subota, 21.04.2007.

Razglednica za NOVU TV

Image Hosted by ImageShack.us
(SLIKA 1)

Ovaj zdravi ljupki osmijeh mlađahne djevojke nije još jedna u nizu reklama pasti za zube. Ma ne, Joss Stone jest promijenila frizuru, ali nije to ona. Da vas ne gnjavim previše, pojasnit ću vam zašto sam stavio tu sliku.
Naime, sinoć, oko 23:30h čekajući Seinfelda, odgledao sam par minuta vijesti Nove TV. I tako, u jednom od priloga vidjeh ljupkog talibanskog dječaka osmijeha sličnog kao kod djevojke na slici 1. No, da će nešto poći po zlu shvatio sam vidjevši duboki strastveni pogled voditeljice Marije Župan - Miholjek popraćen naglašavajućim trzajem desne slickane obrve. Taj dječak je uredno zarezao vrat nekog zarobljenika (navodno izdajnika). Sreća u nesreći jest ta da su montažeri priloga vrhunski stručnjaci koji barataju najsofisticiranijom tv opremom koju današnji moderan svijet poznaje, te su vješto pikselizirali nož kako bi mi gledatelji ležerno mogli odgledati uvod u anatomiju.

Seinfeld je bio pičkin dim nakon toga. George je odlučio zaprosit svoju djevojku, a ona je pristala nakon nekoliko sati uvjeravanja. Nekako se ne mogu otet dojmu kako on ne bi bio dobar izbor za pregovarača u kriznim ratnim situacijama.

Za laku noć odvrtio sam par klipova zrakoplovnih nesreća sa Metacafe stranice.

Ovu PROŠIRENU SLIKU 1 (UPOZORENJE...+13!!!) držite što dalje od djece, na suhom i hladnom mjestu, a, iako sam vješto pikselizirao jedan sporni komad sa slike, ne preporučujem otvaranje iste prije završetka večerašnje borbe M. Filipovića.

*OBAVIJEST*

nakon ulaska u zbirku "Blog priče", te u Jergovićevu zbirku najboljih prošlogodišnjih priča, uspio sam ući i u Bestselerovu zbirku. urota brate, urota! ovo me tako ispizdilo da sam i sam počeo polako sumnjati da nešto i vrijedim.


odličan novi Rufus...thanx to Flf na preporuci



- 17:44 - Komentari (75) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>