Od čega su izrađeni gumeni tepisi?

četvrtak , 12.02.2015.


Gumeni tepisi su sve omiljenija dodatna oprema u vozilima jer štite unutrašnjost od prljavštine i korozije. Izrađeni su od umjetne gume koja ja vrlo elastična i ne mijenja svoj oblik niti nakon dulje uporabe. Materijali koji se upotrebljavaju u proizvodnji su ugodni i ne sadržavaju otrovne primjese. Zadovoljavaju sve zakonom propisane europske standarde u automobilskoj industriji. Dostupni su u crnoj boji koja odgovara svakom automobilu, bez obzira na njegovu unutrašnjost te pruža elegantan izgled. Tepisi nemaju neugodan miris tako da ne utječu na ostale mirise u vašem automobilu.



Gumeni tepisi Gledring za Peugeot, ovdje: http://www.withcar.hr/gumeni-tepisi-za-peugeot-206-1998-2009
Gumeni tepisi su prikladni za vozila svih marki
Gumene tepihe proizvodi slovensko poduzeće po propisima koji vrijede u automobilskoj industriji i odgovaraju svim europskim propisima. Imaju jedinstveni dizajn i odgovaraju vozilima svih marki jer su izrađeni po mjerama automobila i njihovih prtljažnika. Imaju poseban rub koji štiti vaše vozilo od neugodnosti koje nitko ne želi. U vozilu se može pojaviti korozija zbog kiše, snijega, tj. zbog loših vremenskih uvjeta. Gumeni tepisi takvu neugodu mogu spriječiti jer se sva tekućina zadržava na njima te je možemo ukloniti i tepihe oprati.

Također i gumeni tepisi imaju svoju povijest i izvor u slovenskom poduzeću
Ljudi sve više kupuju gumene tepihe tako da ih danas možemo vidjeti već u skoro svakom vozilu. Poduzeće koje proizvodi gumene tepihe s proizvodnjom gumenih proizvoda počelo se baviti 1949. godine. Univerzalni gumeni tepisi počeli su se proizvoditi prije više od 25 godina. Prije šest godina počeli su se proizvoditi tipski gumeni tepisi te je proizvedeno više do 250 različitih gumenih tepiha. Zahvaljujući brzom razvoju i tržištima gumeni su tepisi prisutni na skoro svim europskim tržištima i diljem svijeta. Naše slovensko poduzeće koje proizvodi gumene tepihe sve više raste te traži nove partnere u zemlji i inozemstvu koji su spremni na dinamičan razvoj koji im se nudi.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.