Fakturiranje u oblaku – novitet u poslovima faktura

utorak , 05.06.2018.

Jeste li već čuli ponešto o pojmu "fakturiranje u oblaku". Ako niste, nastavite čitati, a mi smo uvjereni da ćete se u skorije vrijeme itekako dobro upoznati s ovim pojmom, osobito ukoliko se bavite nekim oblikom poduzetništva.
Posljednjih godina već je dostupno mnoštvo različitih usluga "u oblaku" koje su uvelike pojednostavile i pojeftinile poslovanje, a sada na velika vrata u poslovni svijet ulazi i usluga poznata kao fakturiranje u oblaku.



Što je fakturiranje u oblaku?


Cloud ili oblak je moderan oblik tehnologije koja vam omogućuje da svoje poslovne ili osobne podatke, umjesto na vlastite uređaje za pohranu podataka, pohranjujte u tzv. oblak, odnosno na sigurne udaljene servere. Unatoč činjenici da podaci koje pohranite u oblak fizički nisu u vašoj blizini, u vašem uredu ili domu, ipak im možete pristupiti i upravljati njima bilo kada i s bilo kojeg mjesta. Izvrsno, zar ne?

Na tržištu su dostupne različite "cloud" aplikacije koje nude izvrsna rješenja za poslovanje malih i srednjih tvrtki. U ta rješenja se ubraja fakturiranje, izrada narudžbenica i ponuda, vođenje troškova, izradu e-mail kampanja i brojne druge usluge bez kojih je danas poslovanje jednostavno nezamislivo.

Sve što trebate je pouzdan server i aplikacija koja će vam, vjerujte, uvelike olakšati fakturiranje i unaprijediti vaše cjelokupno poslovanje!

Prednosti poslovanja u oblaku


U moderno poslovno vrijeme sve je veća količina aplikacija i podataka s kojima se posluje i koje je nužno pohraniti, a rezultat toga je i povećanje troškova nabave i održavanja različite opreme. Tome je doskočila moderna cloud tehnologija koja ne samo da štedi novac i vrijeme, već i značajno pojednostavljuje cjelokupno poslovanje.



Osim toga, danas je sasvim normalno da posao nije koncentriran isključivo u osobnim uredima i poslovnim prostorima. Sve češće se radi i izvan ureda, a to je moguće upravo zahvaljujući cloud rješenjima.

Fakturiranje u oblaku je nedvojbeno korak ka jednostavnijem, bržem i sigurnijem poslovanju, koje će s godinama sasvim potisnuti klasične oblike fakturiranja. Odabirom usluge "fakturiranje u oblaku" pridružit ćete se onima koji već danas posluju mudro, sigurno i moderno.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.