četvrtak, 28.07.2011.

More

Vratila sam se s mora i evo pisem vam post.yes Opisivat cu vam svaki da sto sam radila.yes Nadam se da ce vam se dati procitati.yes
1. dan:
Krenuli smo na more u cetri. Putovali smo 3 i pol sata,a isli smo u Biograd na more. Voda je bila hladna pa se nismo kupali,a i strasno je puhalo. Bili smo u apartmanu. Skromnom apartmanu, ali meni se svida. Najgore sto se dogodilo sto sam ogrebala auto na parkiralistu kad smo isli nesto kupiti. Bilo je to Slovak. Tata me je htio ubiti.
2. dan:
U utorak sam se kupala samo jednom. Ne smijem se kupati jr sam prehladena i boli me grlo. Mama i ja smo se setali i naisli smo na internet kafe. Nismo dugo ostali na plazi,vratili smo se i kasnije smo se otisli setati po gradu. Dok smo se setali meni je bilo muka pa smo se brzo vratili.
3. dan:
U srijedu nismo isli na plazu jer je preko noci padala kisa. Otisli smo se seati i setali smo se 3 i pol sata. Bili smo u Internet kafeu. Kas smo dosli kuci ja nisam htjela razgovarati s ostalima jer su me naljutili. Navecer smo tata i ja isli gledati kun fu pandu 2 (ne znam kako se to pise). Crtani film mi se svidio i predlazem da ga pogledate.
4. dan:
U cetvrtak smo isli na plazu i nismo se bas kupali. Tata i ja smo preplivali od sredine plaze od kraja. Ima cetri plaze. Jedna je glavna,druga je tu gdje smo mi tu vam je puno kamenja,treca je s groznim pijeskom i cetvrta je vise tamo gdje su brodovi. Kasnije smo otisli kuci i odlucili smo se malo prosetati. Meni je tata kupio sladoled iako sam prehladena. Sutrada me jako boljelo grlo.
5. dan:
U petak smo bili na plazi i imali smo veliki ulov. Moja sestra i tata su izronili puno kucica od jezeva i skoljki. Kad smo se vratili kuci isli smo u kuno. Isli smo gledati film Thor. Meni se film svidio iako je raden u sadasnjosti.
6. dan:
U subotu je pada kisa,pa nismo isli na plazu. Zapravo smo cijeli dan bili u apartmanu i ljencarili.
7. dan:
U nedelju nismo odmah isli na plazu nego smo prvo isli u grad. Isli smo u Internet kafe opet. Kasnije smo isli u kinesku s robom. Ja sam si kupila vojnicku suknju za 30 kuna i kupila sam nausnice svojim prijateljicama. Kasnije smo isli na plazu. Moja sestra se jednom kupala i onda smo otisli u apartnman,jer je jako puhalo.
8. dan:
U ponedjeljak je bilo lijepo vrijeme.pa smo se kupali. Imali smo i u ponedjeljak dobar ulov. Moj tata je izronio jednu veliku skoljku. Jedan se klinac zabilo u cvijetnjak i cvijetnjak se nije htio maknuti. Ja sam se smijala ko luda.

9. dan:
U utorak ja se nisam kupala jer mi se nije dalo i bila je hladna voda. Mama,tata i ja smo se setali do kampa jer bi moja mama voljela biti u kampu. Kasnije smo isli na rucak u restoran. Jeli smo lignje na zaru,a moja mama je jela ribice. Moj tata je izronio neciji zlatni rajf i ja sam si ga uzela. Kad smo se vratili kuci otisli smo se malo prosetati.
10. dan:
U srijedu ja sam ostala u apartmanu jer sam bila prehladena i bolilo me je grlo. Cijelo vrijeme sam gladala televiziju. Moji su se brzo vratili jer je jako puhalo. Kasnije smo mama,moja sestra i ja isli u jednu trgovinu. Tamo mi je mama kupila jedu plisanu igracku (iako sam si ja ponjela jedu igracku na more. Ja ne mogu spavati bez nekakve igracke.).
11.dan:
Danas smo isli kuci. JEEEEEEEEEEEE! Jedva sam cekala. Putovanje je bilo naporno. Prvi dio putovanja sam spavala a drugi dio putovanja sam skoro povratila. Zaboravila sam vam reci da smo jeli u restoranu. Jeli smo nekakav pladanj s prsuti i moja sestra i ja smo jele jos i palacinke. Jedva sam cekala da se vratimo kuci.
To je to.wavewave Veliki mah mahmahmah i velika
Pkiss
Ukiss
Skiss
Akiss





P.S. Nije mi se dalo stavljati smajlice. U sljedecem postu cu vam staviti slike duge i ovako vam ja izgledam!


21:20 | Komentari (1) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.