srijeda, 29.06.2005.

Nekoliko odgovora:

1. Prije svega, hvala svima na čestitkama, kako za izbornu pobjedu tako i rođendan. Također, hvala svima na komentarima, primjedbama i prijedlozima. Uskoro ćemo krenuti s već razrađenim projektom informiranja i komunikacije s građanima, pa će svatko, baš svatko dobiti prigodu za tu komunikaciju. Kako je riječ o cjelovitom projektu, neću vas gnjaviti na ovom mjestu s detaljima. Pisat ću o tome!

2. Problem pasarele (mosta prko pruge u Željezari), ne samo da mije poznat, nego sam do sada a) tražio novac u proračunu za ovu godinu (i nisam dobio), b) pasarelu stavio u naš izborni program i c) stvar već dobrano guram (gotov je projekt i dobrano zatvorena financijska konstrukcija. Nadam se da ćemo u dogledno vrijeme započeti s obnovom.

3. Pozivam vas da brojnije posjećujete SOS festival i sjajne predstave, urbani festival mladih, te da se dobro zabavite na kupalištu kroz projekt OK (Odredište kupalište) koji organiziraju ŠRC i M-klub, a bit će turnira u odbojci na pijesku, stolnom tenisu, badmintonu- besplatni rekviziti, kupanje, rekreacija, društvene igre....

Sutra putujem u Heidenheim, grad prijatelj Siska, pa ću se javiti nakon toga s dojmovima. Sutra također imam i sjednicu Poglavarstva, pa se idem malo pripremiti. Nakon dana u Saboru i ovih vrućina, baš mi treba odmor. Pozdrav svima!

Davorko Vidović
29.06.2005. u 23:00

<< Arhiva >>