srijeda, 07.11.2012.

The Walking Dead S03E04 - Killer Within




Ocjena epizode: 4,5 / 5 thumbup

Michonne je spremna otići iz naseljenog gradića uvjerena kako će biti sigurnija ne nekom drugom mjestu. Andrea odugovlači i pokazuje Merleu gdje je zadnji put vidjela njegovog brata. U međuvremenu, u zatvoru nastaje bitka sa zombijima, koji prodiru iz unutrašnjosti. Ekipa se razdvaja po zatvoru u nadi da će se situacija brzo riješiti, no iz te krvave bitke neće svatko izaći živ...




Prije nego sam pogledao ovu epizodu naslušao sam se brdo pozitivnih komentara, a neki od njih su izjavili kako je ovo jedna od najboljih epizoda do sada, puna akcije, drame i misterija.
Ne mogu reći da mi je sada ovo vrh vrhova serije, ali se mogu složiti kako je ova epizoda postavila brojne prekretnice i neizvjesnosti. Mnogo se toga neočekivanog dogodilo, što nitko nije mogao predosjetiti, a upravo zbog nenadanih događaja ovo je još jedna odlična epizoda i serija ide u pravom smjeru, opravdavajući svoj status jedne od najboljih horror serija.
Akcija je i dalje u punom zanosu, interakcije likova su iznenađujuće, a neki njihovi postupci su ispali krajnje nepredvidivi. Nažalost, u seriji postoji nekoliko rupa čemu smo svi mogli nazočiti, pa tako i neki dramski dijelovi prerastaju u bizarnost, a neke od dramatičnih scena su se komotno mogle puno bezbolnije riješiti. No da sad ne ulazim u razradu scenarija, reći ću vam samo da ćemo se ovdje oprostiti od nekoga tko nije ovdje samo od treće sezone...a da je nepredvidivo, to je istina, osim ako vam netko nije rekao.
I dalje tvrdim da je ovo odlična epizoda, ali uspoređujući je sa recimo prvom od ove sezone ili sa nekoliko iz prve sezone, ova je ipak malo manje kvalitetna. Jedva čekam petu da vidim neke rezultate dosadašnjih ishoda.

00:08 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>