko tako s visoka obraca a sam krene donom! Ispravak, uvijek moze, sve prihvacam......al u normalnom tonu.
    I tek maloprije usla......
    Ugodan ostatk dana zelim!

    avatar

    20.05.2016. (21:47)    -   -   -   -  

učitavam...