Đumbir je rješenje protiv upale mišića

četvrtak , 09.07.2015.

Svi oni, koji se bave sa nekim sportom znaju, da postoji mogućnost, da sa treninga dođu na dva načina – jedan je onaj, kad je trening bio lagan, moglo bih se reći „za dušu“. Tada se morate nakon treninga samo istuširati, preobući, malo leći na kauč i dočekati drugi dan, a druga mogućnost je malo opasnija, a to je ona, kad dođete kući, boli vas neki mišić, jer ste malo pretjerali, a znate još dodatno, da će vas idućeg dana boljeti još puno toga drugoga. Eto, za sve ove, koji su se našli u ovoj drugoj situaciji imamo sada rješenje – đumbir na dva načina – jedan je u obliku čaja, da ga popijete, a drugi je u obliku korijena, da ga naribate i upotrijebite – sve to će vam naravno jako dobro koristiti, da se što prije opet vratite treninzima.
Znači, što uraditi – imate dvije mogućnosti – prva je, da potražite neku od BIO i EKO trgovina, kao što je na primjer Malinca na internetu. Tamo prodaju različite čajeve, pa ćete između svega pronaći i takvog, koji je napravljen od đumbira. Takav čaj jako dobro utječe na vaše mišiće, da u njima ne dođe do upale, ako pak već dođe, da je ona puno manja – znači, nabavite ga i kuhajte poslije teških treninga. Naravno ovaj korijen ima i mnoge druge zdrave razloge, ali o njima ćemo u nekom drugom zapisu. Pored kuhanja čaja, ovdje je još drugo rješenje, kojeg trebaju svi oni, kod kojih je došlo do upale mišića ili nekih istegnuća – a više o tome u sljedećim redovima!
Sve što treba je korijen đumbira – naribajte ga! Nakon toga takav nariban korijen stavite na alu foliju, te sve skupa stavite na nogu, na ono mjesto, gdje vas boli. Sve skupa zaštitite još sa običnom prozirnom folijom i počekajte, da ovaj lijek počne da radi – to ćete znati tako, da ćete na svojoj koži osjetiti laganu vrućinu. Malo ćete morati izdržati, jer jedino tako će biti koristi od njega! Takav postupak radite nekoliko dana, dok vam se noga potpuno ne pozdravi, a nakon toga ste spremni za nove treninge i uništavanje svoga tijela!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.