31.01.2008., četvrtak

Kazalisni Trg - novosti iz domovine! Svi pred HNK - 9. veljace!

Stiglo mi mailom od prijatelja (Kreso, hvala ti!), pa kako se ja ne mogu pridruziti poticem sve svoje zagrebacke prijatelje - da dodju pred HNK sljedece subote (za tjedan dana) - 9.2. (uoci Stepinceva rodjendana) i pridruze se ovom znakovitom prosvjedu!

K R U G Z A T R G
Građanska inicijativa za povratak imena Kazališni trg
zagrebačkom trgu nazvanom imenom zločinca maršalaTita

U duhu Rezolucije Vijeća Europe o međunarodnoj osudi zločina totalitarnih komunističkih režima te Deklaracije Hrvatskog sabora o osudi komunističkog režima

P O Z I V A M O V A S

na javno okupljanje kojim tražimo povratak imena Kazališni trg zagrebačkom trgu nazvanim imenom zločinca maršala Tita.

D o đ i t e

u subotu, 9. veljače 2008. u 11. sati

pred Hrvatsko narodno kazalište!

Program:

Prekrivanje Zdenca života crnom tkaninom u znak sjećanja na žrtve Titovog režima
Žalobni mimohod oko Kazališta, u osobitoj odjeći, sa svijećama
Čitanje dokumentarnih tekstova
Simbolična zamjena ulične ploče s imenom Trga

Maršal Tito osobno je odgovoran za masovna pogubljenja, pojedinačna ubojstva, zatvaranja ljudi u logore, mučenja i progone, provođenje brojnih političkih procesa te za zabranu svakog pluralizma.

Hrvatsko društvo ima civilizacijsku obvezu suočiti se sa zločinima komunističkog režima. Žrtve i njihove obitelji zaslužuju javno suosjećanje i priznavanje patnji.

Veličanje zločinca i totalitarnog sustava ozbiljna je zapreka demokratskom napretku hrvatskog društva.

Obavijesti: Kordinacijski odbor Građanske inicijative Krug za trg – 098/1726143 ( Zdravka Bušić), 098/772217 ( Biserka Cetinić), 098/480067 (Josip Jurčević) i 4668137, 091/9578969 ( Maja Runje)

- 17:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

CAM3 - 3. americki misijski kongres

Dragi moji,
ovdje su, u ekvadorskoj crkvi, sve intenzivnije i glasnije pripreme za veliki 3. americki misijski kongres, koji ce se odrzati u kolovozu...U svakom od nedjeljnih listica (Luz del Domingo - Svjetlo nedjelje), na zadnjoj stranici objavljuju informacije i novosti o ovom kongresu, pozivajuci obitelji da se odazovu i prime bar kojega od 3000 misionara iz citavog svijeta, koji se ovdje ocekuju...Prosle nedjelje je objavljena i molitva koju je sastavio sam papa Benedikt XVI za ovu prigodu, pa sam se potrudila prevesti je, i preporuciti ovaj cini se stvarno vazan dogadjaj i u vase molitve:

Molitva za 3. americki misijski kongres

Gospodine, koji nas pozivas da te slijedimo,
kao tvoji ucenici,
razari nasu velikodusnost,
kako bismo s ljubavlju
odgovorili na tvoj poziv.

Neka svaki pojedini krscanin,
i svaka pojedina crkva u Americi,
temeljito zivi svoje poslanje ljudima
koje si im Ti povjerio.

Ucini da nase krscanske zajednice u Americi
"budu s Tobom",
da zive Tvoje Otajstvo Ljubavi
i zrace Svjetlo Tvoga oprastanja i milosrdja!

Daj nam da budemo
istinski i vjerni ucenici,
kako bismo,
kako si i povjerio svojoj Crkvi,
donosili tvoje Evandjelje
svim narodima na zemlji.

Daj nam snage
kako bismo nadisli poteskoce
na koje kao krscani i misionari
nailazimo.

Znamo da si Ti
uvijek s nama,
i da nam neprestano saljes
svoga Duha Svetoga.

Amen

Image Hosted by ImageShack.us
I jedna fotka s nedjeljnog karizmatskog seminara na kojem smo bili, koja mi se nekak cini poticajna i za ovu misijsku tematiku!
- 17:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Pozdravi Dubrovniku od male Dayane

Dragi dubrovacki gimnazijalci!
Na celu s Vasom dragom razrednicom!
Evo prenijela sam maloj Dayani svu vasu ljubav i pozdrave, njenu popularnost u vasoj skoli...
Ona se samo zagonetno nasmijesila...
Kad sam joj rekla da mislite i na njen rodjendan, ona je djetinje iskreno i velikodusno rekla - pa i mom braci je ovih dana rodjendan : )
A kad sam je pitala sto bi zeljela, rekla je samo: "Gallete!", sto znaci: "Kekse!"
Evo saljem vam i jos par njenih slika:

Image Hosted by ImageShack.us
Ove nedjelje u nasoj crkvi

Image Hosted by ImageShack.us
Na bozicnoj priredbi

Image Hosted by ImageShack.us
Bozicni ples s malim Carlosom

"Dayana zivi u Oyacotu, malom seocu blizu glavnog grada Quita. Dok s. Lenka sa svojom Zajednicom Krista Misionara Molitelja nije dosla ovamo osnovati vrtic i skolu, to je bio vrlo zapusten kraj, s vrlo slabim mogucnostima i vezama prema ostalom dijelu svijeta. Sestre svaki dan malim kaminocicem po pjescanom putu odlaze po Dayanu i drugu djecicu, dovoze ih u skolu, priredjuju im dva obroka dnevno uz zajednicku molitvu s pjesmom prije jela, te ih na kraju skolskog dana odvoze njihovim domovima i siromasnim roditeljima, koji bez ovakve pozrtvovnosti sestara ne bi mogli skolovati svoju djecu, kao niti bez vaseg velikodusnog dara, dragi kumovi, koji im to sve omogucuje!

Dayana je jos u posebno teskoj situaciji, jer su je napustili njeni roditelji, i ona zivi sa obitelji svoje tete. Vrlo je draga i razigrana djevojcica, koja treba jako puno paznje i ljubavi, koju i sama pruza svima oko sebe, posebno svojoj starijoj sekici Joselyn, za koju se posebno brinula, kao neka odrasla osoba, kad je Joselyn slomila nogu.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Hvala vam na vasem daru za malu Dayanu koji ce joj pomoci da sacuva i dodatno ravije sve dobro u sebi!"

Image Hosted by ImageShack.us
I njena fotka iz "Kumstava", koja vas toliko potice i nadahnjuje, kao poticaj i drugima!

Jos jednom hvala za sve!

Tete Drina

- 16:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.01.2008., petak

Dubrovacko kumstvo!

Kako je Zdenac ovih dana slao fotografije i opise nase siromasne djece, koje sam im odavde poslala, vezano uz Projekt kumstava - Zdenac Znanja, stiglo mi je krasno pismo jednog gimnazijalca iz Dubrovnika, koje me doista odusevilo, pa i meni natjeralo suze na oci - dva kontinenta, ali iste suze, ista ljubav, isti Duh!!!

Draga tete Drina;

Odlučih Vam napisati mail u ime svoga razreda. Preko Zdenca smo uplatili kumstvo na kraju prošle godine, i ugodno se iznenadili kada smo dobili povratnu informaciju, prekjučer. Ne može se opisati veselje među nama, našim nastavnicima i razrednicom koja s nama nije štedjela suze. Te velike okice pune zahvalnosti male Dayane sada nas promatraju sa zida, a ona tako vesela s olovkom nam je poticaj za učenje u ovim donekle teškim gimnazijskim danima. Stvarno smo joj se obradovali i razveselili. Cijel škola, nas 100-ak bila je na nogama. Relativno smo mala škola, Klasična gimnazija u Dubrovniku, tako da je ovo utjecalo najviše na nas prvaše, a i ona ostale razrede (II.,III. i IV.). U podacima male Dayane smo saznali sve životne nedaće koje je prate, i suosjećamo s njom. Uskoro joj je i 5. rođendan, 8.2. Naša razrednica koja je najviše razveseljena ovim projektom koji smo pokrenuli pravi «racije» kako kaže, među svojim prijateljicama. Želimo maloj Dayani, a i njenoj ostaloj vrtićkoj skupini, pokloniti nekakav znak pažnje, paket. Silno bi se obradovali, a i oni. Nadam se da je to moguće. Znamo da će poštarina biti velika, ali prikupiti ćemo sponzore, ili ćemo poslati paket posredstvom naših dragim mornara. Samo nam recite način. Silno bismo se obradovali. Želimo da Dayana bude naša 20. kolegica u razredu, a naša draga razrednica je već odlučila da će nakon naše generacije, i s ostalim (sljedećim) generacijama voditi brigu o Dayani. Sve sam ovo nejasno sročio, ali to je silno oduševljenje jer bih želio reći puno više, a ne mogu. Nema riječi koje bi opisale oduševljenje. Nadamo se da ćemo Vam moći pomoći, da ćemo biti partneri, mi imamo volju i želju. Ogromnu. Nadamo se da ćemo naći načina doći do Vas. Hvala Vam od srca na ovome malome anđelu. Poljubite je u ime njenih novih 20 prijatelja (nas 19 i razrednice).

PS. Ovih dana Dayana se ne skida sa top-liste najpopularnijih osoba u školi, a i šire!

Unaprijed Vam zahvaljujem u ime svoga razreda, Matko

Sve najbolje! BVB

Dragi Matko,
od srca ti hvala!
U nastavku jos jedna Dayanina fotografija,

Image Hosted by ImageShack.us
Dayana se moli prije jela u skoli, zahvalna Bogu za njene drage prijatelje koji joj sve to omogucuju

Image Hosted by ImageShack.us
Dayana (u ljubicastom) s ostalom djecicom, prvi dan ove skolske godine

a izljubit cu je 20 puta cim se vratim s interneta, i odvezem je iz skole doma, zajedno s drugom djecicom, nasim pjescanim putem! Prenijet cu joj vase tople pozdrave, vas zanos i odusevljenje! I pricat cu joj kako je popularna u citavoj jednoj skoli, u jednoj dalekoj, ali tako dragoj i bliskoj Hrvatskoj!
Nasa adresa ovdje je:

s. Lenka Covic
Comunidad Cristo Misionero Orante
A.A. 17-21-93
Quito
Ecuador
South America

a za konkretne tehnicke detalje oko slanja i drugih kontakata, mozda najbolje da se direktno cujete sa Zdencem u Splitu (info@zdenac.org, ili na tel: 021-377-572)

Veliki pozdrav svima vama i vasoj razrednici, a evo sve do ovdje, do Ekvadora se osjeca kakav ste krasan razred! Neka vas Bog cuva i blagoslovi u svim vasim nadahnucima i dobrim djelima!

Od srca, Drina
- 17:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Svecarski defile : )

Evo, bas sad kad sam isla do Calderona na internet, usput sam susrela neki defile osnovnih skola, pa okinula par fotki (ispod cekica : ), koje zelim podijeliti i sa svima vama, da i vi malo osjetiti ovu bajkovito vilinsku ekvadorsku atmosferu:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


A mozda su i oni znali za danasnji rodjendan s. Ljilje Loncar, utemeljiteljice Zdenca, pa su joj htjeli cestitati : )))


- 17:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.01.2008., ponedjeljak

Novi blagoslovi!

Dragi moji,
evo dulje me nije bilo, no kao sto sam vec pisala, ovdje doista ima i previse posla, jutarnji odlasci po svu nasu djecicu, predavanje engleskog, informatike, pomaganje u kuhinji, oko raspodjele obroka, pranja sudja, razvozenje djecice njihovim domovima (ovih dana bi trebali "nostrificirati" moju vozacku dozvolu ovdje, pa cu se i u samu voznju moci jos aktivnije ukljuciti), priprema predavanja, popodnevni rad s nasim curama u internatu - svima njima treba pomoci oko domacih zadaca, engleski, matematika, posvetiti im vremena...Formirali smo i jednu novu grupu mladih, u nasoj crkvici u Oyacotu, pa me rad s njima jako podsjeca na nasa modravska druzenja i kateheze...A trebalo je i Zdencu poslati novih 75 kumstava, fotografirati i popisati svu djecicu, prikupiti njihove podatke - u Zdencu upravo obradjuju i salju sve te materijale. Zdencu sam poslala i detaljni tromjesecni izvjestaj o svim poslovima ovdje. Ovaj vikend smo s. Lenka i ja ponovo isli u Azogues na jugu Ekvadora, na biskupov poziv, odrzati kateheze i posjetiti nekoliko siromasnih viseclanih obitelji, ciji muski clanovi pronalaze razne nacine kako bi ilegalno otisli u SAD, dok ljudi iz naseg kraja (oko Oyacota) vecinom odlaze na rad u Spanjolsku.
Cula sam se i sa rodbinom sestara Barukcic - u Bosni imaju samo jednu rodicu, svi drugi su se raselili, a i rodna kuca njihova oca je srusena u zadnjem ratu, i na njenom mjestu je podignuta posta...Njihove tetke zive u Kanadi, a dio rodbine u SAD i uspjeli smo stupiti u kontakt, pa i nase buduce susrete preporucamo u vase molitve!
No, najzanimljivija novost je da se ovdje u kolovozu (od 12-17.8.2008) priprema veliki misionarski kongres CAM3 (Congresso Americano Misionero), prvi put u Ekvadoru, s 3000 misionara iz citavog svijeta, pa kako cu tada ako Bog da, jos biti ovdje, nadam se sudjelovanju i aktivnom ukljucenju i tamo:

Misionarski kongres

A kako se i nekolicina mojih prijatelja s raznih strana, sve ozbiljnije priprema za obici nas ovdje, na nekoliko tjedana, s konkretnom pomoci (vise detalja u svoje vrijeme : ), ovdje ponovo stavljam i link koji bi ih mogao zanimati:

Ecuador

Veliki pozdrav svima, i dalje se preporucamo u vase molitve!
Drina, laik misionar milosrdja Udruge Zdenac

E, da - skoro sam zaboravila - par fotki za svoje obozavatelje : ))))
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
- 16:57 - Komentari (7) - Isprintaj - #

08.01.2008., utorak

Molitvena osmina za jedinstvo krscana 2008.

Kad smo vec kod svecenika, bas mi je stigao mail jednoga od njih, vezano uz molitvenu osminu za jedinstvo krscana 2008 (doslovno iz prve ruke : )

"Poštovani, ukoliko će Vas zanimati, obavještavam Vas da molitveni priručnik za svjetsku Molitvenu osminu za jedinstvo kršćana 2008. možete naći i isprintati si na web-adresi:

Ekumenizam

Tiskani priručnik se inače može kupiti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti (cijena 25 kuna). Ukoliko želite, možete preporučiti dalje to web-mjesto onima za koje držite da bi mogli biti zainteresirani. Zahvaljujem na pažnji i razumijevanju.

Jure Zečević, Tajnik Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog."
- 21:06 - Komentari (11) - Isprintaj - #

04.01.2008., petak

135. rodjendan sv. Male Terezije. I moj : ))) -xx

Dragi moji,
evo dulje me nije bilo, no bilo je burno i nezaboravno - u svakom pogledu...
Nakon niza bozicnih priredbi, devetnica, molitvi, misa, druzenja, darivanja nasih malisana, kojima je i najmanji dar - najveci, nakon izgaranja na zarkom ekvadorskom suncu, i posjeta Pichinchi - trenutacno neaktivnom vulkanu na 4100m, farbanja novih ucinica za pocetak novog trimestra, zavrsila sam - s tezom prehladom, i upalom grla do skoro potpune promuklosti u krevetu, pa sam tako docekala i Novu Godinu, ali eva - sa starom i bolest pomalo odlazi, a i svoj rodjendan 2. 1, koji je ovdje doista bio poseban i nezaboravan! Zahvaljujem svima na dragim cestitkama, koje ste mi slali mailom, i koje su me posebno razveselile, a bas na moj rodjendan slucajno su dosle i sestre Barukcic, kako bi i one nasoj djeci podijelile svoje darove - slatkise i odjecu, pa sam i od njih dobila krasnu cestitku:

Meni za rodjendan : )))

Inace, v. Marko u Prnjavoru je pri bozicnom blagoslovu kuca u Kulasima naisao na jednu staricu, koja je ujna njihova pokojnog oca, i zna za te "male curice u Ekvadoru" (to je mozda ona iz moje price - koja svakodnevno moli krunice za njih : ) ...Sad jos samo trebamo od velecasnog dobiti njen broj telefona - i tu smo!
Evo i jedna slika s naseg blagdanskog druzenja u njihovom domu:

Image Hosted by ImageShack.us

I jedna, posebno draga, koja mi je stigla iz mog zagrebackog doma:

Image Hosted by ImageShack.us

Ostale fotke kasnije, malo sam u guzvi, a imamo i neku frku s 4 curice iz naseg internata (Francisca, Monica, Magaly i Dayra), pa ih posebno preporucam i u vase molitve - detalji kad se uz vase molitve sve sretno rijesi!

- 23:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2017 (1)
Lipanj 2011 (4)
Svibanj 2011 (28)
Travanj 2011 (33)
Ožujak 2011 (26)
Veljača 2011 (9)
Siječanj 2011 (24)
Prosinac 2010 (10)
Studeni 2010 (27)
Listopad 2010 (25)
Rujan 2010 (30)
Kolovoz 2010 (6)
Srpanj 2010 (23)
Lipanj 2010 (26)
Svibanj 2010 (33)
Travanj 2010 (28)
Ožujak 2010 (29)
Veljača 2010 (33)
Siječanj 2010 (34)
Prosinac 2009 (35)
Studeni 2009 (31)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (20)
Srpanj 2009 (17)
Lipanj 2009 (12)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (18)
Ožujak 2009 (22)
Veljača 2009 (34)
Siječanj 2009 (24)
Prosinac 2008 (23)
Studeni 2008 (15)
Listopad 2008 (21)
Rujan 2008 (11)
Kolovoz 2008 (14)
Srpanj 2008 (8)
Lipanj 2008 (22)
Svibanj 2008 (15)
Travanj 2008 (13)
Ožujak 2008 (13)
Veljača 2008 (12)
Siječanj 2008 (8)
Prosinac 2007 (14)
Studeni 2007 (10)
Listopad 2007 (7)
Rujan 2007 (7)
Kolovoz 2007 (13)

Komentari On/Off


Counters
CountersStatistike

Učimo kuhati!

O kuhanju nemam pojma, a na internetu sam stalno...
Onda je za početak kuharske prakse, ovo idealna kombinacija:

Coolinarka

Crochef

Od srca hvala prijateljicama koje su mi preporučile gornje stranice!

I veliki pozdrav i poštovanje svim kuharima i kuharicama!!!


Novo:

Adventski kalendar

Najljepše Došašće uz Misijsko kumče - suradnja s Misijskim Uredom

Naš novi projekt za listopad 2010: Stepinčeva Krunica!Zagrebačka Nadbiskupija

SPAS - Studentski pastoral

Najnovije aktivnosti"Kristov Stol" Misijska Europska Katolička Inicijativa

Naše nove web stranice!!!

Od 17. svibnja 2010. "Kristov Stol" Misijska Europska Katolička Inicijativa i službeno je registriran kao samostalna Udruga.

Sa sjedištem u Zagrebu, Pilarova 45/1.

Predsjednica: Drina Ćavar (kristov.stol@gmail.com)

Može nas se naći i u Službenom registru Udruga Republike Hrvatske.

Tako da od lipnja nove godine sve uplate za našu akciju (100 darovatelja 100 kuna mjesečno za 100 indijanske dječice u centru s. Lenke! - Zato se i zovemo: Kris100v STO-L! :) možete uplaćivati (pojedinačno ili trajnim nalogom) na naš novi broj Žiro računa u Privrednoj Banci Zagreb:

Žiro račun: : 2340009
-1110433489
(Privredna Banka Zagreb)


Odnosno za uplate iz inozemstva (npr. 15 eura mjesečno):

HR67 2340 0091 1104 3348 9
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia
SWIFT CODE: PBZGHR2X


Udruga: Kristov Stol, Pilarova 45/1
Naznaka: Za pomoć misiji s. Lenke Čović u Ekvadoru

(Poziv na broj: ne treba, ali ako negdje traže, samo stavite 10010010, bez modela)

Jednom mjesečno, na 1. petak u mjesecu, uplaćujemo prikupljene donacije na ekvadorski račun s. Lenke Čović i njene Zajednice Krista Misionara Molitelja.

Od 7. 4. 2010. do 31.5.2010.
pozivima na humanitarni telefon prikupljeno je nešto više od 200 kn,
čime smo prehranili 2 djece, u tom periodu! Hvala svima!

Razgovor za KNI u travnju 2010.

Moje mail adrese:
meki.suncev.sjaj@gmail.com (najčešće koristim)
kristov.stol@gmail.com (za projekt i udrugu)
drina.cavar@gmail.com (novi osobni mail)

Vrijeme kod s. Lenke u Ekvadoru:


Vrijeme kod nas u Hrvatskoj:


"Vrijeme i prostor su relativne kategorije! Samo Bog je uvijek i svuda!"

Postu za s. Lenku mozete slati na slijedecu adresu:

s. Lenka Covic
Comunidad Cristo Misionero Orante
A.A. 17-21-93
Quito
Ecuador
South America


Poljski ekvadorski blog o s. Lenki (uskoro i na engleskom!)

Vijesti o mom djelovanju u misijama:

Razgovor za KNI u travnju 2010.

Clanak u Glasu Koncila o mom odlasku u misije

IKA vijest o mom odlasku u misije 5.9.2007

Drina i MVKO

Zdenac arhiva (u godini moje suradnje s njima 5.9.2007-5.9.2008):


Zdenac - Drina odlazi u misije 5.9.2007.

Zdenac - Drina - opis misija

Zdenac - Drina - prvi clanci iz misija

Zdenac - Drinine fotke iz Ekvadora 2007/2008

Sisačka biskupija

Varaždinska biskupija

Đakovačko osiječka nadbiskupija

Vojni ordinarijat

Blog moga tate:
Katolička Hrvatska

Hrvatska novija povijest:
(da se ne zaboravi)

Povijesni govori predsjednika Tuđmana

Najzanimljiviji blog:

Don Blog!
Mali Princ

Galeb Jonathan Livingstone

Priče iz davnine - Ivana Brlić Mažuranić

Priče iz davnine2 - Ivana Brlić Mažuranić

HRT - dogodilo se na današnji dan
(koristan i zanimljiv link...)

Duhovna literatura:
Biblija

Biblijska tražilica!

Katekizam katoličke Crkve

Katekizam katoličke Crkve - detaljnije

Enciklike Ivana Pavla II

Dokumenti 2. Vatikanskog koncila


Nasljeduj Krista - Kempenac

Nasljeduj Krista - Stepinčev prijevod

Rasprava o pravoj pobožnosti prema Presvetoj Djevici Mariji - sv. Lj. Montfortski

Web Hrvatska

Molitvene nakane

Legenda o p. Lukinoj stoli...

I molite za njega,
da se sto prije potpuno
mentalno, psihicki i duhovno oporavi!

Stara p. Lukina dopisivanja

Stare p. Lukine propovijedi
(2009. je godina B)

Stari tekstovi od Matine Drine - na p. Lukinim SKAC stranicama


Drina, p. Luka i misije...

O Drini i drugim Palmasima...

DT chatovi iz misija:

Chat br.2 25.1.2009.

Chat br.1 28.12.2008.

Stare fotke

SKAC arhiva (tijekom moje suradnje s njima od pocetaka 2002, do ljeta 2006):

P. Luka i SKAC - fotke 2002.

P. Luka i SKAC - fotke 2003.

Drina i SKAC u Mariazellu - 2004.

P. Luka - Krapinske - rodjendan 2005.

P. Luka - Osjecki koncert 2005.

Drina na Papinu sprovodu u Rimu 2005.

Promocija p. Lukine knjige u Splitu - 2006.

Katoličke novosti:

IKA - vijesti i najave

Katolička tiskovna agencija Biskupske Konferencije BiH


Zanimljivi prilozi:

Križni put velečasnog Suca

Zanimljivi i korisni linkovi:

Blog.hr

Udruga Svjetlo Europe

Europski rječnik

Jako dobar španjolsko španjolski rječnik

Venecija

Udruga Zdenac

Taize - Zagreb

Moja župa

Kćeri Srca Isusova

Kćeri Srca Isusova - Venecija

Kćeri Srca Isusova - međunarodna stranica

Ivan Pavao II

Kauza Ivana Pavla II

Misericordia Divina

Poezija

Hrvatske pjesme i popjevke : )

MVKO

SKAC

Dražen Petrović

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Pogled u budućnost

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge