skaska

srijeda, 26.08.2009.

SEKSUALNE PERVERZIJE

Photobucket

Kenj, kenj, pa lepo se mi setimo, lepo lepa sranja lepo idu od gore. Pola milje branitelja. I kaj sad? Ak ih sve nabijemo na kolac nabit ćemo i lažnjake. Jelte? Bogati! Ondak previše penzića. Svi su skoro v penziji. Nezasluženoj. Recimo da ih sve skup podavimo v Jarunu podavit ćemo i lažnjake. Bože mili. A da smo se malo žustrije pobrinuli da ih sve ne pripustimo u taj "povlašteni" status. Recimo kao ove samostalce. Išlo se drvljem, kamenjem i željezom na samostalne i zaslužne umjetnike jerbo su se unutra spičili lažnjaci koji samo jednim nastupom ubiru krvavu trogodišnju plaću onih pravih. A oni pravi crnče svaki mesec od nule po tezgama umjetnosti sklone nam državice. Pa se išlo na sve jednako. Ono, sramil si se reći da si u zajednici samostalnih umjetnika i da ti država plaća socijalno i staž kako bi jednog dana kao zaslužna balerina ošla u invalidsku od 1.100 kuna. Ili se kao baletan već petnaest godina boriš da dokažeš da su ti ona tri gelera u kičmi sjebala karijeru, a pala su za granatiranja metropole. I da su dotori rekli da ti ih ne smeju vaditi jer da buš završil u kolicima sa 1.100 kuna penzije. A sa soma i sto invalidske penzije moreš dobiti naljepnicu za parking na autu kojeg nemaš. I besplatne cestarine za ceste na koje ne ideš. Ti si zaslužni idiot u ovoj državi i prema tome da se sve zaslužne umjetnike rvacke kojima država plaća socijalno i staž recimo zapalilo na trgu ondak bi se riješili i lažnjaka. Mislim čisto retroaktivno kad se to već nije na vreme napravilo. Zakaj da pati raja koja nije lažnjak. Zakaj kad ionak već pati.
A propos tih hrvatskih penzija ja to stvarno ne žimku. To ide nekak rame uz rame talijanskom lotu. Pa tak znam jednu žensku sa srednjom drvnom koju je završila na jedvite jade i delala dnevno po sat i pol v kancelariji jedne izdavačke kuće i koja je ošla u penziju prije desetak godina i ima šest i pol somova. A isto tak znam i ovu zaslužnu umjetničku budalu koja je s magisterijom ošla u invalidsku od soma i pol. I zaprav kakva je to mirovina od soma i pol. Kak da miruje kad mora hodat i prosit ak se ne obesi za prvi hepov stup.
Znam puno dečki kaj su branili lepu našu i nisu nigdje evidentirani niti su išli da si naplate ono kaj je bilo normalno, a zna se da je puno njih stradalo na bojištu hrvatskih cesta pri povratku s kakvog derneka i još više onih kaj su pročučali domovinski rat u sjeni dalekih metropola.
Kukavički je generalizirati sve to skup. Ak se nije imalo volje provesti posle rata deratizaciju i ak se ni sad nema volje prokopati one koji su dijelili lažne mirovine i one koji su ih primali bolje da se šuti i sere dalje. Ili velim, ajmo utapljati, spaljivati i nabijati na kolac ter ćemo to prije izumrijeti. I prije ovih pošasti nejebačine, neplodnosti i u konačnici milinovićeve opetovane pušione. ahaha, i još nek mi neko veli da nisam pozitivna a furt zbrajam.

opis fotke: seksualne perverzije švedskih penzića na nepoznatoj morskoj lokaciji

- 20:34 - Komentari (12) - Isprintaj - #