Kako i gdje postaviti stolne lampe? Evo nekoliko ideja!

utorak , 03.05.2016.

Dali ste i vi jedan od onih, koji na primjer znaju popraviti automobil ili imaju neku drugu sposobnost, a nemaju niti malo smisla za dizajn i ljepotu stana ili kuće?


Takvih ljudi ima jako puno – kad na primjer dođete kod njih, možete jako često primijetiti to tako, da im svugdje sve leži, sve je razbacano ili da vidite drugi problem, da im je stan ili kuća prazna, jer nemaju ideje, kamo bi nešto postavili. Za sve takve, koji ste bez ideje, dolaze sljedeći redovi, u kojima ćemo zapisati, kako i gdje postaviti stolne lampe, da bi sve skupa izgledalo bolje i pored toga bilo još upotrebljivo!
Prva stolna lampa neka ide na dječji stol
Kad smo već spomenuli nešto korisno, onda morate obavezno postaviti stolnu lampu na radni stol od vašeg djeteta – to je tamo, gdje se rade domaće zadaće, gdje se vaš mališan uči ili možda tamo, gdje crta, dok vi kuhate najbolju juhu.
Mogućnosti, što odabrati za vaše dijete danas stvarno imate puno – od ozbiljnih lampi, koje ne izgledaju baš dječje, do onih stvarno zanimljivih, na kojima možete pronaći neke likove iz crtića ili animiranih filmova – sigurni smo, da će se svako dijete razveseliti takve lampe na svome stolu.
Rasvijetlite i ostale prostore
Pored dječje sobe i dječjeg stola, naravno možete stolne lampe postaviti i na mnoga druga mjesta – na primjer u spavaču sobu, pa kad usred noći ustanete, da bi otišli u kuhinju po vodu ili do WC-ja, evo vam svjetlo odmah kod ruke!
Odmah nakon spavače sobe, možete na takav način rasvijetliti i druge prostore – na primjer kakav hodnik, dnevnu sobu ili kakav vaš radni prostor, gdje čitate poruke na kompjuteru i tražite neke druge potrebne informacije!
Uz sve to, nikako nemojte zaboraviti, da je svjetlost jako bitna za vaše oči – ako na primjer čitate ili radite neki drugi posao u mraku, vaše se oči kvare i na takav način ćete iz godine u godinu vidjeti slabije – baš iz tog razloga neka vam ne bude žao platiti koju kunu za kakvu stolnu lampu, koju ćete postaviti na neko dobro mjesto i sa time donijeti ljepotu u vaš dom, a sami sebi korist za vaše oči!

U stolne lampe možete namjestiti i led žarulje e27.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.