nedjelja, 08.11.2009.

Prijespavatchke besmislice

Vecher narode. Malo mi je oskatjena latinica (ovaj sam izraz ukrao od jedne bivshe blogerice, koja ga je mozda ukrala od nekoga tretjeg, ali nemam dokaza za to). Ne pitajte me zasto pisem ovaj besmisleni post...jednostavno, doslo mi je. Vratio sam se u hostel poprilicno alkoholiziran, a tek je ponoc, i neshto. Poceo sam u 15h, mislim da je u tome problem. Uglavnom, ne spava mi se, a imamo internet caffe. Nema kafe ali su tu domatjica koja prima nocne pozive i daje kljuceve od sobe notjnim pticama, njen prijatelj koji je doshao napushen i prica o vanzemaljcima, te lik iz Kambodje koji mi je uljudno ustupio komp nakon sto sam usao u prostoriju ispustajuci cudne zvukove.

Htio sam vam samo retji da me razocarao susret sa jednom romkinjom koja je na glavnom autobusnom kolodvoru prodavala krstjanske kalendare kada sam stigao u metropolu. Pitala me pare. Dao sam joj 4 kune koje sam cuvao za wc. Nakon toga me pocela preklinjati da ima bolesno dijete i da joj dam barem 10 kuna. Vratio sam joj kalendar i rekao da nemam te novce i da za kalendar koji sam joj vratio pokusa dobiti taj iznos.
E, tada je nastupio problem, jer mi je jebala mater pred svima. Gledajte, dao sam joj zadnji sitnish predvidjen za wc, a ona mi jebe mater. Odavno mi to nitko nije napravio. Krenuo sam prema njoj sa namjerom da je nokautiram, ali ono, bez zajebancije, da je poslozim na pod. Spasilo ju je to sto mi je okrenula ledja i cinjenica da je naisao policajac, kao da je neka namjestaljka. Nisam htio riskirati koncert zbog kojeg sam prevalio vishe od 500km i zavrsiti u booksi zbog jedne obichne preplanule kravetine, da joj se matere najebem.

Uglavnom, nocas sam u Tkalchi naisao na jednu babu koja je sjedila nasred ulice sa zanimljivom pletenom kapom na glavi i prodavala mirisno cvijetje. Pitala je 10kn, dao sam joj 20. Rekla je da sam joj kao dao vishe, da sam pogrijeshio, a ja sam rekao da nisam, nisam pogrijeshio.
Stavio sam kasnije to cvijetje u ormar da mi se kosulja manje cuje na dim, kazem vam.- 00:55 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>