subota, 17.07.2010.

Sarajevo

Moj rani dolazak u Sarajevo, na međunarodnu konferenciju "Socijaldemokrati i sindikati", omogućio mi je dosta slobodnog vremena i uživanje u čarima ovog lijepog i zanimljivog grada, kojega uvijek rado posjećujem.
Kako vam ne mislim prepričavati što sam kao uvodničar govorio na prvom panelu " Položaj radnika jugoistočne Europe u svjetlu globalne krize" niti što su govorili drugi, jer ću se na to osvrnuti nekom drugom prigodom, ovaj puta samo to da su vrlo zanimljivu raspravu u kojoj sam sudjelovao kao jedini predstavnik Hrvatske, organizirali zajednički SDP BiH i SD Slovenije uz pomoć Britanske Laburističke stranke. Organizatori su najavili tiskanje zbornika, pa kada se to dogodi, prezentirat ću vam i moje izlaganje s prezentacijom.

Kako je sama konferencija trajala jedan dan, a ja sam zbog leta došao dan ranije, imao sam vremena prošetati Sarajevom, voziti se kroz cijeli grad tramvajem i uživati u čarima Baščaršije. S vama dijelim dio vrlo ugodne atmosfere.

Sarajevo Slideshow: Davorko ’s trip from Zagreb to Sarajevo was created by TripAdvisor. See another Sarajevo slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Davorko Vidović
17.07.2010. u 00:50

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>