nedjelja, 31.01.2010.

Trailer Park of Terror (2008)



Sve u svemu: 3,5 / 5 party
Više o filmu: Imdb.com
Video

Skupina 'problematičnih' teenagera vođena svojim odgajateljem putuju u planine radi rehabilitacije i mira. Zbog snažne oluje bus im se zabija u stup i moraju otići potražiti pomoć, a najbliže mjesto je kamp posjed koji se na prvi pogled čini napuštenim, ali ubrzo će saznati da kampom vladaju duhovi željni zabave i prolijevanja krvi...



Početna radnja filma nas baca u prošlost kada vidimo taj isti kamp pun redneckova, kurvi i svega ostalog prije pokolja koji se dogodio u kampu, i preko tog uvoda upoznajemo likove koji će se u filmu kasnije pokazivati. Moram reći da nisam očekivao duhove u filmu nakon uvoda, činilo mi se kao još jedan redneck manijakalni horrorčić. Ispalo je totalno drugačije i mogu čak reći i da mi je drago. Skupina tih teen žrtava se sastoji od drogeraša, kurve, weirdova, agresivca itd itd...dok su redneckovi i kurve sa druge strane, uglavnom velike pozitive ljudskog društva. Bezazlena radnja, par smiješnih scena i totalno zabavni likovi kreirali su ovaj film - kao totalnu zabavu.



Ako ćete se obazirati na film kao nešto ozbiljno, imam dojam da vam se neće svidjeti. Ali, ovo je prvoklasan trash i film za pustiti mozak na pašu, poput filma Infestation (2009). Film je pun dobre country i rock mjuze, dobrih fora i zabavnih i krajnje notornih ubojstava, ne preporučam onima slabijeg želuca :)
U biti mislim da su loše maske koje se provlače kroz cijeli film namjerno napravljene s ciljem da zabave gledatelja, ne da pokušavaju biti što bolje, što cijenim, dugo nisam vidio ovako zabavne duhove.



Kako je film niskobudžetan divim se njegovoj originalnosti i idejama te realizaciji, uloženo je dosta truda i to pohvaljujem. Makar mislim da je redatelj Steven Goldmann mogao obratiti malo više pozornosti na neke spoof scene npr. kada duh duhu ponovno sastavlja ruku, iz udaljene scene se vidi da mu je lijeva ruka čitava, a dok mu je on namješta vidi se da mu fali lijeva ruka, no...ne tako bitno. Trailer Park of Terror mi se strašno svidio i mogu reći da me poprilično zabavio, konačno nešto dobro što ima veze sa duhovima i smijehom.

23:51 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>