utorak, 02.12.2008.

Mi nismo anđeli

1. Duško Ljuština. Latinica. Dok govori, češće spominje pojam niskopodnih tramvaja nego Danijela Dvornik riječ zapravo kada pokušava nešto reći. On sklapa ruke dok se obraća sugovorniku. Unatoč tome, mislim da taj brkati debeljko nije anđeo.

2. Steven Seagal. "The glimmer man". Negativac mu prilazi sa napunjenim pištoljem u stavu da mu prosvira glavu. Ali čini kobnu pogrešku približivši se ipak malo previše njegovoj figuri. Steven reagira instinktivno, te izbija pištolj iz negativčeve ruke, a onda sa tim istim negativcem počisti skupocjeni inventar vile u kojoj se nalaze. Na kraju ga baca kroz zatvorena staklena vrata. Negativac skončava život ostavši visjeti na ogradi probušena vrata.
Steven nije anđeo, ali ima stila momak. Čak mi se na trenutak učini da je brži od Walkera, teksaškog rangera. Ali samo na trenutak, velim.

3. Uvaženi gospodin Strokewski. Gleda Garažu. Gostuje bend iz susjednih mu Ploča. Zovu se Oz. Oz je jako maštovito ime za bend. Oni ne žele svirati indie rock jer je to sada jako popularno u svijetu. Slučajno, iz nekih okrznutih životnih situacija, Strokewski poznaje bubnjara tog benda, ali ne želi pisati o njemu i njegovom bubnjanju, jer bi dotičnom mladom čovjeku netko tko ga poznaje mogao prenijeti stvarno stanje stvari, što nikako nije dobro za bend koji je u velikoj fazi uspona. Sve što Strokewski želi u ovom trenutku jest da bubnjar i njegov bend budu i dalje sretni, te da sviraju jako puno grungea, hardcore punka i jazza na neki njihov totalno otkačeni funky način, a on će i dalje biti zloban, koliko mu njegova anđeoska priroda dopušta.

Za mlade, promocija nove ratne pucačine...



- 01:40 - Komentari (25) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>