Rujnice na brudet
1/2 kg rujnica, maslinovo ulje, kapula i češnjak, 2 dcl bijlog vina, 2 dcl vode, 1 dcl prošeka, žlica vinskog octa i 3 - 4 žličice šečera Na ulju prodinstati luk i češnjak, dodati glive (narezane na debele trake) i dinstati oko 5 minuta. Uliti vino pa vodu,zatim prošek i ocat. Gljive moraju biti preplavljene tekućinom za svo vrijeme kuhanja pa se po potrebi doljevaju tekućine u ovim omjerima. Nakon pola sata dodati šečer (može i prošek: po želji). Posoliti i popapriti. Kuhati najmanje 2 sata. |
< | listopad, 2017 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv