Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

135. rodjendan sv. Male Terezije. I moj : ))) -xx

Dragi moji,
evo dulje me nije bilo, no bilo je burno i nezaboravno - u svakom pogledu...
Nakon niza bozicnih priredbi, devetnica, molitvi, misa, druzenja, darivanja nasih malisana, kojima je i najmanji dar - najveci, nakon izgaranja na zarkom ekvadorskom suncu, i posjeta Pichinchi - trenutacno neaktivnom vulkanu na 4100m, farbanja novih ucinica za pocetak novog trimestra, zavrsila sam - s tezom prehladom, i upalom grla do skoro potpune promuklosti u krevetu, pa sam tako docekala i Novu Godinu, ali eva - sa starom i bolest pomalo odlazi, a i svoj rodjendan 2. 1, koji je ovdje doista bio poseban i nezaboravan! Zahvaljujem svima na dragim cestitkama, koje ste mi slali mailom, i koje su me posebno razveselile, a bas na moj rodjendan slucajno su dosle i sestre Barukcic, kako bi i one nasoj djeci podijelile svoje darove - slatkise i odjecu, pa sam i od njih dobila krasnu cestitku:

Meni za rodjendan : )))

Inace, v. Marko u Prnjavoru je pri bozicnom blagoslovu kuca u Kulasima naisao na jednu staricu, koja je ujna njihova pokojnog oca, i zna za te "male curice u Ekvadoru" (to je mozda ona iz moje price - koja svakodnevno moli krunice za njih : ) ...Sad jos samo trebamo od velecasnog dobiti njen broj telefona - i tu smo!
Evo i jedna slika s naseg blagdanskog druzenja u njihovom domu:

Image Hosted by ImageShack.us

I jedna, posebno draga, koja mi je stigla iz mog zagrebackog doma:

Image Hosted by ImageShack.us

Ostale fotke kasnije, malo sam u guzvi, a imamo i neku frku s 4 curice iz naseg internata (Francisca, Monica, Magaly i Dayra), pa ih posebno preporucam i u vase molitve - detalji kad se uz vase molitve sve sretno rijesi!


Post je objavljen 04.01.2008. u 23:01 sati.