Moj svijet:))

04 travanj 2024

Ljepota je u jednostavnosti...
Prava tajna života leži u traženju lijepoga. Ona je poput zlata uronjena u dušu. Traži što voli, gleda, osluškuje ono lijepo i fino. Oku drago, srcu milo. Jednostavno ne bih mogla bez toga, bez toga nema ni mene. To je poput moje sjene. Uronjene školjke u srcu mora. Hobi iz srca, na fotke koje me inspiriraju u trenutku. Ništa nametnuto a potpuno moje. Pisanje u svijetu boje. Ono što slučajno dođe, meni najbolje je. Puno puta ljudi ne razumiju ali idem ja svojim putem, onim što volim. Srce koje okom lovi. Dani ispisuju sunce, cvrkut ptica ton a ja fotkom album s riječima kao knjigu da ostavi trag, crtom crticom nekom točkom vječan. I slika i riječi ton. A težinu nosi svoju, svatko cipelu u koju je korak teži od nekog drugog ali za koju ništa se ne zna a svaka pod teretom čovjeka.. korak ostaje dug a tako i težak i lak jer život piše priče a one su poput poze ovisi kako mu se postaviš a slika učini nešto svoje. U riječima je lijepo jer tu je sve lako zato volim tu po svom, a u riječima letim, maštam a mogu i apstraktno da se izražavam. Kako hoću..

Da mi oduzmu pogled na sunce, oblake, zelenilo krošnja ili livade, modro koje sa smislom očara me.. to mi dane boja, kao i misli rađa iz nova. Ljepota po svuda pleše, u krajoliku već se stvara nešto novo neko slovo ili već stih a priča u priči ka tanka nit. Samo od sebe proradi, jer srce uvijek nešto novo stvara. Vidik ogroman pejzaž otvara a tu srce nema zaborava. U fotki, u riječi doznat ćeš a ono će ti puno reći. O tome mogu u nedogled a to stvara savršen pogled.

A u prirodi najljepše boje:))
IMG-20240404-123439

Malo figura srca
IMG-20240404-123504
Foto moje**

Oznake: moj svijet, foto, riječ, Mašta...., ideje, apstraktno, vizija, hobi

Idejom do ..ideje..

21 svibanj 2018

Kad otkriješ ono nešto o čemu si i jak ali
možda kroz nešto si prošao ali srcem se zalažeš jer želiš da svatko to iznutra ili izvana prepozna. Sport i zdravlje do ljubavi kroz mene pisajuči dotaknut ću mnoge razne teme.
Čitaj i djeli samnom ono u čemu želiš i založit se možeš da dotakneš se i pomogneš nekom sličnom u različitom.
Svi smo mi isti a tako različiti, toliko malo nas djeli a malo treba da se čovjek veseli. Piši srcem o različitosti otkrila sam to što želim. Bit će zanimljive novosti ovdje..svatko se sa nečim bori, hrabro jer u srcu smo svi isti a netko možda samo jače voli. Borac u duši, za različitost i jakost...

Oznake: Idejom..do, ideje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.