Poslovni pokloni kao mali znak pažnje suradnicima

srijeda , 20.06.2018.

Svi volimo dobivati poklone, zato se, na kraju, u toliko prigoda pokloni i daju ili razmjenjuju. Bitna stavka kod poklona svakako je njegova funkcionalnost - ako se u poklonu nalazi nešto što primatelj zaista može koristiti, znamo da će uživati u našem poklonu. Dobar poklon lako je naći obitelji i prijateljima, no što kada su u pitanju poslovni pokloni koji se daju u znak dobre suradnje? Postoji nekoliko univerzalnih stvari koje čine odlične poslovne poklone koji će svakako razveseliti svakog poslovnog suradnika.



Svakodnevni predmeti s malim obratom




Poslovni pokloni mogu biti bilo što, a najčešće su to majice, kape, šalice, kalendari, rokovnici, kemijske, upaljači, privjesci za ključeve, blokovi raznih dimenzija, držači za olovke i slični svakodnevni predmeti koji se često koriste u uredu. Razlog tomu je što su svi navedeni predmeti relativno neutralni što se tiče stila i spola primatelja, a također su i relativno korisni predmeti za korištenje u uredu. Ipak, za poslovni poklon s malo karaktera tu su alternative. Čarobne šalice koje mijenjaju boju promjenom temperature čine zabavniju verziju običnih šalica, dok se olovke s laserom mogu koristiti i tijekom prezentacija pa čine odličan poslovni poklon. S druge strane, kvalitetne skuplje olovke ili metalni upaljači su dobar izbor za sve važnije poslovne partnere.



Zanimljivi poslovni pokloni čine razliku



Radi li se o posebnoj prigodi ili poslovnom partneru koji je iznimno bitan, dobri poslovni pokloni mogu biti i marame, kravate, boce alkohola u kompletu s čašama, parfemi i slični predmeti. No, pri odabiru valja obratiti pozornost na spol primatelja, kako krivi poslovni pokloni ne bi došli u njihove ruke, čime može nastati neugodna situacija. U suradnji s lokalnim obrtima, tvrtke za posebne prigode također mogu izraditi i posebne poslovne poklone, bilo da se radi o domaćem medu, siru, ulju ili kakvom drugom proizvodu iz domaće radinosti. Time, osim što pomažu lokalnoj proizvodnji, poklanjaju poklon za promociju koji će zasigurno ostati zapamćen.

Zanimljivi poslovni pokloni poput dekica, USB grijača šalica, grijača za ruke, šalica ili malih LED svjetiljki za knjige zanimljivi su funkcionalni predmeti koje će primatelj svakako zapaziti. Bez obzira na konvencionalnost poslovnog poklona, njegov izgled i cijenu, svaki poslovni poklon treba za dragog suradnika biti odabran s pažnjom.

Uklonite bore u 30 dana

Starenjem koža gubi elastičnost te se posljedično javlja suha koža, neujednačenost tena te bore oko očiju i usana. Nastajanje bora nije moguće zaustaviti, no svakako je moguće odgoditi njihov nastanak. Zahvaljujući brojnim kozmetičkim preparatima moguće je uklanjanje već nastalih bora te ublažavanje izraženih, dubokih bora. Na tržištu su dostupni različiti preparati i tretmani za uklanjanje bora koji u kraćem ili dužem roku brišu neželjene bore s vašeg lica. Lux factor 4D Hyaluron krema protiv bora ima brojne zadovoljne stranke u nekoliko različitih država te je odličan izbor za sve koji u roku od 30 dana žele ukloniti neželjene bore.



Preparati za uklanjanje bora



Na tržištu su dostupni brojni tretmani za pomlađivanje kože i uklanjanje bora. Ovisno o vašim preferencijama možete izabrati različite estetske tretmane koji će vašoj koži vratiti izgubljena svojstva te na taj način izbrisati neželjene nepravilnosti. Ukoliko se odlučite na estetski tretman, imajte na umu da je potrebno nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci da se koža u potpunosti oporavi te da konačni rezultati budu vidljivi. Potrebno je također naglasiti da se radi o tretmanima za koje je potrebno izdvojiti poveći iznos novca. Kako bi uklonili neželjene tragove starenja kože ne morate odlaziti na skupe estetske tretmane, bitno je samo da izaberete pravi proizvod koji će napraviti najviše za vas.



Krema protiv bora



Budući da su dostupni različiti brojni proizvodi za njegu kože i uklanjanje bora potrebno je pažljivo izabrati proizvod koji ćete nanosti na vašu kožu. Preporuka korisnika, odnosno zadovoljnih stranaka je svakako jedan od najmočnijih oružja prilikom izbora najbolje kreme ili seruma za uklanjanje bora. Lux factor 4D Hyaluron krema protiv bora će u roku 30 dana ukloniti vaše bore te smanjiti izražene duboke bore, koje nosite godinama. Kvalitetu proizvoda svakako potvrđuje garancijski rok od 30 dana unutar kojeg je moguće vratiti Lux factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, ukoliko niste zadovoljni rezultatima. Ukoliko želite započeti s korištenjem kreme protiv bora svakako preporučujemo Lux factor 4D Hyaluron krema protiv bora s kojom nećete izgubiti ništa osim bora.

Fakturiranje u oblaku – novitet u poslovima faktura

utorak , 05.06.2018.

Jeste li već čuli ponešto o pojmu "fakturiranje u oblaku". Ako niste, nastavite čitati, a mi smo uvjereni da ćete se u skorije vrijeme itekako dobro upoznati s ovim pojmom, osobito ukoliko se bavite nekim oblikom poduzetništva.
Posljednjih godina već je dostupno mnoštvo različitih usluga "u oblaku" koje su uvelike pojednostavile i pojeftinile poslovanje, a sada na velika vrata u poslovni svijet ulazi i usluga poznata kao fakturiranje u oblaku.



Što je fakturiranje u oblaku?


Cloud ili oblak je moderan oblik tehnologije koja vam omogućuje da svoje poslovne ili osobne podatke, umjesto na vlastite uređaje za pohranu podataka, pohranjujte u tzv. oblak, odnosno na sigurne udaljene servere. Unatoč činjenici da podaci koje pohranite u oblak fizički nisu u vašoj blizini, u vašem uredu ili domu, ipak im možete pristupiti i upravljati njima bilo kada i s bilo kojeg mjesta. Izvrsno, zar ne?

Na tržištu su dostupne različite "cloud" aplikacije koje nude izvrsna rješenja za poslovanje malih i srednjih tvrtki. U ta rješenja se ubraja fakturiranje, izrada narudžbenica i ponuda, vođenje troškova, izradu e-mail kampanja i brojne druge usluge bez kojih je danas poslovanje jednostavno nezamislivo.

Sve što trebate je pouzdan server i aplikacija koja će vam, vjerujte, uvelike olakšati fakturiranje i unaprijediti vaše cjelokupno poslovanje!

Prednosti poslovanja u oblaku


U moderno poslovno vrijeme sve je veća količina aplikacija i podataka s kojima se posluje i koje je nužno pohraniti, a rezultat toga je i povećanje troškova nabave i održavanja različite opreme. Tome je doskočila moderna cloud tehnologija koja ne samo da štedi novac i vrijeme, već i značajno pojednostavljuje cjelokupno poslovanje.



Osim toga, danas je sasvim normalno da posao nije koncentriran isključivo u osobnim uredima i poslovnim prostorima. Sve češće se radi i izvan ureda, a to je moguće upravo zahvaljujući cloud rješenjima.

Fakturiranje u oblaku je nedvojbeno korak ka jednostavnijem, bržem i sigurnijem poslovanju, koje će s godinama sasvim potisnuti klasične oblike fakturiranja. Odabirom usluge "fakturiranje u oblaku" pridružit ćete se onima koji već danas posluju mudro, sigurno i moderno.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.