Zidni kreveti za maksimalno iskorištavanje prostora

ponedjeljak , 12.02.2018.

Zidni krevet idealno je rješenje za manje spavaće sobe ili manje životne prostore. Ugradnjom zidnog kreveta, možete uštedjeti na prostoru bez da radite kompromis na udobnosti. Također, ova opcija vam pruža puno više fleksibilnosti te prostorija može biti oaza udobnosti po noći, a po danu privlačan dom pun života. Osim što je inovativna, opcija ugradnje zidnog kreveta, pruža vam funkcionalnost te određeni šarm koji se ostvaruje na neprimjetan i maštovit način.

Specifičnosti zidnog kreveta



Ono po čemu zidni krevet predstavlja pravu revoluciju u proizvodnji kreveta i opremanju doma je činjenica da u samo par sekundi cijeli krevet postaje dio zida i nestaje. A vama pruža mnogo prostora koje tijekom dana možete iskoristiti kako želite. Kada razmislite, zapravo je sasvim svejedno imate li maleni životni prostor ili prostraniji, s obzirom da je dodatni prostor uvijek dobrodošao za druge aktivnosti po danu. Zbog toga je zidni krevet zasigurno odabir koji nećete požaliti. Osim što oslobađa prostor, zidni krevet također povezuje različite dijelove životnog prostora umjesto da ih doslovno fizički razdvaja. To je značajno za manje stanove, ali također i veće, kada je u pitanju dom za obitelji s većim brojem djece.



Zidni kreveti nevjerovatno su maštovita inovacija



Koliko god nam krevet bio bitan u svakodnevnom životu te nam predstavlja udobnost i oazu mira nakon napornog radnog dana, on je također i komad namještaja koji zauzima najveći dio prostorije. Zidni krevet omogućava da krevet jednostavno nestane i da se taj prostor iskoristi drugačije.
Osim što zidni krevet nakon podizanja može biti toliko dobro skriven da nikada ne bi mogli pogoditi da se tu nalazi krevet, on također,podignut može na sebi imati određene funkcionalne detalje. Tako može biti dio sofe u dnevnoj sobi ili se pretvoriti u radni dio prostorije s radnim stolom, stolicom i slično. Opcija je mnogo, a ono što još nije na tržištu, dizajneri zidnih kreveta će rado za vas stvoriti kako bi dobili proizvod koji u potpunosti pokriva vaše potrebe.



Zidni krevet također je idealno rješenje za povremene goste. Po potrebi ga spusite i vaši gosti imaju gdje prespavati, a dok oni nisu tamo, dodatni krevet ne zauzima prostor, već ima funkcionalnu svrhu koja je potrebna vama, svakodnevno.

Rasvjetna tijela. Osim očite praktične funkcije, rasvjeta također utječe na tvoje raspoloženje. Zato je bolje imati što veću kontrolu nad svjetlima u prostorijama. Čitajte više ...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.